Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 934
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 810
Дами и Господа!
Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е да сложим мезетата и питиетата, защото след малко започва Ерген шоу.

# 811
Дами и Господа!
Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е да сложим мезетата и питиетата, защото след малко започва Ерген шоу.

На мен миЙ време за лягане Joy
Простите си лягаме в 21.
Сложните гледате тва прекрасно шоО Stuck Out Tongue Winking Eye

# 812
И аз отивам да си сложа една рокля и да видя Ергени 😁(както каза Валерко)

# 813
Елена за Валерия:
Тя е човек с ясно изразени моралИ? Хм, то моралът е само един и е съвкупност от ценности...

# 814
Защо пак ни заливат със синхроните на Елена. Все едно е хост на предаването. Просто бъйгън ми е вече

# 815
Аз съм рошава и по тениска, но съм на линия. Grinning

# 816
Разбира се, че е човешко постижение. Ян Тиерсен е един от най-известните съвременни френски и изобщо европейски композитори, Одре Тоту е една от най-известните съвременни френски актриси, а Жан-Пиер Жоне - режисьори. Филмът има номинации за Оскар, награди Сезар и т.н. Човек с прилична обща култура поне някое от тези имена ще да е чувал. Но хайде... нямаме тези очаквания към Валето, тя едва наскоро май чу за чЕйковски, ...  все пак всяко нещо с времето си. Симпатично момиче, спор няма, но със заголен крак, миловидно лице и добра кауза става само на пръв поглед. След него започват да прозират други несимпатични неща като навирен нос без покритие и др. Тя е участничката, която вероятно имаше най-големи шансове да обере масовите симпатии, но без да иска ги проигра. Дано да се пообразова и смири, и всичко ще изглежда много по-добре.

Ей сега отивам да си режа вените, че не съм го гледала...

Няма нужда да си режете вените. Не само за този филм, но и за много други неща от човешките постижения има лек. Казва се самообразоване (или още автодидактизъм). Но трябва да се прилага цял живот. Хубаво е да го знае и любимката ви Валерия.
"Невероятната съдба на Амели Пулен" = човешко постижение. Направи ми вечерта! 😂🤣😭
Нищо чак толкова впечатляващо няма. Има и други одобрени от критиците филми с музика от известни композитори. Нито е първият, нито е последният, да не говорим, че е възможно да е надценен именно, заради тези известни имена, които участват в продукцията му.

# 817
Жената, която се грижи за грима явно е доста изморена. С тази рокля, Валерия изглежда с доста начукани колена. Нямаше ли фон дьо тен за тяло малко да мацне?!

# 818
Имам чувството, че това е наградата за Елена - да е синхрон/ коментатор/ сценарист за предаването отсега нататък. 😂 Иначе, със своите човешки слабости , но и много добри качества индивидуални, и Валерия, и Елена заслужават нещо повече от този сезон и човек, това е моето мнение за финал. Приятно гледане на всички в темата! Simple Smile

# 819
Започна се със сълзите... 😮‍💨

# 820
На мен визията на Елена ми допада, като игнорирам татуировката.
Сега всички ще плачат все едно са третокласнички, които за първи път се връщат от Зелено училище. Simple Smile

# 821
Гостите не могат да вземат думата Joy
Нормално...

# 822
Абе каквото и да си говорим, този каст като цяло беше мнооого по-добър от предния. Миналата година не се гледаше - то беше супер злоба и агресия. Сега има много нюанси и е интересно за коментиране. Евала и на двете девойки - Е и В, че направиха чудесен сезон. Simple Smile

# 823
  • Разпиляна във въображението
Тя трябва да заяви, че е влюбена и хлътнала много, много, заземена и т.н.

# 824
Браво на сценаристите, че са купили букет на майка и.

Общи условия

Активация на акаунт