Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 419
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 105
Понеже така и така стана дума за Инстаграма на Генчо, аз не го следвам, но прелиствам сторита чат-пат. Пуснал е днес Q&A и аз му пратих въпроса: "Щастливи ли сте с Елена?", чийто отговор не очаквам от него в сторита. Ама ми се стори кратко, ясно и красноречиво да му споделя коя е победителката за мен. Това е кофти на такива риалитита. Всякакви си изказват мнението, колкото и да не го искаш. А ти пък като някой пуснал Q&A трябва да им отговаряш на това, което трябва. За него победителката - той си знае!
Аз никога не бих го питала дали е щастлив с която и да било, дори имайки предвид, че Валерия ми е любимка. Това е натрапване на мнение и намеса в чужди взаимоотношения. Ние тук можем да си пишем каквото си искаме, но на участниците директно да им пишем такива неща прекрачва някаква граница. Дори да е с Елена, може да не са щастливи.

# 106
Въпрос към Елена нямам. Въобще не ме интересува какво мисли за каквото и да е. Тя, ако беше мислила изобщо, нямаше да се излага така. Това за нея си. За мен не представлява интерес.
Същото мисля за всички участнички Grinning

Всяка се е представяла и излагала според възможностите си и условията. Не искам да им държа сметка за това как и защо са се чувствали и действали Smile

Затова пък имам много въпроси, критики и коментари към продукцията Joy

# 107
Днес бай Елисавет има рожден ден и Валерия го е чистила подобаващо.

# 108
В момента, в който се появи първото писмо, на мен ми стана ясно, коя ще е победителката. Валерия.
''Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване, мисли на събуждане.
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи.
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно се разхождаш в главата ми.''

Е как след тези слова Евгени ще избере Елена?
Да знам, че доста се коментираха писмата. Кой ги е  писал? Няма значение дали е писано от Евгени, Щерева или Наум. Все тая. Факт е, че го имаше. И в това писмо Евгени смело се обясни в любов на Валерия от самото начало на предаването.
Странно ще бъде след това да избере друга.
Дали?

# 109
Прекрасна моя........друго не можа ли да измисли? Laughing

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 12:54 от Реа

# 110
А много подобаващо Joy
На това прАкрасна прочетох първите три букви и реших, че е написала прасенце, но заради моя се върнах да чета отново.

# 111
  • софия
Ако не бяхте писали,  че това е Елисавета щях да се чудя защо я разнасяте тук тази красавица.😀

# 112
Аха да "ПрАкрасна моя".Grinning
Най любимото ми е като каже някой "щом харесвате еди кой си,значи се припознавате",ами не може ли да одобрявам някого и без да имаме нищо общо.А пък отделно мога да харесвам някого и да не одобрявам някои негови постъпки и действия.Никой не е само черен или бял.
Тийм Елена стегнете се и не гласувайте за противниковия отбор,че сме равни. Joy Аз почти цял сезон спах сега се настървих за състезание.Joy
Моите въпроси към Елена:
1.Какво научи за себе си от този социален експеримент?
2.Усети ли за себе си взаимност(отвъд камерите и сценария)в чувствата,енергията,която ти е изпращал Генчо..?

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 09:49 от Amber*

# 113
  • София
Която одобри и каже Мама Генчова......
Иначе след всичката драма, война и тн. , да си го взима Елена  маестрото и да си му бере гайлето.

# 114
  • Вестерос
Целта на предаването не е да спечели тази, която прави шоуто, а тази, която спечели сърцето на ергена.

Tiffany А, любовта не се заслужава, но според Елена е така. Тя е положила повече усилие, тя се е разкрила най-много и т.н. Тя е направила шоуто Simple Smile
Тя може да е направила шоуто,  но това не води до печалба в любовта автоматично. Такива разсъждения са токсични.

# 115
Ако не бяхте писали,  че това е Елисавета щях да се чудя защо я разнасяте тук тази красавица.😀
Фотошопът е играл. 😀 Но и извън предаването тя изглежда далеч по-добре сякаш.

# 116
  • София
Дяволо, благодаря! Аз се присъединявам към въпроса на Баба Роса Simple Smile
Има ли нещо неизлъчено, което Елена би искала ние, зрителите, да видим.

И на СлаБе въпроса за острова ме вълнува също, защото ми е любопитно да разбера доколко е възможно да се остане без камери и микрофони наоколо.

Валката честити на "стойностната" си приятелка. Ако всеки харесва онова, в което се припознава, това говори не особено добре за Валя.

# 117
А много подобаващо Joy
На това прАкрасна прочетох първите три букви и реших, че е написала прасенце, но заради моя се върнах да чета отново.
Е как  не 😀 То снимки е подбрала, то тяхно селфи. 😀

# 118
Тук и с филтрите Елисавета е една Луна(с подобренията).

# 119
Валката умее да дразни. Прекалила е с пожеланията и сега получава реакция. Дразнител, но на онлайн потребители като нас. (За да не ни нарека тролове.)😁

Общи условия

Активация на акаунт