Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 344
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 345
  • София /Абсурдистан
Да се свършва тази мъка вече.

# 346
ГенчУ и ергенките 🤣

# 347
Sweat Smile Поли му вика - Ако имаш нужда от нещо да ти държа....!!  Sweat SmileSmiling Imp
Само с държане мама Светла няма да стане баба.

# 348
  • Вестерос
Много добро, не мога да ги разпозная някои

Почвам от горния ред- Мони, Елисавета, Пам, Габи и ?
От ляво са- Ирина, Мегън, Елена И Милиту
От дясно са- Айлин, Мика, Валерия, Джия Grinning Grinning ох падам!!! Елена е с колието, Валерия с обеците Grinning Grinning

едит: Горе е ПолитУ
А май не е Мегън, а Виктория

# 349
Ох, Евгени...опитвам се да го харесам като пианист, но...не мога...жалко и за мен, и за него. Дано други хора да го харесват, но той определено не е моята кръвна група като изпълнител.

# 350
Много добро, не мога да ги разпозная някои

Почвам от горния ред- Мони, Елисавета, Пам, Габи и ?
От ляво са- Ирина, Мегън, Елена И Милиту
От дясно са- Айлин, Мика, Валерия, Джия Grinning Grinning ох падам!!! Елена е с колието, Валерия с обеците Grinning Grinning

едит: Горе е ПолитУ
А май не е Мегън, а Виктория
Ревящата най-долу в ляво наистина е Милиту, над нея Елена, Ирина, но според мен над тях е мис Габи, а не Мегън.

ГенчУ изобщо не си прилича, но Елена и Валерия се разпознават от раз и без обеците и колието.

# 351
  • here and now
Аз разпознах само Пам и мноооооого Габита...

# 352
  • Вестерос
Не е мис Габи, има сякаш обеца на носа

# 353
Тази карикатура ще е вярна в обратен аспект- момите гледат кахърно, а преди това са били олигавени.

# 354
  • софия
Добро утрооо! Кафето е сервирано.
 Карикатурата цепи мрака. А погледите им говорят всичко, хахахах. Всички вперили жаден поглед в Генчо. Джия и Пам в драгия зрител, белким му се харесат. А Вал и Елена, като с бургии се пробиват една друга. Мнооооого добро!

# 355
Виктория трябва да е до Карабаджак, точно заради обецата на носа. 😄

# 356
Добро утро, момички! Посръбваме кафенцето и се любуваме на карикатурата 😃 Много се е постарал художника. Днес да продължаваме с догадките какво са имали предвид сценаристите?
Миналата година Сашка след срещата с родителите ли върна розата? Не помня вече.

# 357
Аз гласувах за Елена, не защото заслужава, борила се е и подобни. А защото виждам, че с Евгени си паснаха на всички нива, начетени са, и двамата обичат да анализират, творчески личности са, взаимно се вдъхновяват, търсят един и същ тип връзка, обичат  България, земята и селото, имат еднаква чувствителност и еднакъв поглед върху живота. И за изненада на мнозина, между тях виждам и най-силното привличане.Smiling Imp
Мика и Валерия не са готови още за сериозна връзка.
Дано да дочакаме най-накрая нещо истинско в тоя Ерген...
Благодаря, че написа всичко, което си мисля🌹🌹🌹
Гласувах за Елена ✌️
Благодаря за темата 🌹🌹🌹

# 358
  • софия
Добро утро, момички! Посръбваме кафенцето и се любуваме на карикатурата 😃 Много се е постарал художника. Днес да продължаваме с догадките какво са имали предвид сценаристите?
Миналата година Сашка след срещата с родителите ли върна розата? Не помня вече.
Да, след срещата с нейните родители.

# 359
Добро утро! Тая сутрин се събудих с някаква убеденост, че няма да е Валерия избраната въпреки че съм и фенка. Такъв отдаден на кауза човек, хеле пък ако е жена, не става за сериозни отношения и семейство. А и е ясно, че не е влюбена, а е водена от състезателен дух и в момента в който спечели би загубила мотивация. А и не му прави евала и показа, че няма да се остави да бъде контролирана. Мъже като Евгени не търсят това. Не, няма да е Валето.

Общи условия

Активация на акаунт