Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 290
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А не може ли Генчо да се врътне и да каже - не ви ща? Ей тогава ще стане яко.

# 361
Опитвам се да си направя някакъв паралел, ама сама си давам сметка, че няма смисъл 😃
Единственото общо е, че не се спестяват очерняния в монтажа на главните претендентки. Миналата година Денис сама се очерни. Тази година провокации към Мика липсваха от страна на екипа.
Финалната ми догадка е, че както целия сезон беше за Елена, така накрая и тя ще спечели. Генчо според мен е еднакво обезкуражен и към двете.

# 362
Ирина в Комеди клуб е далеч по-симпатична отколкото в Надкаст. Явно Поли ѝ помага да се отпусне.

# 363
Приятен изпълнител е Евгени, развит, школован, стои си добре на мястото като музикант.
Тоя излишен размах, с който подхожда дразни, но е изряден на пианото.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Гледах отново момента с обетите и как Евгени накара Валерия да прочете личното й писмо до него.  Тя се притесни, стана й неудобно, стори ми се, че се и изчерви. И ме хвана яд на него. Това са неща между тях, и нас /евентуално/. Не между него, нея и останалите три. Не е задачка и Валерия определено не е Елена, която с риск да остане неоценена си споделя всичко с Евгени, дори когато е загубила.

# 365
Скрит текст:
ГенчУ и ергенките 🤣

Личи си, че художникът е от лагера на Елена. Тя е с голееми и добри очи, а Валерия и Айлин са като сестри на Круела Девил.

# 366
Аз си мисля, че показването на повече разговори с едната (Елена), както и цялостното му взаимодействие с нея, е точно, защото тя печели. Предаването не се снима в реално време и продуцентите слагат фокуса върху избраното момиче, което е съвсем в реда на нещата. В повечето случаи зрителят търси обратната връзка, но това е абсурдно. Едва ли не, че цялата продукция е изманипулирана и "как няма да не спечели еди коя си, те нейните разговори дават най-много". В действителността между двамата разговорите са се състояли в тяхната пълнота, но явно за главната картинка нямат особено значение, за да заемат екранно време?
Относно това, че продуцентите подтикват всички към определени реакции, естествено. Абсолютно нормален психологичен ход в реалити предаване. Никой обаче насила не им слага думи в устата, нито им диктува поведение. Мен лично това ми е сред най-интересните аспекти - коя как реагира, доколко се поддава и успява да се владее.

# 367
Отличи ли се Елена, отличи се. Къде с изказ, къде с провокации, къде със завоюване на ергена.. 😁 Определено е забелязана и коментирана.
А Валя какво... просто е красива. И още много красиви имаше.
А друга такава цветна Елена, не, нямаше.
Много добре си е прочела, а и приложила книжката.
Малко като с чалга културата - чува се, вижда се, скандализира, значи е супер.

Елена става все по-антипатична особено с това изречение за двамата й синове, за да я величаят. С момиченце не може да дели вниманието ли? Комплекси, комплекси....

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:06 от Linda*kiss

# 368
Елена като господарка се видя каква е. Е, вярно, че беше в роля, но...и идваше отръки.

# 369
Слушах Надкаст с Ирина.
Много повече ми харесва на външен вид, като се е гримирала сама. Прилича на млада жена, не на класна ръководителка на абитуриентски бал.
Обаче страшно си противоречи. Хем се ядосвала на Валерия, че не се борела за Евгени и той я бил пренесъл през предаването, хем мъжът трябвало да гони жената, а не обратното и тя не би тичала след мъж. Хем булката и шаферките са нелепи, понеже се поздравяват коя била отишла на среща и коя се целувала и това ги прави лицемерни (това не е изцяло така, ама както и да е), хем тя много се радвала за Елена. Тя би се омъжила за Ергенът, понеже е много дива, пък и да се разведе винаги може. Откого ли още сме го чували това? Не била крещяла и не била агресивна. Grinning Агресията, разбира се, има форма само на крясъци и шамари, никакви други.
Казва си жената, че не харесва Валерия, чудесно, че е толкова откровена, но при така поставени аргументи, тезата и не разбрах на какво лежи освен че на нея не са и обърнали същото внимание. Жалко, че не разказа повече за историята с ритатното куче/дете, щеше да е интересно. Другото вече го бяхме чули.

# 370
Тя Ирина не е най-интелигентната. Не може да се очаква от нея критична мисъл. Само евтини спекулации, клеветене и банални измислици за обожатели и токсични връзки. Един спор не е спечелила вътре. Все беше затапвана. А харесва интригите. Липсата на акъл пролича и в срещата, в която тя упорито и без да се усети обясняваше как обича да я гледат като "закуска". И продължаваше да се лигави, докато Евгени недвусмислено показа, че не споделя тази култура.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:29 от Linda*kiss

# 371
Споровете в къщата бяха на изключително високо ниво, трябва да се вписва в CV спечелването на такъв.

# 372
Ирина влезна да си прави шоОто и да извлече дивидент под формата на популярност. Второто май важи за всички.
При мен “магията на телевизията” сработи. Вече успешно бях забравила за Боряна примерно. Предстои да се случи и с Ирина. Както и с много други.

# 373
Споровете в къщата бяха на изключително високо ниво, трябва да се вписва в CV спечелването на такъв.
Ми тя ако с лесни спорове не може да се оправи, какво остава за по-сложна мисъл. Вирее с разни малокалбирени съждения и се бута напред с вулгарни приоми.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:39 от Linda*kiss

# 374
Скрит текст:
Слушах Надкаст с Ирина.
Много повече ми харесва на външен вид, като се е гримирала сама. Прилича на млада жена, не на класна ръководителка на абитуриентски бал.
Обаче страшно си противоречи. Хем се ядосвала на Валерия, че не се борела за Евгени и той я бил пренесъл през предаването, хем мъжът трябвало да гони жената, а не обратното и тя не би тичала след мъж. Хем булката и шаферките са нелепи, понеже се поздравяват коя била отишла на среща и коя се целувала и това ги прави лицемерни (това не е изцяло така, ама както и да е), хем тя много се радвала за Елена. Тя би се омъжила за Ергенът, понеже е много дива, пък и да се разведе винаги може. Откого ли още сме го чували това? Не била крещяла и не била агресивна. Grinning Агресията, разбира се, има форма само на крясъци и шамари, никакви други.
Казва си жената, че не харесва Валерия, чудесно, че е толкова откровена, но при така поставени аргументи, тезата и не разбрах на какво лежи освен че на нея не са и обърнали същото внимание. Жалко, че не разказа повече за историята с ритатното куче/дете, щеше да е интересно. Другото вече го бяхме чули.

Точно такива като Ирина използват подкастите, за да замазват грешките си. Те казали нещо не на място, а после – нее, вие не сте разбрали.
Тя самата показа много противоречиво поведение във формата. Изкарваше се принципно и самоуважаващо се момиче, но в същото време му шепнеше вулгаризми на ушенце и му отваряше очите за конкуренцията. Това как била отказала на богатия ухажор беше нескопосан опит да изтъкне, че не е златотърсачка.

P.S.  Аз затова не гледам подкастове с участници, които са ме подразнили. Показали са си рогата, преценила съм що за хора са и не виждам смисъл да им давам повече шансове. Да, разбирам, че в такава обстановка не е лесно, но така виждаме характерите им в цялата им прелест, После да слушам те как изглеждат в собствените си очи. Не, мерси!
Гледам само любимците си.

Затова съм много благодарна на всички, които споделят най-интересното от подкастовете!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:59 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт