Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 143
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 465
Стана ми интересно.  Тези, които сте следили Ергенът в други държави и там ли наблягат на скандалите и Тушевщината или са по-гледаеми. То е ясно, че изначално е много сбъркан и извън нормата този формат, ама все пак. Представям си повече активности с ергена, но не тези безумни игри. Повече разговори, по различен начин на общуване. Без да се опитват да издевателстват и да ръчкат девойките по всякакви начини. Има ли шанс да се види подобно нещо или тцъ.
В Белгия, Фландирия, предаването Ергенът го е имало само три години 2003, 2004, 2011 и 2022. Момата 2021. Много по-кратко е като седмици.
Последното издание на Ергенът имаше доста впечетляващ завършек. Оказа се накрая, че ергенът беше имал секс и с трите финалистки, но всяка от тях не е знаела, че той е бил и останлите, всяка си е мислела, че само с нея е имал секс. Това е разварт на събитията! След финала се разделя почти веднага с финалистката и започва връзка с друга от трите финалистки. След това и с нея се разделя. Ергенът преди това е бил участник в островът на изкушението, освен това е и с гръцки корени, та е с гореща кръв. Продуцентите като са си подбрали участници с определен профил, екшанът не закъснява, няма нужда да ги кара да правят разни неща.
Не съм гледала нито едно от изданията в Белгия.

Имаше един формат, Търси се мъж на... съответно е Търси се жена на... и накого се търси жена е известна личност, съответно и ако е известна жена ѝ търсят мъж. Има 'жури' съветници съставено от приятели на съответния ерген/мома и екип от психолози са подбрали предварително 20 кандидати мъже/жени. Момата и ергенът е важно да са необвързани в момента, преди това може да са били женени, да имат деца, не е проблем.
Ергенът или момата се съветват с приятелите си, но си вземат сами решенията. Организират им срещи и дейности. Много е приятно да се гледа и има успешни дългогодишне бракове, колкото и невероятно да звучи.
При едно от изданията, накрая се оказа, че този който беше избран от момата, не е свободен, много кофти, голяма грешка на продукцията, че не си е проучила и изпипала нещата.

# 466
Ау, как ми припомнихте оня гнусен жълтозъб пишман жълтопаветник от Женените от пръв поглед.
Абсолютна гавра е това предаване. Два сезона тотал щета. Според мен не е некадърност на психолозите. По-лошо е. Нарочно търсен ефект на несъвместимост на характерите и очакванията.
Ако бяха само некадърни, белким една двойка щяха поне като приятелчета да се разбират. А то... Брррр. Наистина срам за гилдията е подборът там.

Тук е много по-добре. Особено в сравнение с първи сезон. Но горчилката от нагласеност и в двата сезона си остава. И двата ергена ще се окажат не съвсем ергени. Просто на втория се сетиха да вкарат и избраницата, за да имаме хепи енд и цитирам, всичко да е "както трябва".

Е това вече ако е вярно, е много гадно. Значи мацката, която е с него в имението, е трябвало да преглъща всички целувки с езици и опипвания от страна на мъжа й? Бетер Многоженец (аз нали религиозно го следя това шоу по ТЛС) е контекста...
Има жени, наистина, които нямат против да делят мъжа си с други и той да има по 1500 деца от всяка от жените си, обаче истината е, че под гладката водна повърхност се крият жестоки страсти на омраза, ревност, състезание и нехаресване на "сестрите" си по брак. А и представете си, едната жена днес се кара с мъжа, пък другите са си в отлични отношения с него, кофти тръпка е. Та като казахте за "Женени от пръв поглед", на мен шоуто "Ергенът" повече ми прилича на "Многоженецът", особено сега, когато останаха три силни кандидатки за сърцето му. Да си ги взима и трите и да им направи обща къща (въпреки, че в Многоженецът имаше голям проблем с общата къща) и всяка от жените си направи собствена, независимо от настояванията на Коуди. А в американските форуми по темата е голямо мазало, вихрят се страсти, аз също допринасям де, както и тук. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 16:08 от Janelle

# 467
Кралици, аристокотки, /и аз кикимората/вчера си рових в профила на Валката в Иг и мернах преди 49-50 седмици едни коментари с момче, "съпруга", "съпруг" влюбени емотиконки са си разменяли. Валето хем "никой така не ме е", ама чак такива обръщения,може пък да е базик, може да не. На колко месеца да изчислявам тези седмици?
11 месеца

# 468
От мухата слон сега с тези месеци и коментари.

# 469
Елена какво точно е споделяла за гаджета и сексуален опит? Някъде и че коментарите прочетох за тройки, суинг (но бегло) била казала през камерите, но съм пропуснала…

# 470
Ирина скочи срещу Валерия, когато тя отмъкна най-безцеремонно Женчо от пейкинга. Без да попита, без да се съобрази. Ей тъй, от кумова срама. Женчо е ясен, от него друго не мога да очаквам. Ще си го води на каишка и ще му е малко. Та след тази провокация  Ирина се ядоса на Валерия. Не е, като да е от нищото. А пък да спориш с някой, който крещи срещу теб, все едно си на женския пазар, не изслушва, не приема чуждо мнение,  мерси. Аз смисъл не виждам.
 Та значи, ако Евгени избере Елена(чукам на дърво, пу, пу, плюф) Това ще е защото продукцията му е набутала това квазимодо и му е обещала несметни богатства. Пък тя, никаквицата го е отвлякла на самотен остров и го е изнасилила. Миличкия Женчо. 😀

Валерия го отмъкна от пейкинга на Ирина, защото предните дни Ирина я наричаше "малка пикла" и на предходната церемония, когато двете бяха оставени за последна роза, Ирина показваше с крак как ще смачка Валерия като хлебарка. Освен това й отправяше провокативни въпроси като предизвикателството да изяде луканка. Много забавно, нали? Освен това Ирина още от първите епизоди мразеше Айлин и Валерия, казваше, че са "изкуствини" и "ниискрини". Не стана ясно защо. Вероятно защото са по-млади от нея и Ергенът прояви интерес към двете.

За мен Валерия беше права в онова прекъсване - не е длъжна да се отнася мило с жена, която се държи толкова грозно с нея без причина. И вместо да я обиди и да падне на нейното ниво, просто си игра играта напълно по правилата (тогава още се прекъсваха).

# 471
  • софия
Те всички хвърчащи слонове в темата са бивши мухи.
 Таз мръсница Елена за 32 те си години, къ не я е срам да е имала връзки. Вместо да седи кротко, да бърше паяжини и да чака Генчо. Валето пък, макар и почти девствена, всичките и бивши проекто свекърви много я харесвали.

Елена какво точно е споделяла за гаджета и сексуален опит? Някъде и че коментарите прочетох за тройки, суинг (но бегло) била казала през камерите, но съм пропуснала…
Говореха за връзките си с Генчо и тя сподели, че бивше гадже е искало отворена връзка, но е разбрала, че това не е нейното. И после пак стигнахме до мухата и слоновете.😀
 Chupacabrita, в Надкаст Ирина разказа, че Триото са изпитвали някаква неприязън към нея от ден едно. В един момент ги е събрала тринките на масата и ги е попитала какъв е проблемът и могат ли да го оправят. В отговор получила: аа, няма проблем. Всичко е точно, така ти се струва. Извън казаното в подкаста ми беше направило впечатление, че нейните пейкинги още от самото начало биваха прекъсвани постоянно от триото или от булдоците на триото (габисавета). Та на моят телевизор виждам, че явно те са я мислили за заплаха и за това от ден едно са се държали по този начин с нея. В крайна сметка има хора, които не си кликват,  даже изпитват антипатия един към друг, даже и без причина. Явно там е било взаимно. И всички дружно са си подливали,  когато им падне.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 16:29 от СлаБе

# 472
Това с луканката и след 100 години няма да го разбера. Все едно някой да ми каже - ей, ще ти дадем един хероин да си биеш сега хахаха, и аз да се тръшна да рева, обидена и провокирана. Каква толкова провокация, каква толкова обида и драма с пустата му луканка? Пък се оказа, че Айлин си е плюскала луканка пред Валчето и не е имало сълзи и сополи.

# 473
Говорейки с Евгени спомена едно берлинско гадже в контекста на някаква история. В друг разговор за различна история намеси друго берлинско гадже.
Имала берлинско гадже, което предлагало отворена връзка или суинг (не помня), но тя преценила, че не е готова за това.
После се усети, че малко бройката идва в повече и престана с историите. Все пак тук не е Берлин Simple Smile !

# 474
Това с луканката и след 100 години няма да го разбера. Все едно някой да ми каже - ей, ще ти дадем един хероин да си биеш сега хахаха, и аз да се тръшна да рева, обидена и провокирана. Каква толкова провокация, каква толкова обида и драма с пустата му луканка? Пък се оказа, че Айлин си е плюскала луканка пред Валчето и не е имало сълзи и сополи.

Отговорът на предложение за хероин е един и той е ясен, но ако беше хапнала луканка, за да угоди на някакви злобни лелки, какво ли щеше да напишеш сега за нея. Вероятно, че е лицемерна и фалшива вегетарианка?

# 475
Именно поради своите 32 години, можеше Антоанетка да не се държи като 20годишна, разказвайки за последните си гаджета. Задръж си ги, мила, тия интимни спомени от младостта за себе си. Това е моето мнение и моите очаквания за жените на 32. Право на Етиту е да се държи както ѝ иде отвътре, а мое право си е да съм разочарована.

# 476
Значи, юни/2022г/ е имала гадженце Валката или  е бъзик.

# 477

Отговорът на предложение за хероин е един и той е ясен, но ако беше хапнала луканка, за да угоди на някакви злобни лелки, какво ли щеше да напишеш сега за нея. Вероятно, че е лицемерна и фалшива вегетарианка?

За Валерия отговорът за луканката също е един и е ясен!
А в действителност никой дори не ѝ е показвал луканка пред очите, камо ли да я кара да я яде. А че е лицемерна - лицемерна е - може да реве, че някой казал, че ще ѝ предложи луканка, ама не реве, когато друг я яде пред очите ѝ.

# 478
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
няма по долнопробно предаване от бг версията на Ергенът
тук в Америка е супер и си ми харесва особенно с последния ерген Зак

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 17:18 от emiusa

# 479
Chupacabrita, в Надкаст Ирина разказа, че Триото са изпитвали някаква неприязън към нея от ден едно. В един момент ги е събрала тринките на масата и ги е попитала какъв е проблемът и могат ли да го оправят. В отговор получила: аа, няма проблем. Всичко е точно, така ти се струва. Извън казаното в подкаста ми беше направило впечатление, че нейните пейкинги още от самото начало биваха прекъсвани постоянно от триото или от булдоците на триото (габисавета). Та на моят телевизор виждам, че явно те са я мислили за заплаха и за това от ден едно са се държали по този начин с нея. В крайна сметка има хора, които не си кликват,  даже изпитват антипатия един към друг, даже и без причина. Явно там е било взаимно. И всички дружно са си подливали,  когато им падне.

Не са показали дори за секунда подобно нещо в предаването, а не вярвам да пропуснат възможност за малко драма. Отделно от това видяхме, че Ирина коментира само зад гърба на хората. Тя никога не би ги "събрала тринките", защото силите й стигат само до там да плете интриги и да подмята пасивно-агресивни коментарчета. Това да попита какъв е проблема по-скоро би го направил някой като Айлин или самата Валерия. Поради това съм склонна да вярвам, че това са усещания, провокирани от несигурност, и измислици на самата Ирина, за да оправдае грозното си поведение, от което сега вероятно се срамува. Отделно Ирина беше изключително близка с Габи и Елисавета. С Габи са били в една стая и показаха много моменти на подкрепа и закачки между двете. Според мен самата Ирина ги е мислела за заплаха, защото, дори някои тук да не забелязват очевидната разлика в културата и вида на тези хора, Евгени не проявяваше никакъв интерес към Ирина, но доста силен такъв към Валерия и Айлин.

Общи условия

Активация на акаунт