Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 999
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 795
Никола Савов, кой е автор на този очерк за шоОто? Доста се посмях...

# 796
Никола Савов, кой е автор на този очерк за шоОто? Доста се посмях...
от фб групата

# 797
  • София
Малък Генчо 😊

# 798
Имам предложения за ерген, представете си Елена в мъжки образ, тогава той наистина ще е звездата в шоуто.SunglassesJoy
Или поне да го изберат да е с по-мъжки (по-активен) знак, а това са въздушните и огнените. Виктор е техен представител, по тази причина беше харесван повече, и затова Евгени остана толкова неразбран. Вторият е рак, знакът с най-много женска енергия, символ на майчинството, тоест е пасивен и прикрит в поведението си.
Не че им има нещо на тези мъже, прекрасни са си за подходящите жени, просто за телевизионен образ не стават.
Продукцията си е виновна, те сами си убиха главния герой. Освен на психолози, трябва да се опрат и на астролозите. Но все се надявах, че имат такива, най-малкото да му подбират по-съвместими момичета с него.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:44 от Съзерцание

# 799
За мен лично ако някой се притеснява, мога да подскажа с какво да си успокои притеснението. Може едно студено розенце да ми сипе, едно веган плато да ми поднесе. Един релаксиращ масаж също няма да откажа, че ми е много напрегнато покрай финала Simple Smile
И аз мога да предложа нещо - валериан.

# 800
Къде е сега vanya.pavlova да се включи в дискусията ви. Тя от сутринта иска дума да стане за майката на Елена, нищо че ние още след промото за тая седмица се уговорихме да не коментираме родителите Simple Smile

Ето ме! Тук съм, потвърждавам, че е нелепо и си държа на думите от сутринта. Само, че за подобна уговорка, аз не съм разбрала. Ако е имало пост, коментар, изобщо не съм го видяла.
Възмутих се, ядосах се даже на простотията и го написах. Ако сте се разбирали, някъде на пейката пред блока, не съм била там. 🌹

# 801
Чак за валериан не съм закахърила още, ама знае ли се… тежки часове предстоят! Загрижените еленофилки са милосърдни и ще подготвят за всеки случай!

Да, vanya, аз те разбрах, ама виж, че се подклажда пак. Бяхме я забравили за 4-5 дена темата (май в петък беше Денят на страшния майчински съд). То днеска е неминуемо да има коментари понеже това ще излъчват.

# 802
Да вкарат известен момък с фенките му. Само тогава мопжем да видим естествена надпревара между жените. Представете си 25 обсебени Елени в атака, ще бъде кървава драма. Ще го дават след 23 часа и и забранено за деца под 18 години , бременни и с високо кръвно
Ако вкарат пак някакъв полуизвестен политкоректен льольо , мисля , че повече няма да гледам. Ама ще пиша - усърдно и ще защитавам най-мразената ергенка, без да съм я видела Joy
Не за друго, но просто ако Ергенът не е достатъчно атрактивен (било визия, било излъчване, слава или там каквото кара жените да ....), просто инак гледаме едни изкуствени и пренавити симпатии ,които самите моми се самонавиват , че имат

# 803
Топ !!!  Аз средващият сезон няма да го гледам,уж за развлечение го пускам пък съм на тръни и 2 пъти се препотявам до като свърши 😅 то еб..и нервите в това ,,любовно шоу"
Чак за валериан не съм закахърила още, ама знае ли се… тежки часове предстоят! Загрижените еленофилки са милосърдни и ще подготвят за всеки случай!

# 804
JoyJoyJoy Признавам, представих си отрупана маса с плата с филе елена

# 805
За мен лично ако някой се притеснява, мога да подскажа с какво да си успокои притеснението. Може едно студено розенце да ми сипе, едно веган плато да ми поднесе. Един релаксиращ масаж също няма да откажа, че ми е много напрегнато покрай финала Simple Smile
И аз мога да предложа нещо - валериан.
Стига Валката да си тръгне, веднага  идвам с розето 😂 и веган платото ще го измисля, само за масажа не съм сигурна как ще се получи, че малко съм кьопава в пръстите 😃

# 806
  • Sofia
Извинявам се, ако е коментирано, но не смогвам да ви чета 😁😁
От инстаграма на Елена, тази сутрин..Дали не ни подсказва нещо? 😁 Самата музика е от филма "Невероятната съдба на Амели Пулен", който Валето не беше чувала (срамота на срамотите 😀)

# 807
Не разбирам за какво спорите, защото в последните дни нямам много време да ви чета, но гледам, че е нещо за майките, пък и нали такъв епизод предстои.
Искам най-искрено да ви помоля, поне майките пощадете, нали сме уж майчински форум, майката е нещо свято...
Никой не избира родителите си, нито е задължително да е техен огледален образ. Не излагате момичетата чрез техните майки, а себе си...

# 808
Гласувах за Валерия, за нея съм от самото начало.

Надявам се Елена да изхвръкне довечера. Поне последния епизод да е лишен от нейното присъствие и да бъде приятен за гледане.

# 809
Айде още малко и ходом напред към началото на края...хем искам да свършва вече драмата, хем ще ми липсват главните герои😜😄

Общи условия

Активация на акаунт