Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 229
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 050
Евгени се опитва по служебен път да дисквалифицира Мика. Joy

# 1 051
С тези коментари за семейството на Мика изпълнихте апела на дамите от темата да коментирате уважително майките Grinning
Ние за бащата говорим 😅🤭

# 1 052
Тези изненади и разходки не ги измисля Евгений ,а сценаристите ,а той е само изпълнител.Така ,че каквото решат това дават на момичетата.

# 1 053
И за майката на Мика....чета аз.

# 1 054
Сега, Чакаме да видим дали Евгени ще даде първата роза на Мика заради тези приключения. Жертва се за него!
Не, ще я изгони точно след малко.

# 1 055
Микаела е много подходяща за съпруга, възпитана, свенлива, от добро семейство.
Но се държи инфантилно, все едно е на 15-16 години и изживява първата си невинна детска любов, а не е жена.
Явно е отгледана като цвете в саксия.
Не съм сигурна, че ще понесе брак с по-възрастен и опитен мъж като Евгени сега.
Ако е по-внимателен с нея и изтърпи неопитността, може и да им се получи.

Сериозно ли тоз льольо наричаш опитен 😂🤣😂🤣😂 в началото го пишеха, че се разхожда като девственик в публичен дом и едвам говори и меле едно и също

# 1 056
Не харесва Мика, целунаха се по устата съвсем за кратко и той бързо мина към бузата.

# 1 057
Иска стабилно семейство за децата си. Влиза в Ергенът, за да си намери съпруг. 😐

# 1 058
Микаела е много нежно, възпитано, че и красиво момиче! Добре, че Евгени няма да я избере, за да има шанс да срещне по-свестен човек.

# 1 059
"Мика е прекрасна и заслужава..." не теб, Генчо, не теб.

# 1 060
  • София
Най-много ми харесва фактът, че накрая останаха три момичета без корекции по себе си. Целият този пълнеж от силикон и филъри в началото се изнесе. Вероятно ще гледам и трети сезон.

# 1 061
  • тук и там
Харесвам Мика,харесвам и семейството и,ама нещо с Гената не си подхождат и няма никаква химия между тях.

# 1 062
Най-много ми харесва фактът, че накрая останаха три момичета без корекции по себе си. Целият този пълнеж от силикон и филъри в началото се изнесе. Вероятно ще гледам и трети сезон.
Да,права си.Лафът "Избра тая с големите с.с. в случая не важи.

# 1 063
Никаква страст няма в тези целувки.
Дано да греша.

# 1 064
Иска стабилно семейство за децата си. Влиза в Ергенът, за да си намери съпруг. 😐
Ами то и на опашката в Лидъл може да си намериш съпруг,  навсякъде може да си харесаш някой и да си паснете от пръв поглед, мъж като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт