Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 162
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 065
Наздраве,

# 1 066
  • Някъде там...
Да ви кажа, като зрител, който е усетил едно момиче от всичките като най-искрено, най-автентично и открито за любов и отношенията му с Евгени като най-чувствени и пълни с емоция, предпочитам да ги нямаше всички социални мрежи, спойлери и пр. и да си гледам финала с очакване тази любов, която ми се иска, да се случи. И да не стане, щеше да е един разочароващ четвъртък и да свърши. Вместо това седмици гледам шоуто като влак, който на пълна скорост се доближава до момента, в който на Елена ще ѝ разбият сърцето. Къде е онзи младеж, който отброяваше дните, да се изкефи...

Аз затова изчезнах напоследък. Ужасно ме напряга темата, а идеята да влизам тук, беше да се разтоварвам.
Предпочитам да гледам шоуто, такова, каквото го усещам аз.
Ужасно ще съм разочарована ако всичко е нагласено. И определено ще ми е първи и последен сезон (миналият не го гледах, този го гледам, защото ме грабна Елена).

Тази серия ми е скучна, не мисля, че ще я догледам. Избягвам да чета спойлери и статии в нета по темата също. Утре вечер ще стане ясно коя е голямата губеща.

# 1 067
Валката пусна сълза, видяхте ли, че не е киборг

# 1 068
Скучна не скучна доглеждам серията, иначе остава само ручането на жабета тия два месеца

# 1 069
Да, всичко е нагласено.

# 1 070
Изгледах срещата с Ети и запознанството с родителите на Мики.

Ох, Ети, Ети! От много високо ще падне, имам усещането. Не защото чета темата със спойлерите Grinning Просто Генчо беше много сдържан този път (за разлика от последната им индивидуална среща), явно в къдравата му глава най-после е зазвъняла алармата, че sh*t got real и рязко се отдръпна.

Етините размисли и страсти относно динамиката в една връзка няма да коментирам. Всеки си има нагласи за едни интимни взаимоотношения, важното е да си намери човече със сходни. А другите какво мислят, си е техен проблем Simple Smile

Родителите на Мики мноооого готини! Страхотна двойка! И както винаги, много красива Микаела! Heart

Хареса ми въпроса на майката на Мика за това коя нота е тя. Много тематично. Само трябваше да остави Генчо да отговори Grinning Или той отговори и аз не чух, защото гледах на скорост 1,5???

Много мил подарък на бащата! Гърците са доста вярващи, това е голям жест. И докато го гледах това, даже ми стана малко жал за Евгени, защото продукцията с тия срещи и сценки може би провокира голяма вина у него, че един вид подвежда тези хора по един или друг начин.

И последно едно малко лирическо отклонение - ох, много ми е странно това говорене на "ти". Аз явно много съм свикнала вече с руските порядки и руските свекъри, на "Вие" им говоря и това по руска земя си е норма, съпрузите се обръщат на "Вие" към свекърите/тъстовете цял живот, независимо от близостта (и ММ говори на нашите на "Вие", въпреки че 100 пъти са го поправяли на "ти" да им говори). И сега това "ти" ми звучи супер фамилярно и много ми бърка в ушите Grinning

# 1 071
Още една красива майка. Но защо се държаха за ръце с Ивона 😅

# 1 072
Ехе, Гената с тези цветя и бонбони. 😂

# 1 073
Валерия и мен разчувства като ги видя. Явно, не обича само кучетата. А относно забележките, явно са казали на близките да оставят да говори участничката повече, не да си обсъждат лични неща, пък те самите да са по-обрани откъм думи. Така мисля. В крайна сметка са там, заради тях и Генчо.

# 1 074
Според мен за Мика е по-добре да си намери мъж около нейната възраст...И за Валерия също. Май са на различни етапи в живота.

# 1 075
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И майката на Валерия е много хубава жена и тук виждам прилика на майка и щерка.

# 1 076
Иначе ще си пия Короната от бутилката 😁
Така се прави! Не да трепериш ще ти падне ли короната, а с наслада да отпиеш от нея! Beers

# 1 077
Майката на Валерия "тя се влюбва" - само в кучета. 😁

# 1 078
Гената много странно ходи днес, куца ли, клатушка се.

# 1 079
  • Пловдив
И майката на Валерия е много хубава жена и тук виждам прилика на майка и щерка.
Да, приличат си много като сестри са.

Общи условия

Активация на акаунт