Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 509
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 125
Валерия сама се закопа. Горко му на Евгени...
Но може би в такъв случай Евгени не е мъжът за Валерия. Трябва ѝ някой със същата кауза или минимум някой, който ще в подкрепя.

# 1 126
  • В царството на игрите:)
Цяло чудо е, че до сега Валерия не се е влюбила истински в някое от кучетата си и, но пък не знам като какъв и се привижда Евгени. Защо не мога да повярвам, че тези момичета са влюбени, беее... Елена е обсебена, но не знам дали това е точно любов...

# 1 127
Депресираща музика целия епизод, с нетърпение чакам да свърши.

# 1 128
Генчо много по-добре се справя като гид, отколкото като влюбен.

# 1 129
От гледна точка на ангажираност Евгени и Валерия са подходящи, никой няма да се чувства пренебрегнат, стига да намират време и за отношенията си все пак.
Защо да не намират....по-добре е да имат и отделни интереси, а не да са залепени един за друг. А може и да се подкрепят в мечтите си! Не знам..  за мен човек, който има принципи, кауза, която показва, че не е егоист ме впечатлява дълбоко.

Защо Вал има среща..... да не би да си тръгва и това да е сбогуване??

# 1 130
Aма какво значи “закопа”? Ако говорим реално за пръстен и семейство, картите трябва да са на масата. Истинското закопаване е да лъжеш и мажеш, а после да се окажат нещата съвсем различни.

# 1 131
  • София
Погледът му, как я гледа, ей това е.

# 1 132
  • Разпиляна във въображението
От гледна точка на ангажираност Евгени и Валерия са подходящи, никой няма да се чувства пренебрегнат, стига да намират време и за отношенията си все пак.
Защо да не намират....по-добре е да имат и отделни интереси, а не да са залепени един за друг. А може и да се подкрепят в мечтите си! Не знам..  за мен човек, който има такава кауза и не е егоист ме впечатлява дълбоко.

Защо Вал има среща..... да не би да си тръгва и това да е сбогуване??

Всички имат - първо среща със семейството и след това самостоятелно.

# 1 133
Според мен срещата между приятелката на Валерия и Евгени не беше показана, защото си е признал чувствата.

# 1 134
О, целувка по рамото, това е любов Smile

# 1 135
Приятно съм изненадана от майката на Валерия. Обрана, мъдра, хубава жена. Мисля, че прекрасно знае къде са слабите места на дъщеря й и имам усещането, че не за пръв път се опитва да й дава разумни съвети. Но всуе - Валката едно си знае и бае: кучетата са нейната любов, най-важното нещо в живота й и "това няма как да стане" - любима Валкина фраза. Явно Валерия не прилича на майка си. Не говоря за външността.

# 1 136
  • В царството на игрите:)
Много кухи реплики хвърля Валерия и после се чуди що не и вярвал, че и е любим...."Красиво почти колкото това вежду нас...."Бла, бла, блааа

# 1 137
При Валето има синхрони, а не разговор между двамата.

# 1 138
Виждам, че Евгени е загубил напълно интерес към Валерия. Глупостите на Елена го омагьосаха най - накрая. Горката Вал, допусна грешния човек в сърцето си, но тя ще се справи.

# 1 139
Само като сравнявам какво наговори Елена и какво казва Валерия, ех.

Общи условия

Активация на акаунт