Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 509
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 140
Валерия сама се закопа. Горко му на Евгени...
"Пак някакви крепости ще гледаме "....казва Валерия...Само подпитва, иска гаранции и нарежда...

# 1 141
Ох, тези дрехи на Алеса, все такива модели ги избират дето и на модел като Валерия не седят добре. Този на Мика по-биваше, но Валерийните, хич, не ги подбират. А тяло за показ, има!

# 1 142
Тона на изказването й е подигравчийски, лекомислен,поне така го виждам аз.Сякаш все й е тая, такова едно тийнейджърско ми е

# 1 143
Какъв е този потресаващ черен тоалет? Ужас.

# 1 144
Разумният избор на Евгени е....Мика. Чувствата са Валерия. Елена е приятелството.

# 1 145
Валерия ще посмекчи малко отдадеността си на каузата.
Като мине време и срещне правилния човек за семейство.
Или просто казано Сляпата неделя.

# 1 146
Оооо,Валерия нищо не споменава за семейството и деца,зле.

# 1 147
Толкова клиширане неща си казаха Евгени и Валерия, че чак не се понасят.

# 1 148
Какво имаше предвид Евгени с това "очаквах да улесни избора ми, а тя го затрудни"??

# 1 149
Валерия на всяка среща има само една тема - не искам да се връщаме, много ми е хубаво.

# 1 150
Тези синхрони на Валерия са все едно си тръгва.

# 1 151
  • Разпиляна във въображението
Какво имаше предвид Евгени с това "очаквах да улесни избора ми, а тя го затрудни"??

Не каза правилните неща?

# 1 152

Той усети, че тя не го обича.

# 1 153
  • В царството на игрите:)
Да,това беше интересно. Или я беше прежалил и прочувствените и слова за съвместното им бъдеще я е върнаха в играта... Така излезе май Simple Smile Или пък по принцип си повтаря,че е затруднен 🤪

# 1 154
Той иска семейство и деца,а тя още не е готова.

Общи условия

Активация на акаунт