Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 482
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 155
Леко неуважение към презрение видях от Евгени към Валерия. Очаква някоя от тях да се изложи нещо и да го улесни, а те пък всички се държат на ниво.

# 1 156
Какво имаше предвид Евгени с това "очаквах да улесни избора ми, а тя го затрудни"??
Ами, ще чака да я носи като принцеса и да е активният във връзката, а тя пасивната.
Аз така го разбрах.
Не като Елена, тоест, би следвало да се хареса казаното от поддръжничките.

# 1 157
Оооо,Валерия нищо не споменава за семейството и деца,зле.
И за кучетата..

# 1 158
Езикът на тялото на Евгени е толкова красноречив- резервиран, студен и не особено словоохотлив, на срещата с Валерия.

# 1 159
Евгени харесва Валерия най-много физически, но всеки път като я пита как ще бъде, ако са заедно, тя му казва големи глупости.
Къща в гората, кучета в леглото, живот като принцеса.
Той няма предвид това, но тя или не го разбира, или се прави.
За пореден път я гледа разочаровано.
Дано да греша, искам хубав романтичен финал и следфинал.

# 1 160
Виждам, че Евгени е загубил напълно интерес към Валерия. Глупостите на Елена го омагьосаха най - накрая. Горката Вал, допусна грешния човек в сърцето си, но тя ще се справи.
Да и на мен ми изглежда отегчен или пък е изморен, но срещата им е без хъс. Валерия с що ми се стори леко отнесена и не ми изглежда влюбена. Това не е любов, а външно привличане.

# 1 161
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мика е разкошна, като древногръцка богиня е.

# 1 162
Аз само да кажа, че съм от забавляващите се 😁

# 1 163
Наистина безумно е това предаване. И момичетата наистина го харесват (Мика ) , а Валерия и Елена са си влюбени. И тоя продължава да се натиска с всички и да им дава надежди, уж да обмисля решението . А то всичко ясно от началото.  Каквото и да последва Генчо е най-големия губещ от предаването. Сега , като се гледа нарцисът дали се харесва.

# 1 164
Тази вечер Валерия е най-красива.

# 1 165
Какво имаше предвид Евгени с това "очаквах да улесни избора ми, а тя го затрудни"??

Сценарий, искат да полудеем сякаш Laughing
До утре и край, че ми писна!

# 1 166
На Мика роклята много грозна, на Валерия е супер.

# 1 167
  • Street of Dreams
Гледам със закъснение.
Абе Ергени не беше ли дълбоко потресен, че някой не му носел гердана, че го бил избирал цял ден? Що така извади от джоба гривната на "стасливия" симпатичен чичко?

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 00:53 от OnDiNe_

# 1 168
Много са красиви днес момичетата.

# 1 169
Leona, какво се очаква от Валерия, да легне да мре, заради Евгени ли ? С кучета или без кучета, ще й бъде трудно, ако бъде отхвърлена или само Елена може да страда драматично ?

Общи условия

Активация на акаунт