Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 914
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 485
Момичета аз не говоря изобщо за приюта и грижата за животните,говоря че тя изобщо не е влюбена в него.
 Приемам,че е честна като казва,че за първи път се влюбва,приемам за истина и когато беше споделила,че е имала само една сериозна връзка. Дайте малко да помислим ,предполагам почти всички помним първите си влюбвания,тогава нищо друго не те вълнува, всичко е драматично и на живот и смърт. В този ред на мисли Вал е младо момиче без опит с мъжете, приемаме че е влюбена за първи път и както е торкова влюбена ,тя категорично заявява "каузата е най-голямата ми любов" и сравнява Евгени с прибирането на бездомно куче...

Как да ти обясним , че пуберските обсесии , при които на света не съществува нищо освен принца ненагледни, са за една друга възраст, и правилно интелигентните хора не ги броят дори за  влюбване. А той влюбен ли е в нея така , че да не иска да докосне друга )))
Хората които се влюбват по-рядко за мен обичат много по истински. И ако Валерия се откаже от каузата си любов- заради 5 срещи и две разходки...представям си колко дълго би продължила любовта и към Евгени )))

# 1 486
Че тя Валерия си е точно толкова незряла колкото и 15 годишна пуберка Grinning не напразно писах за първите влюбвания щото тя метално е застинала някъде там. И изобщо не говоря да остави прюита,говоря да има някакъв баланс,а тя изобщо не си дава възможност дори са се замисли,директно казва "няма шанс!"

# 1 487
"За мен краят на една връзка е когато започнем да се питаме какво ще ядем"
Ленче, при тази инфлация, въпросът „какво ще ядем“ може да добие екзистенциално съдържание.
+100
И още нещо- аз ли не схващам, или въпросът какво ще ядем ми се струва съвсем нормален в една връзка? Твърде рутинно -профанизиран ли трябва да бъде като категория според еленския речник?

# 1 488
Валерия досега не е била влюбена? На 24? Буахахаха! Повярвахме.

Да, и аз се сериозно се чудих на това изказване. Не знаела на кого да си даде любовта досега, нямало на кого... Ем... Тя в саксия ли е расла, в изолатор? Smiley

Едит: Още повече, че тия приказки колко любов някой има да даде на някого, очаквам да чуя от хора на по-зряла възраст, не от 25-годишни момичета. И също така, тия изказвания много се бият с категоричното нежелание на Вал да се обвърже сериозно преди формата.
Вал просто иска победа! И сватбена снимка за списание.Другото не и е важно, но прави опити да докаже обратното.

# 1 489
Проблема не е в приюта, проблема е в крайностите на собственичката му,защото тази обсесия ощетява единствено и само нея. Дреме му на Генчо за Вал - ще си намери друга,дреме ни и на нас зрителите - след 2 седмици няма да ги помним изобщо.

В какво се изразяват тези крайности, не разбрах, и как те пречат на връзка?

# 1 490
Чудесно би станало, ако Генчо приема каузата присърце. Аз не я, та никога не бих тръгнала с някой купелюбец с приют. Впрочем, той казвал ли е нещо за каузата на Валерия някога? Допада ли му?
Иначе Вал не за пръв път напуска Плевен предполагам и знае, че приютът си се движи чудесно и без нея.
Зависи. Преди месец познати на моя колежка, която също се занимава с такава дейност и знае за нейния приют /но не я познава лично/ искаха да си осиновят куче от приюта й и Валерия първо е отишла да види в какви условия ще живее и след като ги одобрила се върнала вече с кучето.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 12:40 от genevieve

# 1 491
Валерия не е влюбена, което ми се вижда съвсем нормално при тези обстоятелства, но изпитва симпатия и е готова да му и да си даде шанс. Той, обаче Е влюбен. Хлътнал е до ушите и това е единственото, което ми харесва в това предаване. Ма що се мляскал с другите ако е толкова влюбен. Ми с други средства няма как да го играе заинтересован от мацките. Истината прозира в очите. Като се мляскат очите са затворени -по-лесно се лъже със затворени очи.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 12:58 от pandorina

# 1 492
  • София
Женевиев, кое зависи? Не те разбрах.

# 1 493
Не я намирам за влюбена влюбена Валерия/Генчо е увлечен, хлътнал по нея/. Вчера ми стана даже смешно, Ленчето говореше как са близо до мечтата си, как едната щяла да бъде горе, другата долу и В веднага включи основния репертоар - "След последната ни среща, аз нямам никакви съмнения". Срещата беше щета, но Вал си е наЙ, трябва да се изтъкне веднага, че е първа в надбягването. Лената замеца, че и тя нямала съмнения.

# 1 494
В смисъл, че може и да се движи без нея приюта, но ето в случая при осиновяване на куче тя лично иска да види в какви условия ще живее и да одобри или не осиновителите, а не някой друг.

# 1 495
В смисъл, че може и да се движи без нея приюта, но ето в случая при осиновяване на куче тя лично иска да види в какви условия ще живее и да одобри или не осиновителите, а не някой друг.

И аз съм така .. лично искам да видя кракИте на клента преди да му оплета терлиците Joy

Та приюта, та приютя. Хоби като всяко едно друго. Или като работата. нито едното нито другото пречи на връзката.

# 1 496
  • София
На мен Валерия снощи ми се видя влюбена. Тя е доста по-затворена и няма да го изговори показно като Елена, но има дискретни начини, по които го показва, а вчера емоцията не можа да я сдържи. Но тя все пак осъзнава, че още не е избрана, и това също я спира.

# 1 497
Аз не мога да съдя от екран кой колко е влюбен, много е повърхностно.
Валерия щеше да получи десет пъти повече критики, ако беше скочила с готовност да дои кози и да си остави досегашното занимание. Може според някои да не е толкова възвишено като композирането на музика и писането на поезия, обаче за разлика от Елена и Евгени нейното поприще е свързано с живи същества. В отдадеността си към нещо трудно и времеемко, Валерия и Евгени си приличат много повече отколкото Елена и Евгени. Намирам за жалко и показателно, че никой не пита Евгени той как вижда жената си него при часовете упражнение и свирене, при седмиците липса заради турнета. Той дали ще даде назад? Дали ще намали малко темпото? Дали бъдещата му съпруга ще е щастлива да отглежда деца с месеци сама, да възпитава, да го няма на празници, че и да се занимава с онези битовизми, които съсипват връзката според Елена? Понеже и манджа трябва, и гумите на колата се сменят, и редица други непоетични и неромантични неща, които аз лично не бих искала да посрещам сама. Не че не мога, а не искам. Обаче се повтаря в хор “кучетата, та кучетата на Валерия”.
За мен едно от най-тъжните неща в темата е, че една благородна кауза се принизи до кучкарство, обсесия, пречка.

# 1 498
Аз бях тая с изказването.  Ами да на същото мнение съм и силно се надявам да избере Валерия ,но ми се струва ,че ще избере Ленчето ,защото както видяхме през целия сезон ,той обича да му чешат егото +това са на една възраст с Ленчето и можеби това ще наклони везната ,защото пита майка й дали мисли ,че е готова за семейство. Ами то годините попринцип не са фактор ,моя мъж е на 35 аз на 24 и вече имаме бебенце и да бях готова за тази стъпка ,такаче може да си мисли,че Валерия е още млада за семейство и за това да избере ,,поетесата" . Чакам с нетърпение последния епизод
Някой коментира (загубих цитата), че щял да избере Елена, щото знаела как да му чеше егото... Ама той нали знае, че не е така и утре ще блесне истината? Кой би искал да падне от трона или да го ввличаят несправедливо, вместо просто да е себе си. С нейното "Евгени Е..." е страшно досадна. Не само защото Евгени не е, а и защото това не е литературен анализ да му даваш оценки. Валерия ми е много по-истинска, като говори от първо лице - АЗ се чувствам еди как си, когато съм с него. Евгени е същия ентелектуалец - вчера на Валерия (мисля) майка й го попита директно - какво точно изпитваш към дъщеря ми? Последва дежурното въртене на очи, дъъълга замислена пауза, " Валерия Е (дълга пауза) еди ква си (пауза) и еди каква си (пак пауза). Никой не ви пита за психологическата ви експертиза и не, не изглеждате интелигентни като гледате замислено и умувате по 10 секунди каква дума да кажете. И не, като говорите неразбираемо не изглеждате тайнствени и дълбоки, а малоумни и нетърпими.

# 1 499
Много много ми се иска да им се получи на тез двамката. Те и визуално си приличат. Направо са си един за друг. Кой е казал, че в една двойка трябва всичко да е по мед и масло?! Една връзка трябва да предизвиква двамата да израстват, да преодоляват себе си, а не да си угаждат един на друг. Така, че точно с Валерия ще има смисъл една връзка. Защото всеки ще трябва да преодолее нещо в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт