Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 519
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 710
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.

Каква изненада Scream Но това е защото не си завиждат Grin Нищо че ако съберат в един сезон Валерия и Капитонова ще хвърчи перушина Joy

Уф, като сеирджийка искам да видя победителката в този конфликт - Капитонова е по-голяма хитруша, но пък Валерия е доста стабилна в конфликт и хич няма да и дреме какво ще и кажат насреща, ами ще отговори директно без задръжки.

# 1 711
Аз пък си мисля, че сблъсък на две скорпионки (Елена и Капитонова) ще бъде нещо епично и дълго помнено.

# 1 712
Дами имам въпрос дали на Валерия няма да и докладват Инстаграм акаунта след като спечели ? Миналата година се случи на Виктория

# 1 713
  • софия
Държа си на мнението, че от видяното досега, Евгени не е подходящ за нито една.
Да дава розата на маминка, и да се свършва!
Мама харесва това!
Дами имам въпрос дали на Валерия няма да и докладват Инстаграм акаунта след като спечели ? Миналата година се случи на Виктория
Съмнява ме. Ний почитателите на филе Елена все пак сме ниво. Не сме от тия, как Сийке. А то и печалбата и е достатъчна. 😀
 Наистина ли са и думнали акаунта, хахах. Ужас.

# 1 714
Час и повина до финала на годината. Готови ли сте??!!!?? Къде са ви ръцете за Генчо?!  Не ви виждам ръцете нещо?! 😄😄😄
.. недейте така, че Генчо ще се засегне и ще стане лошо. 😄😄😄

# 1 715
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.

Каква изненада Scream Но това е защото не си завиждат Grin Нищо че ако съберат в един сезон Валерия и Капитонова ще хвърчи перушина Joy

Уф, като сеирджийка искам да видя победителката в този конфликт - Капитонова е по-голяма хитруша, но пък Валерия е доста стабилна в конфликт и хич няма да и дреме какво ще и кажат насреща, ами ще отговори директно без задръжки.
Тъкмо това щях да пиша.

Angelistic, днес финалът е от 8.

# 1 716

Чакаме Вал и Капитонова след няколко години в Ергенът All Stars Smiley

# 1 717
Светли мама ще го утеши 😁.

# 1 718
Час и повина до финала на годината. Готови ли сте??!!!?? Къде са ви ръцете за Генчо?!  Не ви виждам ръцете нещо?! 😄😄😄
Как час и половина? Шооото днес започва в 20.00 часа.

# 1 719

Как щешеееее да изгорииишш....не си подготвена, в осем почва Grinning

Капитонова прекали със заливането на Сашка, за това и атакуваха инстаграма.
Този сезон такова нагло държание имаше ли?

# 1 720
Елена и Капитонова в конфликт ще е като игра на шахмат, не вярвам да успеят да избухнат като хората освен ако не са подпийнали. Само ще си подливат вода и ще се жилят.

Оф, като написах за подливане и се сетих за случката с Александра, но като цяло само Александра може да изкара това от Виктория, никоя друга.

# 1 721
Как час и половина? Шооото днес започва в 20.00 часа.

Така ли?? Ауууу... мерсаж.
Няма да гледам... край! Много сълзи пуснах.

# 1 722
  • Leeds, UK
Аз пък си мисля, че сблъсък на две скорпионки (Елена и Капитонова) ще бъде нещо епично и дълго помнено.
Елена няма шанс. В момента , в който я настъпят малко по-яко и дава фира. Нищо, че е скорпион.
Аз съм Везни и се предполага, че съм кротка. Ммм, дообре😁 След две секунди съм отделила нечия глава от прилежащите  й телеса.

# 1 723
  • Вестерос
Само аз ли видях как през цялата им среща Евгени премерва пръстите на ръката на Елена..
Да

# 1 724
Оф-топик, но конфликт с везни е много лошо нещо, неслучайно са единствената така да се каже неодушевена зодия. Конфликтът и отмъщението са доста кофти при нас. Габито ли беше везни? Ужас, срам голям Scream

Общи условия

Активация на акаунт