Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 472
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 725
  • here and now
Къде гледате в тубата, че аз няма да успея за 20:00.

# 1 726
Абе в началото като го видях тоя Генчо особено преди подстрижката викам на Мм ,, какъв е тоя грозник дето са сложили за Ерген " ама вече му свикнах 🥲🤷‍♀️
Час и повина до финала на годината. Готови ли сте??!!!?? Къде са ви ръцете за Генчо?!  Не ви виждам ръцете нещо?! 😄😄😄
.. недейте така, че Генчо ще се засегне и ще стане лошо. 😄😄😄

# 1 727
Той Генчо беше най-безинтересният участник в целия сезон, та изобщо няма кой да го мисли него Grinning

# 1 728
  • София
Аз пък си мисля, че сблъсък на две скорпионки (Елена и Капитонова) ще бъде нещо епично и дълго помнено.
Елена няма шанс. В момента , в който я настъпят малко по-яко и дава фира. Нищо, че е скорпион.
Аз съм Везни и се предполага, че съм кротка. Ммм, дообре😁 След две секунди съм отделила нечия глава от прилежащите  й телеса.

Елена ще я направи дива и щастлива. Държанката няма да знае какво и се случва. Валерия също е с класа над Капитонова. Много и вдигате акциите на спонсорираното момиче с отчайващо бедна обща култура.

# 1 729
Дяволо , Капитовова хъс и много злоба я движат ,та може да е платена и тъпа,ама не я подценявай Grinning

# 1 730
По изключение (в темата) финалът в "Ергенът 2" е борба за първо място между Валерия и Елена, а не коя заслужава любовта на това свястно момче Евгени 😂
И която и да спечели, останалите ще и пожелаят "халал да й е" 😂
Егати разврата на събитията!

# 1 731
  • Leeds, UK
Diavolo , моите уважения , но и ние гледахме и видяхме как и кой отстъпва…

# 1 732
  • София
Е, аз не казвам да се хващат за косите. То тя освен с агресия с друго не може да изпъкне. Много е елементарна горката.

# 1 733
Аз да си кажа за Гената, че не смятам, че е топ красавец. Дрехите му в началото ме дразнеха, както и перчемът, но иначе е мой тип. По-тъмня кожа, тъмна коса и очи.

# 1 734
  • Бургас
Изкъпах се, нагласих се, пред мен - вечерята, че и десерт 😜 Даже празничната домашна рокла съм си сложила и чакам 😁
На Капитонова не знам какво и́ харесвате. Прилича на момче в лицето, неприятно нахална и напориста е. Според мен привлича мъжете най-вече с руския си акцент.

# 1 735
Капитонова, със скорпионските си характеристики, доста си прилича с Елена.  И двете имат по 4 планети в знака, но при Капитонова са слънце, венера, юпитер и плутон и точно Юпитер съвпад слънце й дава това огромно самочувствие.
И двете са с водолейски луни. Капитонова е с лъвски Марс, затова е по-агресивна, напориста, амбициозна. На Елена Марс е в близнаци - обича интелектуалните предизвикателства и в действията си е изобретателна и съобразителна..

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 20:00 от Greene

# 1 736
По изключение (в темата) финалът в "Ергенът 2" е борба за първо място между Валерия и Елена, а не коя заслужава любовта на това свястно момче Евгени 😂

То и 1 сезон беше така.
Нищо ново. Ама нищо.

# 1 737

Най-добрият вариант и за двете е по едно пръстенче за усилията и нервите, но не от Евгени. После бегом към залеза и най-важно далеч от него Grin

# 1 738
Генчо може да е всякакъв, но има уникални очи.
Във всеки един участник имаше, ако не всичко по нещо хубаво.

# 1 739
Още помня голите глезени на Витко аз Joy

Общи условия

Активация на акаунт