Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 491
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 785
Чак пък да ви плаши майката и тръпки да ви побиват… 😂 Нищо страшно не виждам в нея.

# 1 786
  • Leeds, UK
Е, аз не казвам да се хващат за косите. То тя освен с агресия с друго не може да изпъкне. Много е елементарна горката.
Е да, не може да върти и суче като Елена. Директно си ги казва и всичко й се разбира😁.
Аз я уважавам заради каузата й. Знам какво е да търчиш от личен опит по нощите не по баровете, а да събираш болни животни посред зима и да ги водиш по лекари за своя сметка.

# 1 787
Танко и Маки са от различни планети…

# 1 788
Това не може да е вярно,силно се надявам жената да е притеснена или да си й подшушнали как и какво да говори. Иначе работата е зле
Не е притеснена. Такъв й е характера. Тя командва парада в къщи.

# 1 789
Мамино пиленце 🤣🤣🤣🤣! Леле Валерия ще има силна отпора и ще и се наложи да си прехапва езика с мама Светла. Намериха се двете кобри хаха. Само едно не ми е ясно- защо 3 месеца обличаха и гримираха Валерия като монахиня и последните два епизода я разкрасиха. Ами с грим и нормална прическа си е хубавка,колкото и да я нападах, че е безлична. Явно нарочно са и слагали такива бледи нюанси до сега.

# 1 790
  • Разпиляна във въображението
Тази свекърва не е за Елена. Само Валерия ще я оправи. Елена ще трябва да се снишава, да търси постоянно валидация, да се променя хем заради Евгени, хем заради свекървата!

За Валерия - може да са опитвали да скрият очевадното.

# 1 791
Това не може да е вярно,силно се надявам жената да е притеснена или да си й подшушнали как и какво да говори. Иначе работата е зле
Не е притеснена. Такъв й е характера. Тя командва парада в къщи.

Такива властни майки много ме дразнят, не вижда ли, че сина и иска да се отдели от пъпната връв?!

# 1 792
  • София
Танко изглежда много симпатичен и благ човек, обаче майчето.... Две думи каза и ми настръхна косата. По-добре да си беше мълчала.

# 1 793
Тази свекърва не е за Елена. Само Валерия ще я оправи. Елена ще трябва да се снишава, да търси постоянно валидация, да се променя хем заради Евгени, хем заради свекървата!

За Валерия - може да са опитвали да скрият очевадното.
Ама не така де,защо пожелавате нещо такова на толкова младо момиче. Никой не заслужава такова чудо Flushed

# 1 794
Дано Елена да се сети да говори хвалебствия за синчето. Веднага ще натрупа точки пред мама Светла.

# 1 795
Няма как да разберем що за хора са,ясно е,че говорят и се държат по сценарий

# 1 796
  • Разпиляна във въображението
Обаче смехът на Елена ме убива

# 1 797
Льони като се изхили такй 2 пъти и край с нея 😁😄😆..Сега ще се впрегне много🤣

# 1 798
Определено няма да се чувстваш като на разпит... Откъде си? Joy

# 1 799
  • Пловдив
Дошло й на ума на Елена да скрие татусите.

Общи условия

Активация на акаунт