Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 093
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 115
Майката на Генчо е потресаваща. Свекървище и половина- нагла и безобразна женица.

# 2 116
Много закостенели разбирания и мислене има Светла.

# 2 117
Оооо, ясно защо тази жена е толкова зла. 38 години гнет.

# 2 118
Айде Валерийоо..отказвай розата и си тръгвай..

Брей, какъв розвой...аз се поразсъних бре Joy..направо се ококорих...

# 2 119
Супер селски пръчки са родителите на Евгени. Валерия блесна! Дано да се отърве от това семейство. Ако се вземат с Евгени и те да бягат в чужбина. Нали брат му е в чужбина.
Явно неслучайно брат му е избягал в чужбина. Animal See No Evil

# 2 120
  • София
Майката е ужасна.

# 2 121
Валерия казва "Чао" на Евгени на финала. Независимо какво той избира. Причина: Мама! Неговата Мама!

# 2 122
Честито, имаме нов злодей и той се казва Светла Генчева. Ако кошмарът имаше човешки образ, това е тя.

# 2 123
На първа среща с майката на гадже да питаш как ще кръстите децата е много криндж!!

# 2 124
  • Пловдив
Свекито буквално каза, че жената на брат му е на 2 място след нея. Пфф

# 2 125
Мисля,че майка му усеща,че Валерия не е достатъчно влюбена в сина му, затова така я пържи!

# 2 126
Евала на Валерия, аз бих си тръгнала. Нищо чудно, ако е истина, че Евгени вече не е с нея... То с такава майка, горките млади, даже повече на него му съчувствам, че може и цял живот нещастен да си остане заради майка си.

# 2 127
Те са родени една за друга! Joy

# 2 128
На тази свекърва няма да й стъпя в къщата, ако съм й снаха. Пък синът й да й звъни колкото пъти иска на ден.

# 2 129
Супер селски пръчки са родителите на Евгени. Валерия блесна! Дано да се отърве от това семейство. Ако се вземат с Евгени и те да бягат в чужбина. Нали брат му е в чужбина.
Явно неслучайно брат му е избягал в чужбина. Animal See No Evil
А при нея е внучето ли ?
Току-що каза , че се занимава с Ети …

Общи условия

Активация на акаунт