Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 505
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Leeds, UK
същество”?
Невероятн простащина. За кои са се помислили Генчеви?
Мислят се за кралски особи, а манталитетът им е на диваци.

Сега е момент за дежурната фраза на Елена - “с обноски на минотавър”.
Да де ама никога няма да й го каже! Двойните стандарти на Елена на хоризонта…

# 2 176
  • София
Сега си обяснявам някои особености на  характера на Евгени.

# 2 177
Абсолютно! Любимото клише на българската млада мама - "лошата свекърва", без да се замислят, че голяма част от тях и те ще станат свекърви. Всичко това е толкова незряло...

Не че одобрявам Светла като цяло, но в днешно време, ако забелязвате майките на момичетата са майки и всички /разбирай съпругът и семейството му/ трябва да се съобразяват с тях, а майките на момчетата са свекърви и снахите правят всичко възможно да отделят мъжа си от родителите му, ако може да такава степен, че да не ги поглежда въобще! С двоен аршин се мери! Светла поне опитва да се бори![video][/video]

# 2 178
Не съм виждала по-смущаващо, селташко и отвратилно поведение от това на Генчеви.
Претенции, претенции, успехи, “постижения”, “световна” слава, а сламата още им стърчи от косата.

# 2 179
Господи що за луда кандидат свеки, имам чувството че ще им наднича под чаршафите.

# 2 180
Аз съм безмълвна! Това чудо на чудесата Светлито нема да го изтърпя, па чак и у тех да живея. Ахах!

# 2 181
Танко е адекватен в изказванията си и за двете.

# 2 182
Ако имат 4 деца, сигур всички ще са Светли, Светлани, ....
Ами ето, на Плевнелиева децата са с еднакви имена, добре че поне са момиче и момче.

# 2 183
  • София
Абсолютно! Любимото клише на българската млада мама - "лошата свекърва", без да се замислят, че голяма част от тях и те ще станат свекърви. Всичко това е толкова незряло...

Не че одобрявам Светла като цяло, но в днешно време, ако забелязвате майките на момичетата са майки и всички /разбирай съпругът и семейството му/ трябва да се съобразяват с тях, а майките на момчетата са свекърви и снахите правят всичко възможно да отделят мъжа си от родителите му, ако може да такава степен, че да не ги поглежда въобще! С двоен аршин се мери! Светла поне опитва да се бори![video][/video]

Откъдето е жената, от там е родата.

# 2 184
Свекървата надуши какъв дзвер е Валерия. Майките имат шесто чувство.
Щот, пък, маминка е много блага душа. Туй чудовище едва се търпи. А синът и абсолютен мамин чехльо. Тежко и на която и да снаха. Тя и Елена няма да я изтърпи дълго, както се гласеше да е стопанката на къщата, май маминка ще владее и там ще живее, голямото Ети сълзи ще лее.

# 2 185
Мургавичкият Евгени не прилича изобщо на родителите си.Очаквам Валето сама да се откаже от Евгени заради маман и така Елена да спечели.Тази майка е толкова властна ,че незнам Евгени как изобщо я търпи да му се лендзи.

# 2 186
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Държането, отношението, езика на тази жена бяха отвратителни. Никакво достойнство и емпатия, ще речеш, че синчето и е принц, а тя херцогиня. Браво Вале, класи си над тази, запази самообладание и не се остави да те смачка.

# 2 187
Срещата на мама с Валерия ми беше най-забавното нещо в целия сезон, с глас се смях. То не бяха въздишки, то не беше охкане и пъшкане.

Направо нереално, нали...

Това е бил Обратът на тоя сезон бе, това.

# 2 188
  • Leeds, UK
Господи що за луда кандидат свеки, имам чувството че ще им наднича под чаршафите.
Давай, пиленце. А така! Наляво и по чорапи! Още Светлета трябват! 😂

# 2 189
Хахаха, с глас се смея. Добре, че дойде мама Светла и изчисти имиджа на детето си- не е той най-неадекватният и най-големият злодей в шоуто

Общи условия

Активация на акаунт