Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 500
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 520
Абсолютно закономерен и реален финал.
Елена през цялото време говореше и правеше каквото е правилно, каквото се очаква от нея.
Сега реве не заради Евгени, а защото се е самонавила, че е влюбена в него. Не в него, в идеята да е влюбена в него.

# 2 521
Гената изглежда гузен още като посрещна Елена.

# 2 522
Ееее кофти работа! Вложи много истинска емоция!
Да им е честито на Валерия и Евгени!

# 2 523
Миналата година Денис беше по-изразителна.

# 2 524
Силна, мъдра, достойна жена! Дано намери щастието си, защото го заслужава!

# 2 525
Чудесно, зряло момиче е тази Елена... Оглупяло, незряло момче е Евгени... ще си учат уроците заедно с Валка..

# 2 526
“Ти спечели моето сърце и това на родителите ми…”  и изведнъж не бил влюбен… WTF Ама и Елена си беше повярвала, че е избраницата. Лошо се пада от високо.

# 2 527
Нищо не е победило. Евгени е яко заблуден, но съм сигурна, че след предаването ще прогледне. Дори половин година ме му давам да издържи с Валерия

# 2 528
Какъв е този зуум. Малко прекаляват от продукцията.

# 2 529
Въобще не ми е гадно за Елена. Сама се вкара толкова дълбоко във филма. Това е доказателство, че насила хубост не става.

# 2 530
Маман ще оправи Валето.

# 2 531
Това е брутално че ги държат там 3 месеца. И аз да щях щях да се влюбя, сигурно тотално губиш чуство за реалността.

# 2 532
Ако имат 4 деца, сигур всички ще са Светли, Светлани, ....
Ами ето, на Плевнелиева децата са с еднакви имена, добре че поне са момиче и момче.
Както и на Гущеровица: на стария гущер и жена му всичките..

# 2 533
Мародери, престанете да я показвате!

# 2 534
Евгени и Валерия си се заслужават един друг. Да им е честито, да доживеят дълбоки старини заедно, да се обичат и уважават взаимно. Късмет и успех им желая!

П.С. Познах за пръстена, че отива на обеците.

Общи условия

Активация на акаунт