Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 788
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Валерия още не е имала деца, за да може да отговори адекватно на такива въпроси. Имала е кучета и понеже ги обича, отговаря първосигнално.

Човек, който има опит да се грижи за беззащитно и ранено същество ще се справя страхотно в това да се грижи за дете. В това съм абсолютно убедена. Тя вече е свикнала да поставя себе си на заден план и да полага грижа дори в екстремни ситуации, какво остава за собственото й дете.

Аз си стоя зад думите, че Елена е далеч от грозна, ако ще и да не е топ маце. Тя ще си намери мъж, както си намират жени в пъти (поне няколко пъти) по-ощетени в природен план от нея.

Елена с бретон и оправени вежди си е супер мацка. Определено няма какво да се комплексира по тоя параграф. По-скоро трябва да поработи върху някои от нагласите си към връзките, мъжете и другите жени, че ми се струва там се крият причините да не е намерила щастие в любовта.

Казаното за Валерия е много точно.

# 2 806
Не знам защо се смята, че Евгени не е бил привлечен точно и от външността на Елена. Факт е, че последните 3 останали бяха от малкото участнички без пластични корекции или напомпани джуки. Да, Елена не е толкова красива като Валерия, но ако трябва да се избере коя друга участничка най-много прилича на Валерия външно, ми това е Елена.

# 2 807
По въпроса със Светла. Еми срещата с родителите си е вид интервю. Да, подходите на задаващите въпроси бяха различни.  Свекървата ми изглежда интелигентна жена, която просто иска да види детето си щастливо. Не мисля, че имаше грешни отговори, по-скоро следеше за реакцията. Евала на Елена, отигра го добре, успя да поддържа обстановката в граници. И защо да не спечели съюзник, вместо враг? Разликата е, че когато младото семейство вземе решение, то ще се води общо и няма да има лоша снаха. Валерия влезе в директна конфронтация, не опита да скъси дистанцията и да води разговор. Тя и не може, защото фокуса е върху нещо си красиво, любов и кауза. Не знае как да си подреди приоритетите, а говори за деца!, нямало да им се месят в тяхното семейство, но ще им оставяли внуците. Комуникацията е двустранна. Светла точно я определи, че не е наясно с живота и затова беше толкова настървена. Може би търсеше нещо, за което да се хване. И като не намери се опита да бъде дипломатична и да замете под килима впечатленията си, поне пред Евгени.

Абе, ако нямаше камери, хич нямаше да замита нищо под килима. Такова чудо щеше да излее, че нямаше да им се повярва на всички присъстващи Joy. Толкова си личеше, че едвам се сдържа да не избълва змии и гущери.

# 2 808
Стана по-добре за Мика, че се спаси.
Чудно ми е само, че след като всички са били разбрали, че са статисти, защо Елена е продължавала да настоява  За мен той не й даваше, кой знае какви сигнали, по-различни от някои от другите, по-скоро, под влияние на сценария, беше чудно, че я оставя, когато нямаше особена причина, освен нейното натягане.
Положителното беше, че спасиха имиджа й накрая, дори и да е било на цената на много дубли. Ролята на свекървата беше преекспонирана отново заради целите на ефекта  иначе последният епизод щеше да е изключително скучен.

# 2 809
При майката на Евгени не съм сигурна, че е театър. Аз не бих се навила да се излагам пред цяла България за едното шоу. По-скоро може да не е била съгласна синът ѝ да участва в предаването и по този начин да си търси половинка. И после е била изненадана, че направо се влюбил в жена, която тя явно намира за неподходяща. Освен това, тъй като самата тя е трябвало да се жертва и да се грижи за свекърва си, търси някакъв вид реваншизъм със снаха си. Така си обяснявам раздразнението ѝ.

# 2 810
Абе забелязвам, че татко Танко е уловил очото на много дами в темата Joy
Моето също, едното поне  Joy и аз го загледаФ...тоз ментълджен...
На вторият ден как се беше барнал с дънки и опестена по телото черна ризка.....изглежда ми с игрив поглед тоз татко Laughing

Мама Светла ми напомня на старата София Лорен..може би и заради диастемата на горни зъби, и заради косите...

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:30 от teta75

# 2 811
Знаех си, че страстите ще се разгорят след финалните надписи, но....ошашавих се колко сериозно приемате нещата Grinning Е, щом имате нерви за трошене Grinning Смях да става. Според мен - получи се тук, при все неизбежното хвърчене на перушина от време на време Heart

# 2 812
На повечето от вас явно не ви се е случвало някой да ви ходи по петите и да ви сваля звезди, да ви задушава с обич и постоянно да ви обяснява колко сте невероятни, велики и друг на света втори няма като вас. Това е ужасно просто! Тегаво и плашещо, досадно и фалшиво, защото никоя нормална любов не се държи така. И толкова си личи, че е преиграване, че ти иде да го кажеш на човека директно, та да му подейства като студен душ, та дано най-накрая престане тоя цирк, ама пусто като някои хора са по-възпитани и си го причиняват това търпение, защото не са свикнали на грубост, търпят до последно. Но в един момент просто трябва да се отървеш от такова преследване, защото това си е тормоз. И ако се обвържете с такъв човек, при всеки опит да поемете самостоятелно глътката въздух, която ви се полага като отделна личност, ще следват драми, сълзи, ултиматуми, а понякога и заплахи.
Абсолютно съгласна! Подобно поведение не е ласкателно, не носи ведрина, не показва любов, не е грижа за любимия. То е отблъскваща нужда и подчертан егоизъм единият да запълни липси в характера и ежедневието на другия. То налага ограничения, натиск да се промениш, бидейки по-ласкателен обратно, да не си искрен. Това е липса на всякакъв усет и съобразяване с другия. Защото най-важният е жертвата - манипулативният нуждаещ се, който използва вина и драми, за да храни собствените си комплекси.

Радвам се, че спечели Валерия! Показа, че няма нужда момичето да променя себе си, за да я хареса момчето.
Показа, че с възпитано съобразяване и със защита на собствените си принципи, а не с нагаждане и слагачество, може да бъдеш предпочетен, харесан и оценен!  Добро послание за момичетата Simple Smile

# 2 813
Извинявайте, че нямам време да цитирам, но съм съгласна с някои от изказаните мнения:
1. Танко прилича на кръшкач - това обяснява някои специфики в държанието на Светлана.
2. Евгени чувства, че Елена го превъзхожда, докато с Валерия чувства точно обратното. Единствено й дава правото да е по-красиво от него!
3. Евгени не умее да води разговор и Валерия в това отношение също е подходяща за него, защото и тя доста трудно общува и се изразява.

# 2 814
Горчив, предизвестен финал. За мен беше ясно от първата целувка с Валерия, че ще избере нея и очаквах обрат, но тц. Употребиха Елена и разиграха сценарий, за да има интрига.

# 2 815
Сега си давам сметка защо Евгени избра Валерия. Според мен той харесваше Елена и имаше чувства към нея, обаче в един момент му стана ясно, че тя е твърде повече от него. Превъзхожда го във всяко едно отношение, интелект да не говорим. На един мъж не му е приятно жената да го превъзхожда. Затова си взе Валерия, за да може да се извисява над нея, защото в случая той я превъзхожда нея.
То си пролича и при срещата с родителите, тя Елена ги разплака направо, толкова я харесаха. Това няма как да го режисират. Дори когато Светла попита Елена дали е влюбена, отговора и беше искрен. А Валерия какво отговори на тоя въпрос? Нещо през зъби - и в погледа и се четеше че не е истина, гледаше настрани или надолу някъде. Изобщо пълни глупости са това че е влюбена.

Още повече, че ако става дума за патология, нарцисистите бягат от любовта като дявол от таман, каквото и да говорят. Гледах финала с ММ и той не беше никак убеден в чувствата на Валерия, а самата нея определи като "куха". Избра си я освен според по-очевидните й предимства, повече реализираност и потенциал (т.е. би стояла по-добре до него), неопитност и това, че самата тя няма да изисква твърде много от времето му поради своята ангажираност. Но избора му се бетонира, когато тя показа характер и се опълчи на маман. Може би чрез нея самият той се надява най-накрая да скъса пъпната връв.

# 2 816
Абе не знам за вас, ама аз ударих кьоравото че се включих в шоуто и темата метри преди финала, че да видя срещата на Светлана с Валерия Satisfied
Този откъс така ме изкефи, че може да замести цели два сезона на Ергенът....и дълго ще се помни, както и голите глезени на Витя Joy

Как горчив финал ... с толкУ много сервирана баклава ...

# 2 817
Горчив, предизвестен финал. За мен беше ясно от първата целувка с Валерия, че ще избере нея и очаквах обрат, но тц. Употребиха Елена и разиграха сценарий, за да има интрига.

И защо да е горчив? Щеше ли да е по-сладък ако беше избрал Елена след цялото и натегачество само щото е умела с думите?

# 2 818
  • В царството на игрите:)
Много забавно беше при вас през тези три месеца. доста по - забавно от самото предаване Simple Smile Аз не бях от ничий отбор, защото не харесвах и двете претендентки и смятах, че на практика при този подбор на моми, Евгенът просто нямаше избор. Ако трябва да съм честна, обаче, по - малко симпатизирах на Валерия и то заради фанатизма и по отношение на животните. Това нейното граничи със заболяване. Ети пък ме плашеше с обсесията си по Евгени, ако разбира се, е била истинска. Напъните ѝ да е много интелигентна понякога даваха точно обратния резултат. Вчера моят син /18 г/ каза, че е напълно логично да спечели най - хубавата, защото Валерия е хубава и това не може да се отрече. Излезе и доста устойчива за възрастта си, което спечели интереса и уважението ми ....Донякъде Simple Smile Всъщност сега може да започне сериала "Укротяване на опърничавата", защото според мен Генчо видя в нея предизвикателство, което явно му хареса, а хубостта ѝ е бонус Simple Smile На нейния фон Елена доста прекали с подлагането и се изгуби и обезличи.

# 2 819

Чудно ми е само, че след като всички са били разбрали, че са статисти, защо Елена е продължавала да настоява  За мен той не й даваше, кой знае какви сигнали, по-различни от някои от другите, по-скоро, под влияние на сценария, беше чудно, че я оставя, когато нямаше особена причина, освен нейното натягане.
Е как? Точно на нея говореше за бъдещо семейство, деца, дом...общи планове някакви се градиха...

Общи условия

Активация на акаунт