Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 816
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 500
Тета ,какво хоби ,ти изобщо слуша ли като каза,че излиза и тръгва по нощите за някое куче? Това на мен ми е доста извън рамките на нормално "хоби"

# 1 501
Скрит текст:
Идвам с един хумористичен промо-обзор на финала, да се посмеем малко:
Евгени разтреперан от вълнение посреща най-специалната жена в неговия живот - МАМА. Тя настоява бързо да се срещне с кандидат снахите и да го насочи в избора. Евгени споделя всичко, което го притеснява и какво е говорил с тях. Мама Светла приготвя въпросник. Пита Елена дали би кръстила първото си дете на нея. Елена се притеснява, понеже знае, че ако Мама не я хареса, това ще е краят. Решава да премълчи истинското си мнение и уверява Мама, че няма нищо против, но планира да има двама сина като нея, понеже много и се възхищава и тя и е пример в живота. Казва как и те ще я носят на ръце. Светла се изприщва - внуците и трябва да носят на ръце баща си Евгени! След дълги увещания Елена казва, че може един от синовете и да носи името Светльо, но трябва да го обсъди с Евгени.
Следва разговорът с Валерия. Мама я пита дали е наистина влюбена в нейния син и защо тогава не го нарича и тя абсолют и гений. Валерия и казва, че попринцип е много искрен човек. Мама решава и нея да пита за имената на децата. Валерия споделя, че може да измислят модерен вариант на името Светла за дъщеря си, но уверява свекърва си, че много харесва името, даже едно от любимите и кучета се казва Светльо.
Мама припада от шока и се свестява в ръцете на Танко. Не помни какво се е случило, но е било нещо свързано с кучетата на еднаха снаха. Татко Танко я успокоява и уверява как е добре, че Валерия гледа кучета. Той е животновъд и те може да му пазят животните.
Евгени настоява с Елена веднага да обсъдят имената на бъдещите им синове. Тя предлага да ги кръстят Елени-Евгени и Танко-Антоанет. На Евгени му пада кръвното. Планира по-сериозно да разпита и Валерия какво се е случило на срещата, но само като я поглежда в очите губи ума и дума и разбира защо и майка му е припаднала. Това е то любов!
Евгени джентълменски уверява момичетата, че и двете са прекрасни и винаги ще ги помни и обича, но пръстенът е само за ръката на една - Валерия. Валерия се просълзява и си представя сватбените фотосесии, меден месец в Париж и как кучетата свирят на пиано с Евгени.
Елена не може да се съвземе от шока и се пита къде е сгрешила. Коя хвалба за маестрото е спестила? Татко Танко я потупва по рамото утешително и моли да не го приема лично - просто кучетата са наклонили везната.
Елена се хваща за косите и побягва към залеза.

Елени-Евгени и Танко-Антоанет Joy

Как мислите, защо би могло на майката на Евгени/свекървата да й е толква важно детето да е с нейното име?

# 1 502
Защото е нарцис, също като сина.

# 1 503
Финале гранде, дами и господа. Bowtie

Героите са уморени. До гуша им е дошло от всичко. Изнервени са, а обстановката е толкова напрегната, че с нож да я режеш.
Елена и Валерия първоначално се гледат кръвнишни, но все пак женската солидарност побеждава и двете вкупом нападат Евгени:
- Хайде, бе! Реши ли, коя ще избереш?
Евгени се сепва. В мислите си все още мечтае за дългите крака на красивата Боби и още не може да си обясни защо изгони Бобева.
- Уляля, момичета! Много сте нетърпеливи. Ще си помисля, но я кажете, коя от вас какво ще ми предложи.
Елена първа отговаря:
- Евгени, аз съм жена-поезия. С мен всичко ще е пикторално. Обещавам ти да не готвя и така няма да се караме, кой да хвърля боклука.
- Много добре - оживява се Евгени. Ами ти, Валерия?
- Какво аз, бе! Мъж и куче, както си ги научиш. Ясно ли ти е? Кучето ще спи на леглото, а ти където намериш. И никава луканка, разбра ли.
Евгени стъписан поглежда към Наум. А Наум наум им казва какво си мисли и за тримата.
В този момент режисьорът ги прекъсва, време е да снимат финала.

# 1 504
Ами защото си мисли ,че сме още в 20 век,когато е било задължително първото дете на родата на мъжа
Скрит текст:
Идвам с един хумористичен промо-обзор на финала, да се посмеем малко:
Евгени разтреперан от вълнение посреща най-специалната жена в неговия живот - МАМА. Тя настоява бързо да се срещне с кандидат снахите и да го насочи в избора. Евгени споделя всичко, което го притеснява и какво е говорил с тях. Мама Светла приготвя въпросник. Пита Елена дали би кръстила първото си дете на нея. Елена се притеснява, понеже знае, че ако Мама не я хареса, това ще е краят. Решава да премълчи истинското си мнение и уверява Мама, че няма нищо против, но планира да има двама сина като нея, понеже много и се възхищава и тя и е пример в живота. Казва как и те ще я носят на ръце. Светла се изприщва - внуците и трябва да носят на ръце баща си Евгени! След дълги увещания Елена казва, че може един от синовете и да носи името Светльо, но трябва да го обсъди с Евгени.
Следва разговорът с Валерия. Мама я пита дали е наистина влюбена в нейния син и защо тогава не го нарича и тя абсолют и гений. Валерия и казва, че попринцип е много искрен човек. Мама решава и нея да пита за имената на децата. Валерия споделя, че може да измислят модерен вариант на името Светла за дъщеря си, но уверява свекърва си, че много харесва името, даже едно от любимите и кучета се казва Светльо.
Мама припада от шока и се свестява в ръцете на Танко. Не помни какво се е случило, но е било нещо свързано с кучетата на еднаха снаха. Татко Танко я успокоява и уверява как е добре, че Валерия гледа кучета. Той е животновъд и те може да му пазят животните.
Евгени настоява с Елена веднага да обсъдят имената на бъдещите им синове. Тя предлага да ги кръстят Елени-Евгени и Танко-Антоанет. На Евгени му пада кръвното. Планира по-сериозно да разпита и Валерия какво се е случило на срещата, но само като я поглежда в очите губи ума и дума и разбира защо и майка му е припаднала. Това е то любов!
Евгени джентълменски уверява момичетата, че и двете са прекрасни и винаги ще ги помни и обича, но пръстенът е само за ръката на една - Валерия. Валерия се просълзява и си представя сватбените фотосесии, меден месец в Париж и как кучетата свирят на пиано с Евгени.
Елена не може да се съвземе от шока и се пита къде е сгрешила. Коя хвалба за маестрото е спестила? Татко Танко я потупва по рамото утешително и моли да не го приема лично - просто кучетата са наклонили везната.
Елена се хваща за косите и побягва към залеза.

Елени-Евгени и Танко-Антоанет Joy

Как мислите, защо би могло на майката на Евгени/свекървата да й е толква важно детето да е с нейното име?

# 1 505
На повечето от вас явно не ви се е случвало някой да ви ходи по петите и да ви сваля звезди, да ви задушава с обич и постоянно да ви обяснява колко сте невероятни, велики и друг на света втори няма като вас. Това е ужасно просто! Тегаво и плашещо, досадно и фалшиво, защото никоя нормална любов не се държи така. И толкова си личи, че е преиграване, че ти иде да го кажеш на човека директно, та да му подейства като студен душ, та дано най-накрая престане тоя цирк, ама пусто като някои хора са по-възпитани и си го причиняват това търпение, защото не са свикнали на грубост, търпят до последно. Но в един момент просто трябва да се отървеш от такова преследване, защото това си е тормоз. И ако се обвържете с такъв човек, при всеки опит да поемете самостоятелно глътката въздух, която ви се полага като отделна личност, ще следват драми, сълзи, ултиматуми, а понякога и заплахи.

# 1 506
  • Street of Dreams
Права е Welt. Кучетата няма да ти станат на крака и да ти пляскат, облечени в скъпите си тоалети. Няма да ти върнат доброто, признание няма да получиш. Ако някой човек одобри и се присъедини - добре, ако не - пак ок. Каузата на Валерия е безусловна и свързана с много чувства и болка, също и провали и неудовлетворение. Бездомните кучета в БГ са безброй и мнозинството предпочитаме да не гледаме натам. Най-лесно е в бляскавата зала - само красота и само аплаус. Който не оценя е прост и не разбира. Да, странна е Валерия с това и да, малко аутсайдер е. Но аз харесвам такива хора.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 13:25 от OnDiNe_

# 1 507

+100
И още нещо- аз ли не схващам, или въпросът какво ще ядем ми се струва съвсем нормален в една връзка? Твърде рутинно -профанизиран ли трябва да бъде като категория според еленския речник?

Как ще е нормално за тия поколения жени, които искат да са всичко друго, но не и домакини 😂🤣😂🤣😂

# 1 508
Тета ,какво хоби ,ти изобщо слуша ли като каза,че излиза и тръгва по нощите за някое куче? Това на мен ми е доста извън рамките на нормално "хоби"
Е, и? Ако хобито ти е фотография, няма ли да излезеш посред нощите, за да снимаш изгрев?
И как това те прави негоден за връзка?

# 1 509
Съгласна съм! Аз ще запомня Ленчето с изказа си ,, в сърцето ми си " толкова е банялно ,че чак нямам думи. Разбирам да го кажеш на мъжа си,но тук ситуацията е друга и той не ти е мъж Ленчее
На повечето от вас явно не ви се е случвало някой да ви ходи по петите и да ви сваля звезди, да ви задушава с обич и постоянно да ви обяснява колко сте невероятни, велики и друг на света втори няма като вас. Това е ужасно просто! Тегаво и плашещо, досадно и фалшиво, защото никоя нормална любов не се държи така. И толкова си личи, че е преиграване, че ти иде да го кажеш на човека директно, та да му подейства като студен душ, та дано най-накрая престане тоя цирк, ама пусто като някои хора са по-възпитани и си го причиняват това търпение, защото не са свикнали на грубост, търпят до последно. Но в един момент просто трябва да се отървеш от такова преследване, защото това си е тормоз.

# 1 510
Защото е нарцис, също като сина.

Така, но на мен ми се иска да задълбаем... Simple Smile

# 1 511
Валерия досега не е била влюбена? На 24? Буахахаха! Повярвахме.
Да, и аз се сериозно се чудих на това изказване. Не знаела на кого да си даде любовта досега, нямало на кого... Ем... Тя в саксия ли е расла, в изолатор? Smiley
Защо да е странно, че не се е влюбвала? Може да не брои ученическите трепети. Не всяка се влюбва във всеки. На някои цедката не е широка и е видно, че има други страсти, които я занимават.

Е, защо сега директно в другата крайност отиваме с влюбването във всеки? Smiley

И да, странно е. Влюбването става за секунди по принцип в моите разбирания (първично привличане, "химия"). За мен е странно млада, привлекателна жена да не е изпитвала подобно нещо поне веднъж в живота си. Независимо дали като ученичка или вече извън пубертета. Още повече пък с професията на Вал, която (ако греша, ме поправете) е свързана с контактуване с много и различни хора, пък и в голямата си част все хубави и привлекателни. Ако досега не се е влюбвала (а тя е била влюбена; ако не ме лъже паметта, беше споменала за една сериозна връзка преди формата), егасимус и високите критерии има това момиче! Smiley

# 1 512
Има голямо противоречие при Валерия от показаното и затова много хора не я харесват. Самата ѝ роля тип Пепеляшка  засилва усещането, че има нещо гнило. Докато Елена се показва такава каквато е с всичките ѝ обсесии, несигурности и несъвършенства. Ако не сме забравили дотогава рано или късно ще излезе истината

# 1 513
И Мони не се беше влюбвала и никога не изпитвала подобни чувства, обаче тя стана тук еталон на половината хора, но Валерия, естествено, не е нормална, щом на 24 не се е влюбвала и не е овършала половин град мъже.

# 1 514
Интересна вечер ни очаква!
Искам да видя свекървата как ще се изкаже за трите грации Laughing

Общи условия

Активация на акаунт