Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 843
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 440
Елена се държи с Евгени така, че все едно тя е мъжът. Тя му прави комплименти, тя инициира близост...
Мхм. "Отдадена" какво да кажем.
Че "сервилна" и "отчаяна" не стоят добре в ефир.
Семейството на Микаела се показа много топло, възпитано и ненатрапчиво.
Да не би да искаше да каже, че му се е отдала.
На Ергени отдавна му напира да се похвали.

# 1 441
В новото промо казват за някоя, че няма да бъде "покорната" снаха. Тръпки ме побиват с тези въпроси и изказвания. Евгени не веднъж е казвал, че досега майка му не е харесвала нито една негова приятелка. Аз този филм съм го играла, така че това с въпроса за маминото име съм сигурна, че не и сценарий.
Именно, заради това му изказване и цялостното й излъчване и аз не смятам, че е сценарий.

# 1 442
Тета, по едни тарлъци за финала няма ли да раздадеш? Хладко е, а нас тръпки ни побиват

Търлъците са били лимитирана серия за Сезон 1.

# 1 443
Понякога и аз като Евгени се чудя едно и също ли предаване гледаме... Любовта е нещо, което се чете в очите и езика на тялото. Там Евгени не можа да заблуди аудиторията. Колкото и да се опитаха да режат и измислят различни сюжетни линии, за да прикрият любовта от пръв поглед, не успяха. Любовта е нещо велико, там няма разум, всичко просто се случва, времето спира с този човек. Според мен Евгени в нито един момент не се е колебал. Затова всички момичета много се дразниха, защото изборът му беше ясен още в първите епизоди. А какво по-прекрасно и истинско от това?

# 1 444
Идвам с един хумористичен промо-обзор на финала, да се посмеем малко:
Евгени разтреперан от вълнение посреща най-специалната жена в неговия живот - МАМА. Тя настоява бързо да се срещне с кандидат снахите и да го насочи в избора. Евгени споделя всичко, което го притеснява и какво е говорил с тях. Мама Светла приготвя въпросник. Пита Елена дали би кръстила първото си дете на нея. Елена се притеснява, понеже знае, че ако Мама не я хареса, това ще е краят. Решава да премълчи истинското си мнение и уверява Мама, че няма нищо против, но планира да има двама сина като нея, понеже много и се възхищава и тя и е пример в живота. Казва как и те ще я носят на ръце. Светла се изприщва - внуците и трябва да носят на ръце баща си Евгени! След дълги увещания Елена казва, че може един от синовете и да носи името Светльо, но трябва да го обсъди с Евгени.
Следва разговорът с Валерия. Мама я пита дали е наистина влюбена в нейния син и защо тогава не го нарича и тя абсолют и гений. Валерия и казва, че попринцип е много искрен човек. Мама решава и нея да пита за имената на децата. Валерия споделя, че може да измислят модерен вариант на името Светла за дъщеря си, но уверява свекърва си, че много харесва името, даже едно от любимите и кучета се казва Светльо.
Мама припада от шока и се свестява в ръцете на Танко. Не помни какво се е случило, но е било нещо свързано с кучетата на еднаха снаха. Татко Танко я успокоява и уверява как е добре, че Валерия гледа кучета. Той е животновъд и те може да му пазят животните.
Евгени настоява с Елена веднага да обсъдят имената на бъдещите им синове. Тя предлага да ги кръстят Елени-Евгени и Танко-Антоанет. На Евгени му пада кръвното. Планира по-сериозно да разпита и Валерия какво се е случило на срещата, но само като я поглежда в очите губи ума и дума и разбира защо и майка му е припаднала. Това е то любов!
Евгени джентълменски уверява момичетата, че и двете са прекрасни и винаги ще ги помни и обича, но пръстенът е само за ръката на една - Валерия. Валерия се просълзява и си представя сватбените фотосесии, меден месец в Париж и как кучетата свирят на пиано с Евгени.
Елена не може да се съвземе от шока и се пита къде е сгрешила. Коя хвалба за маестрото е спестила? Татко Танко я потупва по рамото утешително и моли да не го приема лично - просто кучетата са наклонили везната.
Елена се хваща за косите и побягва към залеза.

# 1 445
Каква любов, какви пет лева, мон ами. Всичко е чисто и просто физическо привличане към даден човек. Любов за три месеца пред камери и срещи с целувки с още 20 момичета, просто няма как да си представя, че може да се получи…

# 1 446
  • София
И къде е любовта на Евгени? Че аз не я видях. А, към Валерия била. Аха. И се самоубеждаваше колко е влюбен като олигавяше де що му върза мома.

# 1 447
Да, Светла прилича точно на жена, за която бобът е важен.
Фасулски манталитет.
И ето обяснението за "богатата" емоционална и поведеченска култура на Евгени.

# 1 448
EdelV, плачааааааааааааааа. Трябва да те вземат за сценарист следващия сезон, поне ще се спукаме от смях!

# 1 449
  • София
Егати любовта, при която ден преди предложение за брак, женихът млящи други две моми.

Длъжен ли е? Що ли?

# 1 450
Искам да дам 5 стотинки по въпроса за каузата на Валерия. Нееднократно срещнах мнения, че не ги е грабнала с каузата, че не ги е убедила.
За мен е точно обратното- беше точно толкова убедителна, колкото е човек за нещо, в което истински вярва. Не е говорила 24/7 за това, не го е навирала на другите като принципи и начин на живот, когато обаче се опитват да ѝ дават акъл, е безкомпромисна по темата. Харесва ми в това отношение, трябва ли всички да са умерени и стандартизирани? Това е нещо, което я прави щастлива, което я прави жива- очевидно приказките, че мъж няма да намери така са глупости, защото накрая май ще се окаже, че дори нарцистичният Генчо ще отстъпи, защото наистина си пада по нея, а не тя на него, както се опитваше да я накара. Може би защото обичам животните, както много тук, смятам, че трябва да има И такива хора, които докрай да се борят за правата им, без да им дреме, че някои ще обяви поведението им за антисоциално.

# 1 451
Нещо ми се бият двете твърдения:
Валерия досега не е имала сериозна връзка - Мен всички свекърви досега са ме харесвали

# 1 452
Аз да се включа за подбора. Не са виновни ни психолози, ни HR-и. Не знам как е в "Ергенът" по другите страни, но в нашия си вариант на формата имаме позната формула:

1) Връзкарчета - визирам най-вече Теодора и стринка Елисавета; връзкарството на Валерия ми е под съмнение, а за Елениното връзкарство мисля, че успешно го разбихме тоя мит;
2) "Рекрутнати", за да има сеир - Мони и Габи (могат да влязат и в категорията "Влезли, за да наберат повече последователи и популярност");
3) Влезли, за да наберат повече последователи и популярност - почти всички Simple Smile ;
4) Заблудени (статистки), за които мисля, че наистина са минали кастинг и са влезли с тотално погрешни очаквания за разврата на събитията - Мика, Меган, Райя, Мария, може би Габриела преводачката.

Подборът няма как да е много по-различен от горепредставената извадка, защото никоя жена с нормална работа не може да си позволи да отсъства толкова дълго време от работното място, за да влезе в такъв формат. Отделно повечето средностатистически люде много добре знаят как се прави телевизия у нас, т.е. залага се на як сеир и омаскаряване на всички действащи лица. И даже бих казала, че в нашата телевизионна реалност да си "статист" не е обида, по-скоро комплимент и признак, че си изкарал късмет, защото не се налага после да се червиш на излизане.
Грешно си мислиш. Само да вметна.

# 1 453
Оооо, не знам дали се е коментирало, ама тая Камелия е вече позната на аудиторията от "Фермата". Йордан илюзиониста от преди няколко сезона и беше годеник, тогава той се залюби с някаква уанаби-актриса, а Камелия влезе във фермата за 2 дни уж да го вкара "в правия път". После след като беше видяла всичко, което той каза и направи, продължи да си бъде с него. Така че точно тя е последния човек, който може да критикува когото и да е на тема любов, при положение, че сама се постави в най-унизителното положение.
Сега се сетих. Този сезон на Фермата съм гледала (някои не съм). Не успях да разбера тази жена. Същата тази Камелия се изявява като любовен специалист? Жалка работа. С такава дружка не е ок.

# 1 454
Майката на Генчо, ако наистина е такава, каквато ще ни я покажат довечера - жалко за Елена и това, което й предстои с това чудо!
Аз също имам син, който може и да е на три, но също съм "влюбена в него" до гроб.
По въпроса за снахите, смятам, че колкото и майка да си пази синчето, ако той показва, че наистина е влюбен, свекървата трябва да направи всичко възможно да се хареса на снахата! Независимо дали снахата е временна или постоянна. И това е единственият възможен адекватен избор за мен. Носи много бенефити след това, но не всички го осъзнават.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 12:17 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт