Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 750
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 150
Бъди е толкова сладък.

# 3 151
Е как грозник, че той Благо е секс-символ.
AstonishedAstonishedAstonished
Уби ме!
Скрит текст:
Ако мога да перифразирам не помня кого - като го гледам символа, да му кексам и секса Joy 

# 3 152
Айде спойлера с кучето...
Само те си мислят, че не сме го забелязали.

# 3 153
Имам въпрос:
Предаването на Цитиридис на запис ли е?
Ако да - как толкоз хора от публиката не издадоха коя ще е победителката?
Ако не - днес по обяд бяха в Бургас. Върнали са се в София за предаването? Бая ще да са бързали.
Предаването е записано във вторник.

# 3 154
Имам натрапчивото чувство, и по глас, и по маниери, че гледам мамин Ники Илиев.. подозирам, че така ще приключи и връзката. А приликата на Светлето и Кадурина е потресаваща. И двете дъвчат парче стъкло за забавление..

# 3 155
Айде спойлера с кучето...
Само те си мислят, че не сме го забелязали.
Правят се, че не четат форума. Wink

# 3 156
На запис е, снимано е преди финала дори! Ивайло Колев направи прическата на Валерия и показа на стори. Сега Евгени и Валерия се гледат от Бургаско!
Имам въпрос:
Предаването на Цитиридис на запис ли е?
Ако да - как толкоз хора от публиката не издадоха коя ще е победителката?
Ако не - днес по обяд бяха в Бургас. Върнали са се в София за предаването? Бая ще да са бързали.

# 3 157
В подкастът Айлин каза две неща - режисираното и повтаряно като мантра “гмуркайте се в дълбокото!” и “задачата е изпълнена” - борба за последователи в ИГ.
Надявам се това така красиво момиче да не разчита само на глупаво инфлуенстърство, а да направи нещо наистина разумно откъм учене и развитие.

Разбра ли се Гени с какъв аромат пленява?

# 3 158
Николас не млъква. Тези двамата нищо не казват.

# 3 159
Много тъпи въпроси на Николаос. Валерия си личи, че много я кефи да е известна.

# 3 160
  • # супернатурална #
Пускам да видя Евгени и Валерия, а то...Благо 😁
Имам един въпрос? Как така много от нас видяха любов и привличане между Е и В, и липса на такива между Е и Е, а умната Елена, дето е главен участник в събитията не прозря? Толкова за залъгването, самозалъгването и утехата.
Желая на новата двойка любовта и силата, които  притежават, да им помогнат да изградят хармонична връзка. Благодаря на всички съмишленици в темата, които почувствах така близки. И на опонентите, без които дебатите не биха били така интересни. Това е първото реалити, което следях с такъв интерес, и, колкото и да ми е неприятно да призная И Елена бе фактор за това. Остава енигма защо толкова много хора я харесаха, имам теория, свързана с народопсихологията, и с която няма да ви отегчавам. Валерия за мен не беше любов от пръв поглед, но със всяка смела крачка в това предаване я захаресвах все повече и повече. Има силата и харизмата да промени мъж, свекърва и нагласи. Успех, момиче, ти можеш!
На Евгени му простих всички залитания и дори това, че не падна на колене, когато предлагаше брак. Само заради щастливата усмивка при  искреното и така дълго премълчавано признание в любов. Колко и трябва на една жена 😁
И последно-към всички, които се чудят как Валерия ще съвместява грижите за деца и купета-първо, тя няма да се грижи за тях сама-нали за това хората си имат половинки. И второ-децата и животните съжителстват прекрасно заедно. Няма по-щастливо дете от това, което е обичано от родителите и ряздава любов и на животните. И вече наистина последно: поздрав за взички "кучкарки" в темата
Само края, другото е твърде тъжно

Моят първи приятел отдавна се скита из рая...
Някой ден ще го стигна, ще чукна на входа. И зная –
ако Бог ме попита: „Дете, на обичане кой те научи?”,
ще Му кажа с ръка на сърцето: едно куче!
Ники Комедвенска

# 3 161
Много ме кефят. Супер готино е, че са заедно.

Николаос не им дава думата.

# 3 162
Бъдиии ❤️
Евгени сега разказва, че техните когато са изгубили две кучета са го приели като загуба на деца.
И за 250 път Евгени казва, че винаги е искал да бъде веган и сега вече има кой да му готви веганско ❤️ за всички, които се тревожеха за стомаха за Евгени и дали ще приеме бъдещите му деца да се хранят от жена веган.

Вал каза, че са равностойни партньори в поддържането на домакинството, единият пуска пералнята, другият я простира за ужас на свекървите тип мама Светла и кой ще върти къщата и как така жената ще работи в 21 век! Или те сигурно очакват само тя да поддържа домакинството, но и да работи и изкарва пари. 😁 Не са познали.  Той я подкрепя с приюта ❤️

Щастие им желая и кученцето е много сладко.

# 3 163
Цитиридис защо удобно не наблегна на въпроса дали ще има сватба повече, сякаш Евгени отклони темата? Така и не разбрах?

# 3 164
В подкастът Айлин каза две неща - режисираното и повтаряно като мантра “гмуркайте се в дълбокото!” и “задачата е изпълнена” - борба за последователи в ИГ.
Надявам се това така красиво момиче да не разчита само на глупаво инфлуенстърство, а да направи нещо наистина разумно откъм учене и развитие.

Разбра ли се Гени с какъв аромат пленява?
някакъв рефан

Общи условия

Активация на акаунт