Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 524
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 555
Не разбирам защо след като вече имаме хепи енд се продължава с плюнките по Елена? Жената беше унизена достатъчно в национален ефир и вероятно си е научила урока.  Защо феновете на Валерия не се радват за новата двойка ,а се продължава дъвката Елена?

Защото нова двойка няма, което освен при Цитиридис си пролича още повече в днешното предаване. Честно казано аз не мисля, че Валерия може да има нормална връзка. Нейната обсесия по животните ми изглежда притеснителна. Изглежда като човек, за който нищо друго в живота няма значение. 🙄

# 3 556
Не разбирам защо след като вече имаме хепи енд се продължава с плюнките по Елена? Жената беше унизена достатъчно в национален ефир и вероятно си е научила урока.  Защо феновете на Валерия не се радват за новата двойка ,а се продължава дъвката Елена?
Ами предните два дни се дъвкаха Евгени и Валерия. То не бяха коментари, че той ѝ е едното от кучетата. Че тя добре ще си го дресира. Че кучкарката не може добре да си нареди приоритетите. Преди това пък как всъщност Евгени се е разделил с Валерия и сега е с Елена. Пусна се и една клевета за Евгени, както и друга за Валерия (нарочно няма да ги споменавам). Доста грозни епитети се изсипаха и за Евгени. И продължават да се изсипват.

# 3 557
На мен най ми хареса сблъсъка Свекърва - Проекто-снаха. Време е свекървите да разберат, че днешните снахи няма да им целуват ръка, няма да напомнят на мъжа си да се обажда на родителите си по 3 пъти на ден и няма да си кръстят децата на свекърите. Хубаво й го каза Валерия. Ще е полезно да го видят и всички други майки на синове с подобни разбирания Simple Smile

Светлето е слаба ракия,  какви приятелки възпитани и любезни имам, купчина проекто снахи, даже и не разбраха откъде им е дошло, подобен валерин модел, дето си мислят че с тях изгрява и залязва слънцето Grinning
И нека да не бъркаме здрави хубави семейства - каквото беше на Мика с валерините и генчовите родители.

# 3 558
Има напрежение между тях….скарани,сърдити може би…нормалните неща от живота…Сега вече е голямото изпитание между тях…те са под непрекъснат обстрел…много подигравки,много лоши думи…това нещо няма как да не влияе….И като добавим,последните няколко епизода…не знам как Валерия ще ги преглътне…Има шанс да се получат нещата между тях….но ако не бяха в публичното пространство…за мен те много скоро ще се разделят…железни нерви да имаш…пак няма да изтърпиш всичко случващо се

# 3 559
Аз все още се чудя дали правилно разбрах, че ще живеят с родителите му ??????? GrinningGrinningGrinning

# 3 560
  • Street of Dreams
Не мисля, че Елена искаше да бъде известна и монетаризирана. Тя искаше да бъде обичана. Още ми е мъчно за нея. Някой има ли линк към предаването с нея?

# 3 561
Тъжната истина е, че дали са заедно или не, няма никакво значение за загубата на Елена. Тя не беше избраната. Дали поради липса на достатъчно сантимент или само заради целите на продукцията, тя не беше печелившата в контекста на това, какво се смята за победа в този формат.
Елена беше използвана, както бяха използвани майката на Евгени, Пам, Мика, Габи и т.н. Поли беше пощадена, а Айлин очевидно не се е съгласила на някакви условия, но си получи исканата реклама.
Тя обаче е приела тази цена. Каквото и да пише Елена, действията я опровергават - и във формата, и след това.

# 3 562
Не мисля, че Елена искаше да бъде известна и монетаризирана. Тя искаше да бъде обичана. Още ми е мъчно за нея. Някой има ли линк към предаването с нея?
Не, в никакъв случай. Wannabe writer. Ааа и я критикуваме за правописните грешки, защото от предаването ни я представят като редактор.

# 3 563
  • Варна
Откога чакам да го постна. Simple Smile
Е, видяхме...

# 3 564
БлагоДаря ТИ, Елена! Прекрасно обяснение и се надявам да сте разбрали,както тя сама признава: "...че аз никога няма да бъда достатъчна за Евгени, защото той просто не е влюбен в мен....едно е да полагаш усилия, за да запазиш ценния дар на Сърцето, но съвсем друго е да правиш компромис със себе си ден след ден, мислейки си, че все някога Той или Тя ще го разбере и оцени.Искам да ви кажа, че каквото и да се е случило, няма нищо по-ценно от това да се погледнеш отстрани.В началото видях момиче, което иска да бъде оценено на всяка цена. В края излезе жена, която знаеше цената си.И това е безценно, скъпи мои. И така е добре."
Искрено се надявам,че вече ще спрете да очаквате,че Елена "дебне"  и ще  продължи са се "бори" за човек,който просто не е влюбен в нея.

# 3 565
  • Вестерос
Скрит текст:
Ергенките са се събрали, но не виждам толкова ключови фигури като Мони, Гъби и Елисавет 😂

Офф, да й имам блузката на Валето! Много е досадна с това.  Вече очаквам да изкочи и от хладилника ми с кученце под мишницата.
Рекламира се, няма лошо. Всички монетизират славата си.

Аз също нямаше да отговоря на Елена. Не харесвам хора, които ми се обясняват чрез съобщения. Харесал е написаното. Не е само seen. Животът продължава. Елена каза, че е пратено след като е отпаднала. А не след като е гледала епизода. Но аз и не бих писала като Ленчето  на човек, в който съм влюбена, а той избира друга, а не мен.

# 3 566
Освен стандартните изяви по БТВ за няколко минути, едва ли ще се появят някъде другаде.
Генчо, в понеделник ще е при Щерева, но Валерия за подкасти абсурд. Не за друго, Ами кучето няма да издържи час, два или три на едно място. В дългосрочен план, той ще е с друга, тя ще е с друг, но няма да позволят да ни го покажат явно скоро. Валерия в цялата грижовност покрай кучетата се очертава да бъде добра майка.

# 3 567
Без да защитавам Елена за правописните грешки, но редакторите имат съвсем друга работа. Коректорът оправя правописни, граматически и пунктуационни грешки. Всички, които познавам с издадени книги, си отделиха една немалка сума за коректор.

# 3 568
[quote author=Flo Ann link=topic=1553833.msg464602 С техните множество ангажименти в различни краища на света, изобщо няма да им е трудно да симулират връзка в следващите месеци, че и за по-дълго. Резервен вариант - Айлин, друга пишман кандидат-актриса.
[/quote]И аз мисля така. С другите момичета би било по- трудно да симулират връзка. Самият той казваше в Инстаграм, че не обича да показва личният си живот в социалните мрежи и феновете му да не очакват снимки с любимата му. Така  могат да крият истината за отношенията си по- дълго.

# 3 569
  • Вестерос
Без да защитавам Елена за правописните грешки, но редакторите имат съвсем друга работа. Коректорът оправя правописни, граматически и пунктуационни грешки. Всички, които познавам с издадени книги, си отделиха една немалка сума за коректор.
Така е, ама порасТнали, хайде сега...

Общи условия

Активация на акаунт