Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 735
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 90
Няма смисъл да се слагат снимки на други кучета. Петната на кучето от видеото и това на Валерия са идентични.

Само където няма ушите на кучето на Валерия. Както и муцуната на кучето е коренно различна. Като човек, имащ куче, ви го казвам. Знаете ли колко много кучета приличат на моето и обратно? Това не е кучето на Валерия при всички положения.

# 91
Няма смисъл да се слагат снимки на други кучета. Петната на кучето от видеото и това на Валерия са идентични.

Само където няма ушите на кучето на Валерия. Както и муцуната на кучето е коренно различна. Като човек, имащ куче, ви го казвам. Знаете ли колко много кучета приличат на моето и обратно? Това не е кучето на Валерия при всички положения.
На сторито на Теа не се виждат муцунка и уши?

# 92

Кучето е спойлерът, който бетонира мнението тук, че Валерия е победителката, но, специално за мен е абсолютно несигурен.

# 93
Възможно е и Валерия, и някоя друга, да са писали на Ергена преди предаването. Нали знаят кой ще е преди да влязат колко му е да го намерят в СМ и да си пишат. От предаването едва ли могат да им следят чатовете.

Не разбирам обачр, Елена като е загубила защо поства всички влюбени сцени от предаването. Аз не бих могла да го направя, ще ми е под достойството. Тя и Валерия пуска много такива.

Предполагам, че са задължени по договор. За да държат феновете в неведение.

# 94
Благодаря, мацки!
До сега всички промота бяха силно преувеличени, очаквам и трагичната развръзка да е такава. Драмата се насажда за голямо очакване и накрая е буря в чаша вода.

# 95
Откъде е спойлерът че се стяга сватба?

# 96
Откъде е спойлерът че се стяга сватба?

Моят е директно от извора. Затвори ми се устата с това и още няколко неща, които вече написах, но не ми се каза коя е.

# 97
На мен от две независими места вече ми казват, че Елена и Евгени се познават и са имали връзка преди предаването.
Първо ми го написа потребител тук на лично. Цитира ми кога и къде ги е видяла и как са се държали (като двойка) преди предаването.
Второто място е от въпросната ми позната, която ми каза, че ги е видяла в сватбена агенция в Пловдив. Това беше втората част от инфото ѝ, че Елена е победителка. Но не беше споменато като нещо, което със сигурност знае от първо лице, а по-скоро е чула, че са били гаджета преди предаването.
Аз не съм от тийм Елена и изгода да внушавам, че тя е победителка нямам. Просто в края на цялата интрига споделям единствените два спойлера, които съм чула лично.

# 98
-Елена играе роля през цялото време?
Такова предположение правя за първи път, но ако е така - шапка й свалям. Ще се радвам и много ако това е истината и не е останала с разбито сърце след финала. Още нещо ми е минавало като мисъл. Дали и Елена, и Валерия не са били предварително подготвени. Евгени наистина да си е харесал Валерия още от началото, а сценаристите да са решили да ги противопоставят с Елена. Да изиграят Сън в лятна нощ. Сценарият е досущ един и същ. Дори и името на една от главните героини. Доста хора писаха, и аз смятам, че е вярно, че в конфликтите и общуването между двете изобщо няма агресия, по-скоро малко като театър ми изглежда. А това, че Елена лайква неща на Валерия също е показателно. Ако беше така лудо влюбена и й разбият сърцето заради Валерия, едва ли би я следила. Поне от моята камбанария е така. И още нещо, този жест с чашата към Валерия още от ден едно Grinning, намекът за булчинската рокля още при първата им среща, заявката на Валерия, че ще гласува в Бодрум, може наистина да са имали някакъв контакт предварително.
Има няколко варианта:
-Споделят за да поддържат интереса на хората, все пак Генчо избира до последно и им е зададено от продукцията.
-Елена го е преодоляла и след горчилката, се кефи на имагинерната любов с Генчо, която са имали, като хубав любовен филм/малко трагичен/
-Елена всячески иска да покаже, че нейното е било по-истинско, по-любов от на Валерия и другите
-На Елена не ѝ пука вече и си качва, за да създаде хайп около Иг-ма си, да си изцоца каквото може от формата
*Ако тя печели-ясно, че се кефи и се показва

# 99
Понеже не знам къде се гледа това, приемам, че само Валерия е подала молба за изборите. Генчо подал ли е, Елена?

# 100
  • София
Морана, назад в темите имаше официален списък на заявилите, че искат да гласуват в Бодрум.
В списъка бяха Евгени, Валерия, Тушев, Наум и жена му. Друго познато име не видях.

Edit
Намерих списъка в официалната страница на ЦИК.
https://www.cik.bg/bg/ns02.10.2022/registered
Отивате на Турция - Бодрум

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 13:53 от Илит

# 101
Понеже не знам къде се гледа това, приемам, че само Валерия е подала молба за изборите. Генчо подал ли е, Елена?
Генчо - да, Елена - не. Единствената участничка е Валерия. Подавали са декларациите преди 2.09, както е по закон.

# 102
Нищехме много пъти тази тема- можеш да гласуваш в чужбина и без да си се заявил.
Никакъв спойлер не виждам. При положение, че повече от половин България не си вдига задника да гласува, не очаквам в Ергена да са се събрали група активистки, че това да ни е критерия.

# 103
  • София
Е как да не е спойлер? Доказва, че Валерия предварително е знаела, че ще се задържи минимум до изборите.

Това е достатъчно, за да се усъмним в спонтанността и липсата на режисура.

# 104
За мен големият спойлер е погледът му когато Валерия четеше обетите си. Той направо се беше бетонирал, а с другите се подхилкваше като че ли слушаше забавна история. Изгледайте пак този момент и ще видите как сякаш нямаше други хора покрай него.
И разбира се - кучето! Тук вече съм сигурна, че Теа се изложи.
Другият спойлер е още преди да тръгне сезона и да се знаят участниците, някой беше публикувал профила на Валерия тук без нито дума (а после беше изтрит).
Аз обаче оставам обидена на всички, които тооолкова много ни обещаваха изненада, не е това, което било изглеждало, финалът щял да ни шашне и т.н.  Нима някой повярва, че Айлин ще спечели???
И последно - тази чаша за добрия кекс с Евгени,  никак не си представям да е от Валерия, ама всичко води към нея......
Поне вярвам, че е влюбена. Личи от самолет.

Общи условия

Активация на акаунт