Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 362
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз скоро ще имам нужда от нова слънцезащита, бях се засилила да купувам от синия флакон на Skin 1004. Обаче започвам да се чудя как ще се държи на плажа. Все пак корейките като ги гледам май не ходят много на море, слънцезащитите им мисля, че са за градска среда. Правилно ли разсъждавам?

# 271
Бихте ли ми препоръчали нежен, но ефективен измивен гел за лице? Моят абсолютен любимец беше този мицеларен гел на Гарниер, но откакто го спряха не мога да му намеря заместник. Оставяше смесената ми кожа много спокойна, чиста и без никакво изсушаване. Hug

# 272
Аз скоро ще имам нужда от нова слънцезащита, бях се засилила да купувам от синия флакон на Skin 1004. Обаче започвам да се чудя как ще се държи на плажа. Все пак корейките като ги гледам май не ходят много на море, слънцезащитите им мисля, че са за градска среда. Правилно ли разсъждавам?
Аз ползвам същото в момента. Лек е серума, попива, не оставя филм. По морето гледам жените се плескат здраво и хич не им пука, че са с бели лица като на булките в Рибново 😃 Този точно от марката не е такъв. Имам още една слънцезащита, ето тази https://www.notino.bg/skin1004/madagascar-centella-tone-brighten … iceto/p-16153586/
Тя оставя филм. Тонирана е, ама е едно такова светло розово, че и седефено леко, точно като на корейките бледите лица и просто не знам как човек може да ходи намазан само с това нещо. Трябва задължително да го покрие с цвят отгоре.
Имах и тази с кафявата капачка в същата туба, и тя белее леко и е доста по-плътна като консистенция. Всичките са 50+ фактор, не ми се струва да е корейско и да не си отговаря на предназначението и фактора. Слънце това "лято", че не е и лято още, не е имало толкова, че да ги тествам категорично.

# 273
  • Стара Загора

Четох някъде, не помня в коя тема, че трябва да се има предвид, че "корейските слънцезащити са по-слаби"...може би точно защото са създавани, основно за градска среда...
Така, че най-вероятно разсъждаваш правилно.

# 274
Hotchocolate, на мен този гел на Garnier много, смс много ми изсушаваше кожата. Използвам ето този и съм много доволна:

# 275
  • София
И аз много го харесах
Супер деликатен цвят
Подобен имат ДМ от едно серия за заздравяване и го ползвах дълго, но този като го открих ми стана любим 🤍🤍🤍🤍

Коя серия за заздравяване си ползвала?
Ето този:

А тези ползвам аз:

# 276
Първото и второто само не съм купувала 🍀

# 277
  • София
Пробиотикът го нанасям за 20 мин. до 1ч.след това измивам и нанасям калция, ползвам го за основа и след това лака. В червеното шишенце е топ за възстановяване на ноктите. Той ми е финиша.

# 278
Има ли ефект от този пробиотик?
Някой има ли идея кога отварят магазините на Кико в моловете?

# 279
Еха, да. И аз бях забравила за Кико, а сякаш беше вчера когато говорехме че ще ги отварят напролет. Юли дойде и нищо. Не виждам да работят по магазина в Сердика.

# 280
  • In The Middle Of Nowhere
А тази пяна в новата опаковка дойде ли въобще в България или аз нещо не я виждам

# 281
  • София
Има ли ефект от този пробиотик?

При мен има. Ноктите ми са в много добро състояние. Пробиотикът, калция и кремчето на Алверде ми оправиха ноктите.

# 282
А кремчето с каква точно насоченост е? Търся и такова за омекотяване/премахване на кожички.

# 283
  • София
А кремчето с каква точно насоченост е? Търся и такова за омекотяване/премахване на кожички.

Подхранва. Нанасям на целия нокът когато съм без лак, а когато имам лак, в основата и втривам. Стоя по 1-2 часа. И върху кожичките също нанасям. Моите кожички бяха много сухи и груби. Сега са определено по-добре.

За отстраняване на кутикули трябва да търсите гелче за отстраняването им. На Есенс е много добро! В малко прозрачно шишенце е. Не знам дали има останали бройки, защото разбрах, че ще го спират. Наистина е много добър продукт!

# 284
И аз много го харесах
Супер деликатен цвят
Подобен имат ДМ от едно серия за заздравяване и го ползвах дълго, но този като го открих ми стана любим 🤍🤍🤍🤍

Коя серия за заздравяване си ползвала?
Ето този:

А тези ползвам аз:

Можете ли да ми кажете целия ред за ползване на продуктите от снимката?

Общи условия

Активация на акаунт