Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 367
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря. Моето коремче за кожички е на Есенс.

# 286
  • София
elii2401, хубаво е на нокти без лак да се ползва пробиотик, кремчето на Алверде и олиото за нокти и кожички. Редувам ги. Алверде и олиото могат да се ползват също, ако на ноктите има лак. Нанасям в основата на ноктите и на кожичките и втривам. Стоя минимум 20 минути, ако имам възможност, стоя повече време.
Продуктът за чупливи колти ползвам когато имам такъв проблем. Ползвам както самостоятелно, но може да се ползва и като основа за лак. Калцият го ползвам като основа за лак, но също така може да се ползва и самостоятелно. Много добър продукт!
Топ лака го ползвам като последна стъпка - база/основа, 2 пласта лак и топ.

# 287
На половината кутии са лепнали грешни етикети 😂 затова съм видяла да пише, че е за крака. Тогава и не се вгледах много 😂

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 21:11 от Morkovelka99

# 288
Някой използвал ли е тези продукти на Биотен?
Серум и околоочен крем.

# 289
  • София
Знаете ли в София в кой ДМ или евентуално в Лила са заредили новата колекция на Дисни и колекцията Симба?

# 290
Знаете ли в София в кой ДМ или евентуално в Лила са заредили новата колекция на Дисни и колекцията Симба?

В Дружба ги видях. Палитрата е много симпатична.

# 291
Мисля, че ги има и в Нотино.

# 292

Най после и аз си купих този лосион! Харесва ми много 🩵

Може ли мнение за тези:

Търся си хубав нов заздравител с видим ефект.

И новата серия на ДМ:

Това също е ново:

Мнение за тези:

# 293
Аз съм доволна от лилавия заздравител на Перфект. Препоръчали го бяха в темата за лакове за нокти и много ми помогна.
Имам два заздравителя и база на Trend it up от показаните, но са ужасни. Съхнат с часове, изхвърлих ги.

# 294
В dm Плиска видях тази с Цар Лъв, а в Изток -  с Малкото пони. Май бяха на essence/catrice?

# 295
  • София
На Essence са.

# 296
  • София
Isdin са испански. С белия нямах дори потъмняване на лицето след 7 дни на море. А синият флуид е чудесен за градска среда.

# 297
Кой е точно белия крем?

# 298
# 299
Йорис, може ли да споделиш мнение за измивната пяна като я пробваш? Simple Smile

Пробвах пяната , не е лоша. Аз я използвам като 3та стъпка в  почистването на лицето си.
Не ми пари, не ми дразни , измива добре - доволна съм.

Аз искам да попитам тези, които са ползвали дегримиращото ( не знам дали така се води ) олио на Балеа, нормално ли е да е с такъв мирис? Мирише ми направо на маринована копърка ( извинявам се за сравнението ) и е много неприятно, на мен ли ми се струва или наистина има силна миризма ?

Общи условия

Активация на акаунт