Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ако е същото двуфазно
Редовно си почиствам гримът с него не ми е мирисало на нищо ..

# 301
  • София
Ако е същото двуфазно
Редовно си почиствам гримът с него не ми е мирисало на нищо ..

Аз също ползвам това олио и никога не ми е миришело странно или лошо.

# 302
  • София
На мен ми мирише леко странно, ако те успокоява. Но аз не го ползвам отдавна

Минах на розова вода и някакво масло, защото няма изискване като с мицеларните да ги отмивам след това.

# 303
Според мен става въпрос за това

И на мен на нещо рибно ми мирише.

# 304
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз заради смардта на гранясало го изхвърлих след 2-3 ползвания това олио.

# 305
  • София
Имам олио за тяло, може би от същата серия, с подобна опаковка е. Отвратително мирише.

# 306
  • Light of Zartha
Момичета, знаете ли дали има някъде тривка/кесе/кисе за баня? Предполагам се сещате - едно като ръкавичка, но не е така грубо като луфата.

# 307
  • София
Знаете ли в София в кой ДМ или евентуално в Лила са заредили новата колекция на Дисни и колекцията Симба?
В Бизнеспарк, Младост4 със сигурност. Разглеждах ги там преди няколко седмици. Много хубави и пигментирани.

# 308
Днес ходих до ДМ за едни матови червила на Голдън роуз, които момичета в съседна тема похвалиха. Състава не бил добър, обаче цветовете и трайността са трепач, и са само по 10-на лв. :

# 309
Момичета, знаете ли дали има някъде тривка/кесе/кисе за баня? Предполагам се сещате - едно като ръкавичка, но не е така грубо като луфата.
Да, ето тук. Имам това, здраво е, не е много грубо, но върши чудесна работа.
https://makeup.bg/product/356734/

# 310
  • София
Аз търсех преди от коприна, но това, което взех, не е като старите, които ексфолираха много по- добре от всякакви луфи муфи и т.н.

# 311
  • Light of Zartha
Благодаря много. Аз срещнах много различни варианти - ленени, копринени и се обърнах какво всъщност търся. А по Фейсбук и другите социалки са плъзнали реклами на подобни ръкавички, които уж сваляли много мъртва кожа и се сетих да питам.

# 312
Всичките вършат работа. Копринени има в Зоя, обикновените луфи и платнени тривки също ексфолират успешно, но са на 5 пъти по-ниска цена.

# 313
Копринена купих, но не е ушита добре и по ръбовете се изнищи много бързо. Освен това с нея веднъж си претрих на места лицето. Докато се усетя и свали най-финото покритие на кожата на места.
Най-хубави са кенарените. Питайте някоя баба дали е запазила парче кенар, да си ушиете.

# 314
Здравейте!Бихте ли препоръчали бюджетен ФДТ или ББ/СС крем? Ще го ползвам един или 2 пъти. Само него или + хайлайтър. И за него ще се радвам на препоръка. Нямам дефекти за прикриване,само за по-добър тен.., за вечерно събитие ми трбяват.  От ковида насам не мажа почти нищо на лицето..,само спирала,малко червило/гланц..Изхвърлила съм всички гримове

Общи условия

Активация на акаунт