Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 487
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Какво ви е мнението за продуктите на Билка? Знам, че измивания им гел е хубав, а кремовете за лице?

Аз съм доволна и от измивният им гел , и от крема им за лице с краставица и от интимният им гел .

Точно от тези три продукта съм доволна и аз.

От шампоаните им съм пробвала един-два вида и не ми харесаха.

# 616
Какво ви е мнението за продуктите на Билка? Знам, че измивания им гел е хубав, а кремовете за лице?
Аз не харесах измивния гел, хем съм с мазна кожа - дразнеше ми кожата, чувствах я опъната, намирам го и за прекалено силно ароматизиран. Бях си взимала и тоника с пъпеш, също не ме впечатли, един крем за ръце се опитвах да измажа, обаче ароматът пак ми беше в повече, а самият крем не беше нищо особено. Не е моята марка Bilka. От българските предпочитам DeBa и Regal, от това, което съм пробвала, ги считам за по-сполучливи.

# 617
Този измиващ гел с пъпеша и мен не ме впечатли, ще си го доизразходя но няма да повторя. На мен не ми идва премиващ или да ми дразни кожата но на моменти сякаш и не ми е усещането за съвсем чиста кожа след него. Странен ми е като цяло, ще видя какъв друг ще взема след него.

# 618
  • Варна
Сиски, че ние постоянно ги коментираме Балеа. Измивни гелове хубави, маски, дезодоранти също. За кремове незнам, не съм купувала отдавна техен. Щях да забравя пачовете им за очи, много ми харесват. Принципно от Инстаграм постове знам, че почти всеки техен продукт е dupe на някоя скъпотия.

Питането ми е за Билка, а не за Балеа!

# 619
На Билка ползваме пастата за зъби   parodont protect/ с червена опаковка/над 10 години.От темата за евтини козм.  тогава научих за нея.

# 620
Като стана дума за паста за зъби, кажете някоя, която не е сладка, че направо вече се чудя с каква да си мия зъбите! Аз ли имам някаква непоносимост към подсладители или на всички така действат, не знам, но като хапна, или пия нещо с подсладител, после имам гаден сладникав вкус в устата часове наред. Така е и с пастите за зъби! След измиване ми сладни дълго време, а това ми е много неприятно!

# 621
# 622
  • Сливен
на билка хомеопатичната паста с грейпфурт много ми харесва,на мен поне не ми сладни.

# 623
Тя и на Поморин тази с луга не ми сладни, тя си е соленичка такава. Но има захарин в нея пак, та не знам дали не би оставяла също послевкус от подсладителя. Поне е евтина, струва си да се пробва.
Иначе наистина е много неприятно, изкушавала съм се да опитам буквално 2-3 глътки диетично Пепси и после с часове не мога да се оттърва от този изкуствен сладък вкус в устата си...

# 624
Нямам проблем с нищо дето сладни 😂

# 625
Ох, много ми е неприятно на мен! Кола пия рядко, но вече само кола, въпреки страшната захар, защото се оказа, че в нещата на пепси и швепс вече има И подсладител, не само захар. Само тоник Кинли не съм проверила дали е без подсладител, ако е, аз приключих с газираните напитки напълно и ми остава само содата. Не консумирам нищо с изкуствени подсладители. И по тази причина пастите за зъби ме побъркват с тази сладост, която втривам хубавичко, та да ми стои блудкав вкус в устата цял ден.

# 626
Водата за уста не премахва ли това усещане?

# 627
Може и да го премахва, не ползвам редовно вода за уста, за разлика от паста за зъби и не съм обърнала внимание.

# 628
Кои пасти за зъби са ти сладки на теб? Аз до сега не съм поподала на сладки пасти 🤔. Преди години май само една на Колгейт, но тя нямаше ментовото усещане и май не беше сладка.

# 629
Е, сега... какви ли не съм купувала, ако някоя е била абсолютно несладка, щеше да ми направи впечатление. Освен това, вероятно всеки има различни степени усещане за сладост. Или пък съм страшна "късметлийка", та все на сладки попадам. Сякаш Вадемекум една в такива като бурканчета, която е комбинирана и като се рареди може да се ползва като вода за уста, е била най-несладка. И Elgуdium. И Лакалуд пародонт актив, но тя пък направо ми прави устата на тръбичка, така свива всичко и не я купувам отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт