Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Влизам да похваля този душгел на Балея. Страхотен аромат, кожата остава мекичка и свежа. Само за 1.99 Hug

# 601
Дъщеря ми го ползва и си взе и шампоан, пак от същата серия

# 602
И аз да питам за хубава слънцезащита за море?

# 603
Нямам забележки

# 604
И аз да питам за хубава слънцезащита за море?
Втора опаковка ползваме. Не оставя следи и не е мазна.

# 605
Обаче тоя гарниер много трудно го размазвам върху влажна кожа и затова не ми е фаворит за плажа, а за града.

# 606
По принцип слънцезащитните се нанасят върху суха кожа. Пише го и на тях.

# 607
Влизам да похваля този душгел на Балея. Страхотен аромат, кожата остава мекичка и свежа. Само за 1.99 Hug

Гела за бръснене и лака за коса от същата серия също са хубави. 😄

# 608
Я кажете някой читав тонер или отмиващ се оцветител за коса. Искам да пробвам някой лилав или червен. Преди години ползвах тези на престиж, но сега като пробвах не видях никакъв резултат. Може би и косата ми в момента не е достатъчно руса, та знам ли..

# 609
Най съм доволна от Лореал колориста, имат и червен за по-тъмна коса.

# 610
  • Варна
Какво ви е мнението за продуктите на Билка? Знам, че измивания им гел е хубав, а кремовете за лице?

# 611
Какво ви е мнението за продуктите на Билка? Знам, че измивания им гел е хубав, а кремовете за лице?

Аз съм доволна и от измивният им гел , и от крема им за лице с краставица и от интимният им гел .

# 612
  • Deutschland
Сиски, че ние постоянно ги коментираме Балеа. Измивни гелове хубави, маски, дезодоранти също. За кремове незнам, не съм купувала отдавна техен. Щях да забравя пачовете им за очи, много ми харесват. Принципно от Инстаграм постове знам, че почти всеки техен продукт е dupe на някоя скъпотия.

# 613
Ако успееш да ги намериш някъде . Поне преди 5 години бяха Топ, а и ги взимах за смешни пари 2 лв 😆 с тях си поддържах червеното. Скоро се сетих и аз за тях, че май искам пак да се видя червена и не мога да се реша да се боядисам. Като се сетя колко време ми отнемаше едно миене на косата,  а и после колко трудно ще го махна това червено и май клоня и аз да пробвам с тези балсамчета какво ще стане.

# 614
Не е само трудното махане, червена боя си е ужас за поддръжка... Признавам си че съм пробвала само бюджетни бои когато се правех с боя, но цветът просто се отмива и изменя, никакъв шанс само корени да мажеш поне понякога. Това ми беше немалка част от причините да се върна към къната. Боя в червената гама и коса дето иска миене през ден хич не ми се съчетаха добре.

Общи условия

Активация на акаунт