Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Питам,  защото ние може да ти изреждаме, а на теб тези да са ти сладки и да си ги пробвала.
Сега имам 3 отворени пасти- Elgуdium, Lacalut Active & White и Pearl Drops
Hollywood Smile нито една не ми е сладка на мен.
На Хималая също са ми много любими и не съм попадала на сладка тяхна. Сплат също няколко техни съм ползвала и не са били сладки.
Сега любима ми е Холивудската усмивка.

# 631
Според мен това усещане за сладко си е някаква специфика на потребителя.Аз не усещам нищо сладко в нито една паста.

# 632
Не помня кой беше писал, че търси точно тези блестящи пудри на trend it up - вчера ги видях в dm на площад Славейков.
Имаше и от митичния juicy bomb, само бях слушала за този гланц, взех единствената бройка.

# 633
Тези пудри ги има и в ДМ в The Mall (в сряда ги имаше поне).

# 634
За juicy bomb на Essence ли става на въпрос, ако да, май само аз се чудя какво му е митичното. С кеф го изхвърлих, дозатора му е толкова смотан или ще си нацъркаш много и неравномерно на устните или ще стържеш на сухо, а за консистенцията нямам думи, обикновен гланц, нищо уау, мазно и до там.

# 635
За juicy bomb на Essence ли става на въпрос, ако да, май само аз се чудя какво му е митичното. С кеф го изхвърлих, дозатора му е толкова смотан или ще си нацъркаш много и неравномерно на устните или ще стържеш на сухо, а за консистенцията нямам думи, обикновен гланц, нищо уау, мазно и до там.
Да, за него. Избухна в тикток, май само заради това е толкова желан Simple Smile Този, който купих, няма да ползвам, ще подаря - като знам какво търсене пада, ще му се зарадва една госпожица. Иначе класическите гланцове на essence (в тубичка, с апликатор), много ги харесвам, преди релаунча им имаше един цвят, който купувах 7-8 пъти, уви, изчезна.
И още нещо видях, но забравих да пиша - корейските шампоани и балсами DOORI, 2 вида имаше (по спомен).

# 636
  • In The Middle Of Nowhere
Уауууу много благодаря за инфото за серията с пудрата хайлайтър!! Отивам днес да видя при нас, дано да има 🤞💥!

# 637
Странни са им зарежданията в ДМ и супер непредвидими. Накрая ще започна като си харесам продукт, да си държа винаги и по един резервен освен отворения че иначе не се знае ще има ли като го свърша...
Много ми допадна дневният крем с ниацинамид на Балеа, гледам че е взела да ми олеква тубичката но сега го няма наличен. Дано пак да имат докато го свърша. И не е заради смяна на опаковка, текущата ми тубичка си е с новото им лого.

# 638
Странни са им зарежданията в ДМ и супер непредвидими. Накрая ще започна като си харесам продукт, да си държа винаги и по един резервен освен отворения че иначе не се знае ще има ли като го свърша...
Много ми допадна дневният крем с ниацинамид на Балеа, гледам че е взела да ми олеква тубичката но сега го няма наличен. Дано пак да имат докато го свърша. И не е заради смяна на опаковка, текущата ми тубичка си е с новото им лого.
Може ли снимка на крема.

# 639
Ето този е
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-niatsinamidov-dneven-krem- … 066447239058.html
Със смесена към мазна кожа съм, а в топло време си е откровено мазна. То ясно че няма да ми стои матово лицето в жегата но все пак кремът ми допадна като усещане, много трудно се погаждам със слънцезащитен на лицето и обикновено не се получава с бюджетните кремове.
Да не казвам голяма дума но ми се струва че наистина има ефект и от ниацинамида върху порите ми, в средата на лицето са големички по принцип. По-малко се забелязват със сигурност, само не съм сигурна от крема ли е или защото кожата ми сега не е толкова бледа.
Взех си и серума с ниацинамид от същата серия за вечер, но с него хич не съм редовна и не мога да кажа дали и той ще допринесе.

# 640
  • Варна
Ходих в друг филиал, ама наистина явно запас трябва, пак нищо, което си ползвам го нямаше. Взех това. Много обичам такива шишенца, като видях сутринта поста и бегом до ДМ. Иначе душ гел да имам още един. Чакам си лимона с масло.

# 641
Препоръчвам ти това https://makeup.bg/product/527115/
Потърси клипчета или в някой блог описание, и ще видиш за какво става въпрос. Ето един клип https://www.youtube.com/watch?v=Jr9qCuwcoPo
Прегледах, има доста добри отзиви и си струва да се пробва за тези пари. Доколкото разбрах обаче го няма в Лили и ДМ, трябва да си го поръчам от нета?
Пробвах го, изчиства доста, но в началото трябва да се ползва по-начесто.

# 642
Радвам се. Явно ще трябва редовно ползване и ще има по-траен ефект.

# 643
Здравейте!
Някой да препоръча нещо бюджетно за суха, руса коса. Нещо, което да я хидратира наистина добре. Да се използва след баня, в смисъл да не е шампоан, маска или балсам ?
Ще се радвам на мнения и препоръки.
Благодаря.

# 644
Да се използва след баня, в смисъл да не е шампоан, маска или балсам ?
А какво да е? 🤔 Има двуфазни спрейове, но те се водят балсами без отмиване. Аз не знам да има друго вълшебство.

Общи условия

Активация на акаунт