Целулит - 13 тема

• 86 633
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Явно не съм разбрала, благодаря.
Да ви питам някой забелязал ли е да му се пишка повече след lpg? Това ефект от процедурата ли е или съм настинала Joy

# 481
  • София
Явно не съм разбрала, благодаря.
Да ви питам някой забелязал ли е да му се пишка повече след lpg? Това ефект от процедурата ли е или съм настинала Joy

Да, затова преди и след трябва да се пие поне по половин литър вода!

# 482
  • Стара Загора
Мен ме предупредиха да ходя до тоалетна преди да легна, защото често се случвало по време на процедурата да ти се приходи. Но аз не забелязах такъв ефект при мен.

# 483
Скоро ще си довърша първият курс от lpg,  колко време трябва да мине до вторият?
Искам да питам и някой правил ли е електромускулна стимулация? Има ли ефект? Някъде цените са 700лв/ зона, другаде по 100лв?! Огромна разлика, не се ориентирам към конкретен салон...
Видях и че във фитнес Пулс има някакви подобни тренировки с ЕМС и в същото време правиш леки упражнения, Miha body май бяха, някой пробвал ли е? Пише, че 30 Мин се развяват на два часа стандартна тренировка..

# 484
Дами, ходих на боди репинг и нямаше ефект върху целулита ми. В момент на отчаяние си купих масажор от Кауфланд за 20 лв и от няколко домашни процедури кожата ми изглежда по-добре.
Масажорът е на марката на Кауфланд.

# 485
Дай снимка на масажора, моля!

# 486
Мариат, почти като този, но кауфландският масажор е със зарядно (използва се без кабел) и е със светлосиньо вместо розово:
https://www.kaufland.de/product/484597238/?vid=498120459
Аз също съм доста доволна от масажора от Кауфланд. Иначе имам и от Лидъл в розово с кабел. Безкабелният го използвам навсякъде (затова го купих), другият с кабела само в близост до място с контакт. Съчетавам масажа с уредите с подходящо хранене и хидратация, както и правя лек ръчен масаж веднага след използване на масажора.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:22 от dolce miele

# 487
  • Варна
Дами, ходих на боди репинг и нямаше ефект върху целулита ми. В момент на отчаяние си купих масажор от Кауфланд за 20 лв и от няколко домашни процедури кожата ми изглежда по-добре.
Аз пет дни не съм се мазала с антицелулитния на Евелин и масажирала и веднага целулита ми цъфна.
Пък след ден съм на едно парти, където трябва да нося една малко по къса рокля и сега😠
Искам да кажа, че от мазането има ефект, но трябва постоянство, във всичко

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 20:28 от don domat

# 488
Благодаря, Долче!

# 489
Аз пет дни не съм се мазала с антицелулитния на Евелин и масажирала и веднага целулита ми цъфна.
Пък след ден съм на едно парти, където трябва да нося една малко по къса рокля и сега😠
Здравейте,използавте ли нещо за мазане при използването на този масажор?

# 490
За мен най-добро срещу целулит са антицелулитни масажи ръчни.
Машините само го заглаждат.

# 491
Напротив, това доказва, че от мазането няма ефект. Ако имаше, дори при липса на масаж и крем, целулитът няма да се формира отново след 5 дни почивка от процедури. Това е бизнес за милиони, който щеше да умре, ако уред от 20 лв вършеше смислена работа.

По-добре сменете роклята и си прекарайте добре.

# 492
  • Там където
Скоро ще си довърша първият курс от lpg,  колко време трябва да мине до вторият?
Искам да питам и някой правил ли е електромускулна стимулация? Има ли ефект? Някъде цените са 700лв/ зона, другаде по 100лв?! Огромна разлика, не се ориентирам към конкретен салон...
Видях и че във фитнес Пулс има някакви подобни тренировки с ЕМС и в същото време правиш леки упражнения, Miha body май бяха, някой пробвал ли е? Пише, че 30 Мин се развяват на два часа стандартна тренировка..

Мое лично мнение като трениращ човек ползвал и ЕМС тренировки. Ами независимо от рекламата не е като една добра тренировка въс фитнеса или групова тренировка. Ако не си тренирала никога или от време на време зумба, румба и т.н. може и да ти е от полза. За мен лично беше едно приятно допълнение към тренировките ми, НО все пак повлия добре на кожата ми, защото аз нямам тежък целуит, но задържам вода и оттам има и целуит ако стиснеш кожата

# 493
Никога не съм тренирала, защото и не мога, имам проблем с дробовете и едвам правя 10- Тина Мин. упражнения..затова ми харесаха тези Емс тренировки, защото май няма почти никаква активност.

# 494
  • Там където
Никога не съм тренирала, защото и не мога, имам проблем с дробовете и едвам правя 10- Тина Мин. упражнения..затова ми харесаха тези Емс тренировки, защото май няма почти никаква активност.

Ами не е така- в 2 студия съм ходила и се тренира нормално по 30-40 мин, но с костюма. Не е кардио, дето да те задъхва, но да кажем е нещо като лека силова или хиит. Ако не си тренирала кажи за да ти дадат нещо съвсем леко. Иначе ще ти е трудно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт