Целулит - 13 тема

• 86 631
  • 763
  •   2
Отговори
# 495
Никога не съм тренирала, защото и не мога, имам проблем с дробовете и едвам правя 10- Тина Мин. упражнения..затова ми харесаха тези Емс тренировки, защото май няма почти никаква активност.

Напротив, доста си изморяват тренировките. Отделно трябва доста да се внимава с този вид тренировки, тъй като съм чувала за случаи на хора, които имат сърдечни оплаквания след тях.

# 496
Направо ме отказахте . Дайте идеи за премахване на бричове и коремче, без оперативна намеса, ако е възможно изобщо.

# 497
Възможно е. Глад и инат. В един момент тялото ще изгори и тях, дори сега да се наричаш слаба. Но никой не иска да се мъчи, пробваме да хитруваме с процедури.

# 498
Направо ме отказахте . Дайте идеи за премахване на бричове и коремче, без оперативна намеса, ако е възможно изобщо.

Не се сърди, ама по твоите думи - тренировки не можеш, пластична хирургия не искаш, имаш някои здравословни ограничения - сама разбираш, че при това положение, няма лесен изход от ситуацията. Най-добронамерено ти го казвам. Simple Smile Каквото и да си говорим, без режим и спорт нищо не се получава. Оперативните интервенции имат своето място, но се правят само в краен случай - ако резултатите от първите две споменати не са се оказали задоволителни.
От козметичните процедури в салон и мазането с кремове у дома няма да видиш реален резултат, ако диетата ти е лоша и ти липсва движение.

# 499
С две малки деца съм и не сядам , постоянно съм в движение. Слаба съм, но имам бричове и коремче, може би фитнеса е добър вариант, но с инструктор, за да съобрази тренировките ..

# 500
Домакинската работа и гледането на деца не е фитнес😊В тоя форум всички въртим домакинства и гледаме деца.😊
Калориен дефицит и фитнес,според твоите възможности.Само това е решение с дългосрочен резултат.
Помня,преди време гледах съвет,при някои хора бричовете не могат да се смалят достатъчно,заради структурата.Тогава може визуално да изглеждат по-малки,ако развиеш повече квадрицепса.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 16:19 от red soul

# 501
Не е, но не е и като да съм в офис на стол по цял ден. Моит деца не ходят на детска и съм по тях 24/7 , не само след 17ч. Движението си го имам , но имам висок процент мазнини. Имам бърз метаболизъм, но явно не е достатъчно. От лятото не ям сладко, почти не ям и бял хляб, пържено, почнах малко по малко да си променям навиците. Преди ядях най - вече сладко, дюнер, по 5-6 филии на ден, и бях 48кг. След децата оформих тези ужасни бричове и коремче и съм 59кг.
Може би бих опитала криолиполиза,някой пробвал ли е? И когато имам време ще започна фитнес..

# 502
Две процедури криолиполиза не направи нищо за бричовете ми, даже напипвам нещо като уплътнения на места.

# 503
... даже напипвам нещо като уплътнения на места.

За които смяташ, че са вследствие на крио-то ли?

# 504
... даже напипвам нещо като уплътнения на места.

За които смяташ, че са вследствие на крио-то ли?

Струва ми се, че ги нямаше преди.

# 505
Две процедури криолиполиза не направи нищо за бричовете ми, даже напипвам нещо като уплътнения на места.
Това в никакъв случай повече!
На мен от вътрешната страна на бедрата не само че нищо не направи, ами увиснали и кожата ми потъмня (май ме "изгориха").

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 20:05 от Gigi

# 506
  • Там където
Gigi, добре че сподели- точно от вътрешната част мислех да ходя на криолиполиза. Там няма махане при мен, генетично е и макар другаде да нямам целулит или веднага да се повлиява тук не е така. Една съседка ми се похвали точно от криолиполиза вътрешни бедра... ама аз каквато съм бела юначе,,,,,, не мерси Simple Smile

# 507
  • София
Това в никакъв случай повече!
На мен от вътрешната страна на бедрата не само че нищо не направи, ами увиснали и кожата ми потъмня (май ме "изгориха").

Къде правихте криото и с какъв апарат?

# 508
Крио-то не би трябвало да причинява пигментация на кожата, ако е процедурата е извършена правилно.

# 509
  • Стара Загора
Здравейте, какво ви е мнението за ултразвуковата кавитацията. Чела съм напълно противоположни мнения. Мисля да пробвам. В коремната област си натрупах мазнини и това е. Със спорт почти нямам промяна. Крака и дупе свалям там-не. Мисля да пробвам това чудо в комбинация с радиочестотен лифтинг.

Общи условия

Активация на акаунт