Целулит - 13 тема

• 86 599
  • 763
  •   2
Отговори
# 510
Включвам се да кажа, че уреда от Кауфланд го ползвам, като преди това съм намазала кожата с олио. Ползвам кокосово или едно, което ми остана от почивката през лятото, на So simple. Ако не е мазна кожата, не чувствам добре процедурата.

# 511
Къде правихте криото и с какъв апарат?

https://www.oxymed.bg/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/
Не знам, кой е модела на апарата.
Правих и на корем, там се повлиях много добре в рамките на 1 месец, но една година по-късно, кожата ми увисна.

Крио-то не би трябвало да причинява пигментация на кожата, ако е процедурата е извършена правилно.

Точно така, но определено жената която работи в този център не е наясно какво и как се прави.
И Вела Шейп направих там от който ефекта беше нулев.

# 512
Някой ползвал ли е Jorjeia? Много обещаващо звучи, че за 4 седмици сваляш до 5 см.обиколка...
Аз от lpg видимо намалих бедрата, но коремът ми е все така голям, все едно съм глътнала топка. Кажете изпитана процедура специално за горене на мазнини?

# 513
Аз съм го ползвала - пари на вятъра.

# 514
  • Варна
Кажете изпитана процедура специално за горене на мазнини?
Глад.
 Това е процедурата,ниско калорийна диета.

# 515
Някой ползвал ли е Jorjeia? Много обещаващо звучи, че за 4 седмици сваляш до 5 см.обиколка...

Ама ти сериозно ли?! Flushed Това ми звучи направи налудничаво - да си мислиш, че наистина е възможно от някакъв си крем.

# 516
Здравейте!
След направени 12 ръчни масажа положението с целулита е доста по-добре. Все пак съм и с тримесечно бебе Simple Smile
Килограми излишни нямам, за сега съм доволна от резултата.
За мен ръчните масажи са най-доброто решение.

# 517
Привет. Аз съм на 10 процедури lpg вече и на краката и бричовете ефектът е голям. Видимо се стопиха бричовете , панталоните ми вече стоят по - свободно и кожата ми е стегната. На корема и преди бях писала,че не ми влияе никак - все още си е така. Имам си мазнини там доста. Сега се колебая между радиочестота, електро мускулна стимулация, някакво ново hifu ли нещо подобно... Някой пробвал ли е нещо от тях да каже мнение?

# 518
Здравейте!
След направени 12 ръчни масажа положението с целулита е доста по-добре. Все пак съм и с тримесечно бебе Simple Smile
Здравейте, можете ли да споделите къде сте си правили ръчните масажи ?

# 519
На база дискусията тук, си отбелязах "Icoone", като препоръчана процедура, която бих пробвала. Изскочиха ми няколко питанки, обаче. Simple Smile
Гледам, че в ценоразписите на някои студиа е посочена цена за сесия от 20 мин. и за такава от 40 мин. Каква е разликата, като цяло? За 20 мин. какво въобще би могло да се свърши?
Също, понеже, доколкото разбрах, уредът има различни програми, терапевтът на място ли преценява точно коя да използва? В зависимост от нуждите на конкретния клиент? Аз целя основно стопяване на мазнини, изглаждане на целулит и стягане на кожата.
Усещането по време на процедура "Icoone" сходно ли е с това от "LPG"?
И последно - предполагам, за "Icoone" също е необходимо да си закупиш индивидуално трико, но възможно ли е да използваш това за "LPG"? Просто разполагам с такова и ми стана любопитно. Grinning

# 520
  • Там където
На база дискусията тук, си отбелязах "Icoone", като препоръчана процедура, която бих пробвала. Изскочиха ми няколко питанки, обаче. Simple Smile
Гледам, че в ценоразписите на някои студиа е посочена цена за сесия от 20 мин. и за такава от 40 мин. Каква е разликата, като цяло? За 20 мин. какво въобще би могло да се свърши?
Също, понеже, доколкото разбрах, уредът има различни програми, терапевтът на място ли преценява точно коя да използва? В зависимост от нуждите на конкретния клиент? Аз целя основно стопяване на мазнини, изглаждане на целулит и стягане на кожата.
Усещането по време на процедура "Icoone" сходно ли е с това от "LPG"?
И последно - предполагам, за "Icoone" също е необходимо да си закупиш индивидуално трико, но възможно ли е да използваш това за "LPG"? Просто разполагам с такова и ми стана любопитно. Grinning

Позволявам си да отговоря, защото аз редовно ходя на "Icoone"
Нищо не се постига с 20 и 40 мин- те са по-скоро за проба или допълнение (ако искате против болка или медицински проблем. Намерете студио с 1 час, най-добре пакет заради цената. Преценява се на място как и какво да се работи- аз съм по-скоро отточна и с воден целулит. Ако съм стриктна (аз не съм никак Simple Smile) без сладко и солено за 2-3 дни нямам и следа от целулит.  Не е сходно по действие с "LPG", но не боли и не е неприятно по мое мнение. Аз дори задремвам и на най-силните режими дето други мрънкат... Може да ползвате трико от "LPG", но все пак питайте студиото в което отивате, защото има някои които мрънкат

# 521
А coolwaves или onda някой пробвал ли е

# 522
Здравейте!
Здравейте, можете ли да споделите къде сте си правили ръчните масажи ?

New life day spa.

# 523
Позволявам си да отговоря, защото аз редовно ходя на "Icoone"
Нищо не се постига с 20 и 40 мин- те са по-скоро за проба или допълнение (ако искате против болка или медицински проблем. Намерете студио с 1 час, най-добре пакет заради цената. Преценява се на място как и какво да се работи- аз съм по-скоро отточна и с воден целулит. Ако съм стриктна (аз не съм никак Simple Smile) без сладко и солено за 2-3 дни нямам и следа от целулит.  Не е сходно по действие с "LPG", но не боли и не е неприятно по мое мнение. Аз дори задремвам и на най-силните режими дето други мрънкат... Може да ползвате трико от "LPG", но все пак питайте студиото в което отивате, защото има някои които мрънкат

Благодаря ти за подробната информация! Flowers Hibiscus
Малко кофти звучи, че дори 40 мин. не са достатъчни. Аз даже първоначално мислих да си взема пакет - 6 процедури по 20 мин., но след като сподели, директно отписвам този вариант и ще пробвам направо пакета от 40 мин. Макар че цената ми идва малко височка.
В случая, ще заложа на "Icoone", като допълваща процедура.
Да, определено ще задам всичките си въпроси и на студиото, което избера. Simple Smile

# 524
А coolwaves или onda някой пробвал ли е

Аз съм правила и съм изключително доволна, за разлика от Lpg

Общи условия

Активация на акаунт