Целулит - 13 тема

• 86 573
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Интересуват ме антицелулитните кремове/гелове. Очаква се да имат загряващ ефект и дори кожата да почервенява. Така пише и на опаковките. Ползвала съм такъв преди много години и действително ми припарваше. Този, който купих сега, изобщо не го усещам. Помислих, че е некачествен и купих друг на друга марка - същата работа. Какво да мисля за това?

# 541
  • София
Не всички антицелулитни кремове са със загряващ ефект.

# 542
Да, идва по-скъпо с Onda. За затова написах, че промоцията сега в Пловдив не е за изпускане. Намалили са всички пакети с 50%, пада се по 32,5 на зона, което за двете бедра са макс 8 зони, аз лично правя 6. За 4 посещения ако са 6 зоните цената е 780 лв , което е направо топ 😱😊

# 543
Гърне без похлупак, нямам много кг за сваляне. 59 кг съм , според измерванията, които редовно си правя ( мускулна маса, мазнини, протеин, и тн) теглото ми е здравословно, но имам ужасно висок % мазнини за моите кг. Всички са в корема..ето една снимка, доста си е дебел за моята структура поне..

# 544
И при такава физика питат за бременност?! Rolling Eyes

# 545
Ами да, вчера ме питаха трето ли чакаме Joy голям си е, аз си знам, но какво да го правя вече Cry

# 546
  • Sofia
Да, идва по-скъпо с Onda. За затова написах, че промоцията сега в Пловдив не е за изпускане. Намалили са всички пакети с 50%, пада се по 32,5 на зона, което за двете бедра са макс 8 зони, аз лично правя 6. За 4 посещения ако са 6 зоните цената е 780 лв , което е направо топ 😱😊

Това си е направо супер оферта. Аз давам по 100 лв на зона. Правя средно между 3 и 5 зони наведнъж и от май месец до сега съм се набутала доста. Мъжът ми почна да мрънка, но лично за мен има ефект. Правих и на двойна брадичка и само от една процедура се прибра.

# 547

Това си е направо супер оферта. Аз давам по 100 лв на зона. Правя средно между 3 и 5 зони наведнъж и от май месец до сега съм се набутала доста. Мъжът ми почна да мрънка, но лично за мен има ефект. Правих и на двойна брадичка и само от една процедура се прибра.

Оо, супер, аз също се чудих за двойната брадичка. Сега вече ще пробвам ☺️
100 лв на зона е доста. В Пловдив преди промоцията бяха 65лв.

# 548
KRIS824, тази промоционална оферта наистина е невероятна! Но и цените в Пловдив цялостно са си по-ниски, де - няма какво да се лъжем, в София едва ли някога ще видим подобни блазнещи цени. Simple Smile
А колкото до зоните - на мен няма как да ми стигнат 8 за двете бедра заедно. По-скоро ще са ми необходими по 8 на бедро, или хайде - по 6, т.е. 12 общо за една пълна сесия. Аз съм висока и едра (без да съм пълна).

Yan25, и аз, ако си стисна корема с пръсти по подобен начин, гледката ще е същата. Simple Smile Чак на бременна хич не ми приличаш - просто явно общуваш с нетактични хора.

# 549
Да, аз също си мисля, че някой се е опитал да насажда комплекси. А подуване може да има по различни причини - от панкреатит, от инсулинови инжекции и т.н., как смело се изказват хората без да знаят. А коремчето поне по снимка всъщност изглежда съвсем прилично.

Тези двойни брадички от какво са? Ако са от мазнини, не означава ли, че трябва малко работа по редукция на теглото?

# 550
То за тези цени, които цитирате, аз бих си хванала пътя и на екскурзия до Пловдив 😱😂😂 И без друго се прави един път в месеца. Изследвай за инсулинова резистентност, но намери читав ендокринолог,че те са еднорози Да работи по оптимални стойности.

# 551
Ох, благодаря ви! Но и на мен ми изглежда голям , или вече ми става фикс идея... Такъв си ми остана след второто раждане.

# 552
  • Sofia
Отговарям за двойната брадичка. Имам наднормено тегло, но съм висока и не е чак толкова зле. Поради ред причини и здравословни и медикаментозни при мен свалянето на килограми е доста по-трудно. Не съм дебела, но имам за сваляне. Тази провисналост под брадичката обаче ми се появи преди две години и изведнъж ми се измени физиономията заради това. На Онда направих само една процедура.
Иначе ходя на процедури за корем предимно, защото имам много кофти деформация от не добре направено секцио. С тренировки във фитнеса няма как да се оправи това.

# 553
Може ли да споделите къде сте правили Онда за двойна брадичка.

# 554
  • Sofia
Ще ви пиша на лично, за да не е реклама.

Общи условия

Активация на акаунт