Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 844
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
От поредицата "нямам обяснение" :

Имам приятелка германка, която говори перфектен български и работи като преводачка. Говорим си ту на единия език, ту на другия, както дойде. Наскоро се засякохме в София и решихме да пием кафе на сладки приказки. Сядаме на онова на театъра и си говорим на немски, щото нали тайни неща. Не че нямаше още две маси с германци. Стана време за обяд, донесоха менюта, в този момент на мен ми се налага да вдигна телефона, когато сервитьорката идва. Обръщам се към приятелката ми и й казвам на немски какво ще искам и си продължавам разговора на български по телефона. Съответно тя превежда на български преведеното преди това от мен на немски ястие. Само погледът на сервитьорката, който се местеше ту към едната, ту към другата ни подсказа, че нещо не е наред...

# 556
Зер гут сте ошашавили жената! Simple Smile)))

# 557
Зер гут сте ошашавили жената! Simple Smile)))
И двете са се ошашавили... LaughingJoy

# 558
Пуша от срамно много време.
Вчера се виждам с приятелка, пием кафе, аз си паля цигара. Говоря и нещо разпалено. Цигарата ми е изгаснала, ама не е цяла, по-малко от половината. Посягам със запалката да я запаля отново и някак си изпичам носа. Ама не просто го парвам, ами направо си го изгарям, имам плюска. А как ме боли.... Че приличам на Рудолф ви е ясно...

# 559
Милата Алечка, но ме подсети, че и аз съм била Рудолф. Преди много години, живея на 11 етаж и си имам чудно балконче, цялото в съндъчета с кичест здравец. Излизам на тиферич да си пия кафето и в едно от съндъчетата съзирам поникнало, високо, тънко стебълце с набръчкани листенца. Изненадвам се от къде се е взело, но решавам че е маточина (?) - онова, което като деца му мачкахме листенцата и то замирисваше много приятно на лимон. Без капка колебание си бодвам носа право в него, за да го помириша. Ай, ай, олеле - болка, парене, сърбеж. Коприва! На 11 етаж! И моят нос право в нея-червен, подут, сърбящ. Умрях от смях какво бяла птица съм, а следващите няколко дни ходих като сущ алкохолик-с подпухнал и червендалест нос!

# 560
И аз имам случка с пострадал нос.Като ученичка си правя парна баня на лицето-купата с вода ври на котлона,аз покрита с кърпа над парата.Но неусетно потопих носле във врящята вода,и в резултат-чуден мехур на върха му.

# 561
Спукаха ме от гавра днес в офиса... Колежката каза, че изобщо не може да ме приеме сериозно с тая камба 😆 Това е само и единствено защото не ме видяха снощи как се напръсках с цикатридина. Мисълта ми стигна до там да си запуша носа. Но не беше достатъчно,  за да се сетя, че това нещо е на прах и излиза с високо налягане... И не е добра идея да се пръскаш като си си омазал със 100 козметики. От Рудолф рязко станах Каспър. И кралицата на кокаина...

# 562
  • София
Алечка, толкова много и все успешни трансформации за отрицателно време ! Сигурно и професионални актьори и гримьори ще се възхитят на уменията ти. Болезнено, наистина, но всяко нещо си има цена.

# 563
  • Street of Dreams
За изгаряния препоръчвам Пантенол. Преди много години правих някакви кюфтета, като ги обръщах с вилица. За половин секунда от олиото се надигна балон с големината на тигана и се спука в ръката ми. Моментално нежните ми пръстчета станаха двойни от ужасно грозни мехури и болеше просто ужасно... От ужас си наврях ръката в една тенджера с вода - там вътре се търпеше, но в момента като я извадя АУЧЧЧ. Чак след два часа се навих за спешното, там ме намазах с реванол, но сякаш беше същата работа. Вече хлипах за завинаги обезобразената си ръка, но в аптеката ми дадоха Пантенол. Ами... За дни ми израсна нова кожа и нямаше и помен от случката.

За протокола - сестра ми се оплака вчера, че са й изчезнали някакви документи  и й споделих мамите какви ги пишат, че и казват, че работи. Посмяхме се, но тя беше отчаяна. Бях се сетила за отворена ножица и носна кърпа, ама второто откъде да го намери... Да търси ножица.
Днес ми писа :

Златни сте.

# 564
  • София
Значи включваме в списъка със средства и саката на благоверните. Муните сме неизчерпаем извор на идеи, пък нека ни се смеят

# 565
  • Враца
Преди 3 месеца си загубих личната карта.
Изчаках 2 седмици да я намеря. Търсих ли вкъщи- търсих. Питах ли навсякъде, където съм показвала док. за самоличност- питах. Започна да ме спешава, понеже ми трябваше за записване на детето в ДГ, а нямах док. за самоличност.
Накрая отидох да вадя нова л.к. в 6-то в София. Който е вадил карта там- веднага ще разбере, че беше буквално половин ден чакане права, а накрая имаше и изпращане да платя някъде си в изи-пей, защото нямали вече банков клон (нямах деб. карта).
Платих и такса за бърза поръчка, защото нямах много време за чакане.
Прибирам се смазана и с отекли крака, но доволна, че и това е минало, и с бледа надежда взимането на готовия док. да стане по-бързо.
Познайте дали не намерих личната карта половин, повтарям, ПОЛОВИН час, след като се прибрах от районното! Отстрани на шкафа в коридора. На сравнително видимо място. На теория- място, на което трябваше да я видя и две седмици по-рано.
Така че някой като каже, че е намерил нещо в шкафче, което вече е преровил 10 пъти преди това- вярвам му!

# 566
Като каза шкафче, миналата година синът ми си загуби каската. От отчаяние прерови всички чекмеджета Joy чекмедже за вилици трудно би побрало мъжка каска, но...Joyпрерови. И аз след него Joy

# 567
Като каза шкафче, миналата година синът ми си загуби каската. От отчаяние прерови всички чекмеджета Joy чекмедже за вилици трудно би побрало мъжка каска, но...Joyпрерови. И аз след него Joy

Аз губя само ключове и дистанционни. Веднъж загубихме дистанционното на телевизора в хола. Буквално изчезна! Мъжът ми реши, че чистачката го е прибрала от разсеяност и поръчахме ново. Намерих го след половин час между облегалото и седалката на стола, където мъжът ми бе проверявал поне пет пъти преди мен! Така се снабдихме с две дистанционни, поне не се биехме за дистанционното.
И втория ключ от колата изгубих веднъж; намерих го след година, може и повече да е било. В джоба на едно палто, интернирано в мазето.

# 568
  • София
Аз преди 2 години загубих втория ключ на колата. Някъде вкъщи е. Обърнала съм наопаки килера, якетата, в които би могъл да бъде - е, няма и няма го.
И си карам само с един, защото за втория ми искат 90 лв...

# 569
  • София
Накрая отидох да вадя нова л.к. в 6-то в София. Който е вадил карта там- веднага ще разбере, че беше буквално половин ден чакане права, а накрая имаше и изпращане да платя някъде си в изи-пей, защото нямали вече банков клон (нямах деб. карта).

За това време през което си чакала пред шесто, защо не отиде в друго районно? Щеше да забравиш, че си ходила. Понеже всеки ден минавам пред шесто и знам какви са опашките просто.

Общи условия

Активация на акаунт