Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 924
  • 753
  •   2
Отговори
# 540
Вярно! Какво ще ги прави после всичките тези скелети? Simple Smile

# 541
Изпълнение от преди 2 минути. Правя баница и реших да я залея с прясно мляко. Всичко хубаво, залях я, сложих я във фурната и затворих бутилката с мляко... с капачката от олиото. Сега в млякото плува една симпатична жълта капачка.

# 542
  • София/Севлиево
Аз като не мога да намеря нещо почвам да се моля "Моля те ,Боже,нека го намеря" в почти всички случаи работи.А като усетя ,че ще получа паник атака или нещо съм нервна и неспокойна си казвам "Отче наш" -някога , някъде бях чела че молитвата е като медитация и ми действа много успокояващо.

# 543
При мен работи методът "намираш нещо, когато вече не ти трябва". Наскоро търсих нещо във вградения гардероб, не го намерих. Онзи ден отварям гардероба и то пред очите ми. 😁
Цяло лято търся 2 чифта къси дънки на ММ, е няма ги и ги няма. Очаквам сега, като търся зимните му дънки, да ги открия. 😁
А подправките ги пробвам, че веднъж при свекърва ми бях сготвила с лют червен пипер, вместо със сладък.

Ами... и аз така. Знам си, че когато търся нещо и ми е важно, не мога да го намеря. Като не ми трябва, все ще излезе отнякъде. Когато тръгваме на лятна почивка, не намирам слънчеви очила и шапки. Обикновено изпълзяват през зимата. За съжаление и суеверията не работят при мен, а бих искала. За да работят, трябва да вярваш в тях Simple Smile.

# 544
  • Street of Dreams
Днес цял ден обяснявам, че нямам рожден ден. До обяд се чудех какво става. После видях, че съм тагната в някакъв чат с честитка за "световния ден на шефа", (за който не бях и чувала) и всеки видял-недовидял и чул-недочул ми честити в несвяст. Обсадена съм.

# 545
Днес цял ден обяснявам, че нямам рожден ден. До обяд се чудех какво става. После видях, че съм тагната в някакъв чат с честитка за "световния ден на шефа", (за който не бях и чувала) и всеки видял-недовидял и чул-недочул ми честити в несвяст. Обсадена съм.

Аз пък направо се обидих сега Simple Smile. Никой не ме поздрави днес!

# 546
  • here and now
Clotilde ти си най-добрата шефка на света!
Да си честита, жива и здрава, а на заплата още повече! Wink

# 547
  • Street of Dreams

Аз пък направо се обидих сега Simple Smile. Никой не ме поздрави днес!

Честита да си!

Мен ме поздравиха така

# 548
Край, обидих се и аз Grinning Ама пък то какво като било световен ден, ние в нашия екип все "не сме със света", както казваше баба ми Joy

# 549
Изкарах акъла на ММ ,5 минути се чуди какво празнувам ,но ми честити и сега му е тъпо защото знае ,че той ми е подчинения 🤣🤣🤣🤣. Благодаря за информацията момичета🤗🤗🤗

# 550
   А, мерси, мерси Simple Smile. От почти три десетия вече все съм шеф, ама като работя наравно с колегите, никой не се сеща да ме оцени, да ме поздрави, да ме почерпи един коктейл нещо (все аз черпя). Ами и Хасан е хора! Добре че се регистрирах в бг мама, да попадна на хора, да ме оценят!

# 551
Обикновено шефовете опъват повече от работниците. Тъй, че мерси да съм шеф.

# 552
  Уф, Дорис, пък аз толкоз време вместо ХАШ викам ЕЙЧ и се чудя що нЕма ефект!

А сега де! Аз го копнах от групата, но не е на Евелин, а на потребителка. Ти майтап си мислиш, но си е драма. Знаеш ли какво слагаш в магията - може с ХАШ да е с голям..., с ЕЙЧ да е с още по-голям ... любовен мерак, бе мръсници! Wink

# 553
  • Варна
  Дорис, слънчице, сряда е, не петък, нооо, мрънкам си мантрата по новия( дали не е с пълен член?новият?!) начин и чЕкам резултат( белким тоз' път 'фане и ни' мъй страх от размеро- големо, па колко да е големо,а?   Wink

# 554
  • София
В неделя цял ден боядисвах спалнята, остана ми само да мина една бяла декоративна линия, която опасва стаята. Вече се стъмни, но трябваше да довърша, защото на другия ден трябваше да слагат ламината. През цялото време си повтарях, че най- важното е да държа здраво боята да не залея вече готовите стени, а всичко друго (четка, фенерче, стълба или аз) може да падат и да става, каквото ще. По едно време свърши батерията на фенерчето и грабнах да си светя с телефона. Накрая вече ми изтръпна ръката, усещах и че ще залитна, вече и фенерчето ми се тръгна да се изплъзва, но иначе продължих да стискам здраво кофичката. За части от секундата мозъкът ми регистрира, че всъщност държа телефона си и май той ми е по- важен от всичко останало и не знам какъв пирует направих, но го спасих. И боя не разлях, но се отказах да минавам втора ръка.
И една мунщина от морето тази година. С ММ се разхождахме всяка вечер и веднъж седнахме на пейка до един малък парк. И двамата недовиждаме, но аз бях без очилата да ми почиват очите, а той си беше свалил лещите, че му се бяха напълнили очите с пясък. Седим и си говорим, срещу нас има едно денонощно магазинче и в един момент той погледна натам и ме попита дали виждам, че вътре има пушек. Ами, и на мен ми се стори, че е опушено, но пък хората вътре си пазаруваха спокойно и никой не тичаше да излиза. Докато се чудим и умуваме, едно дете се запъти към изхода и отметна един сивкав найлон от вратата. Решихме, че занапред поне един от двамата трябва да си носи очилата или лещите Flushed

Общи условия

Активация на акаунт