Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 927
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Няма да повярвате каква простотия ИЗЦЕПИХ!

Качвам се в НАШИЯ ВХОД в асансьора с непознат, по-млад мъж. Имам подозрения, че е син на сравнително нови съседи. На третия етаж напоследък асансьора някак рязко раздрусва. Но този път друсна и спря със скърцане. Много се стреснах. И след това как го изръсих даже не разбрах:

- Ох, след всички глупости за засядане с непознат и СЕКС в асансьор и да вземе и на мен да се случи!?! - повярвайте ми, чак по-късно в главата ми отекна това дето изплясках и направо се ококорих сама на себе си. Simple Smile))))

Човекът взе да натиска бутоните и асансьора тръгна. Мълчешком! Аз май нещо измучах радостно ... кой знае как му се е сторило.
Прибирам се и разказвам на мъжа ми. Не се смя ...

# 526
Държа подправките в кухнята в малки бурканчета от пюрета за захранване. С надпис на всяко едно. Познайте дали не обърках канелата с кимион за вчерашния сладкиш с ябълки.

# 527
  • София-Младост
Затова винаги помирисвам първо, че и оите са така, в бурканчета без етикет:)
А дали не отидох днес на пазар без портмоне...оказа се, че и без документи съм шофирала даже.

# 528
В края на миналия месец ми изтичаше дебитната карта. Отидох до банката да получа новата ... без портфейл, респ. лична карта. Добре, че и мен не ме спряха по пътя.

# 529
Аз тръгнах на театър, но без билетите. Добре, че приятелката ми ме пита колко пари да ми даде за билетите, че разбрахме, че не съм ги взела. Бяхме до нас и всичко мина гладко, но ако се бях усетила през залата, просто нямаше да можем да влезем

# 530
Аз тръгнах на театър, но без билетите. Добре, че приятелката ми ме пита колко пари да ми даде за билетите, че разбрахме, че не съм ги взела. Бяхме до нас и всичко мина гладко, но ако се бях усетила през залата, просто нямаше да можем да влезем

На мен всичките ми билети вече са електронни в Apple wallet.  Винаги са с мен.

# 531
Загубих медицинската бележка на синът ми за градината, беше болен миналата седмица. Заедно с болничния лист бяха и я няма, а без нея не мога да го пратя на градина утре, а задължително трябва да съм в офиса. В момента прилагам познатите ритуали за намиране на вещи, добавих и отворена ножица за по-сигурно. Стискайте палци!

# 532
Напоследък ми помага числото на Грабовой 471891472. Казва се цифра по цифра и какво търсиш.

# 533
Напоследък ми помага числото на Грабовой 471891472. Казва се цифра по цифра и какво търсиш.
Става ли за търсене на ново гадже?
За една приятелка питам Wink

# 534
  • here and now
Аз числата от лотарията търся. Ще пробвам всички методи, да видим.
Ще почерпя, ако проработи някой.

# 535

ЗА НАМИРАНЕ НА ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА ТИ 💝💝💝💝
888 412 1289018 ЛЮБОВ - Това число го повтаряй цифра по цифра като си представяш, че го пращаш към Вселената в сребърно кълбо (сфера), която стига до сродната ти душа
и след него произнасяш следната формула: ⬇️
C43H66N12O12S2 КОЯТО Е ФОРМУЛАТА НА ЛЮБОВТА И СЕ ПРОИЗНАСЯ:
"ЦЕ четиридесет и три ХАШ шейсет и шест, ЕН дванадесет, О дванадесет, ЕС две."

# 536
При мен работи методът "намираш нещо, когато вече не ти трябва". Наскоро търсих нещо във вградения гардероб, не го намерих. Онзи ден отварям гардероба и то пред очите ми. 😁
Цяло лято търся 2 чифта къси дънки на ММ, е няма ги и ги няма. Очаквам сега, като търся зимните му дънки, да ги открия. 😁
А подправките ги пробвам, че веднъж при свекърва ми бях сготвила с лют червен пипер, вместо със сладък.

# 537
  • Варна
  Уф, Дорис, пък аз толкоз време вместо ХАШ викам ЕЙЧ и се чудя що нЕма ефект!

# 538

Не, работи само за намиране на стари, вече изгубени гаджета.
Да не се бърка със загубени!

# 539
  • Майничка
Тогава по-добре Fortuna да не рискува с тази формула, преди да търси нещо в гардероба.😉

Общи условия

Активация на акаунт