МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 470
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, включвам се отново с питане. Понеже не съм от София, но отново живот и здраве искам да раждам в Надежда ме интересува дали часът трябва да е в МБАЛ Надежда или може и в Парадайс мол, където също има специалисти. Не помня как точно се случваха нещата. Може ли да се ходи на тонове в мол Парадайс. Питам, защото имат часове и събота и неделя, което ми е удобство.

# 586
Може да ходите на тонове в Парадайс. Относно ЖК - ако вашият АГ преглежда там  може да ходите на прегледи в мола. Не съм сигурна обаче дали всички лекари преглеждат в Парадайс, трябва да проверите.

# 587
  • София
Моята д-р Христова не води ЖК в мола, но има такива, които водят. За ФМ само веднъж ходих в болницата, всички станали в мола и да, уиекнд часовете са удобство.

# 588
Може да ходите на тонове в Парадайс. Относно ЖК - ако вашият АГ преглежда там  може да ходите на прегледи в мола. Не съм сигурна обаче дали всички лекари преглеждат в Парадайс, трябва да проверите.
Аз се следя в друг град, но имам желание да раждам отново в Надежда. Просто помня, че миналия път трябваше първата консултация да ми е със завеждащия отделението, а сега не знам това дали има значение.

# 589
Мисля, че все още се изисква консултация със завеждащия, ако не сте се следили при тях.

# 590
Момичета, знаете ли каква е цената за престой на бебчетата в неонатология?

# 591
  • София
Момичета, знаете ли каква е цената за престой на бебчетата в неонатология?

Целия престой минава по клинична пътека. Не знам да искат от някой да плаща.

# 592
Ако бебето е там над 10-20-30 дни пак ли е по пътека 🙄

# 593
Моето беше там две седмици, нищо не съм плащала.  Казаха ми, че за бебета минава по пътека всичко. Не се притеснявай за това.

Ако бебето е там над 10-20-30 дни пак ли е по пътека 🙄

# 594
Много ви благодаря,момичета ❤

# 595
По пътека е да, единият ми син беше там 72 дни преди 3г. Всичко ще е наред, на сигурно място са ❤️

# 596
Здравейте,

към майчетата родили секцио имам въпрос - каква е практиката след секцио - интересува ме меренето на темепратура - някоя от вас вдигала ли е такава, как са я следили, оправили ли  сте се бързо и каква беше причината за вдигането й? Понеже съм човек, който винаги си мисли най-лошото - искам да разчитам сигналите и да съм подготвена, да знам дали ще ми бъде обърнато нужното внимание, ако подобно нещо се случи. По принцип съм наясно, че би могло да се вдигне темпратура от кърмата и запушените млечни каналчета, как това се различава от по-опасното вдигане на температура като например сепсис?

# 597
Здравейте! Чудих се дали някой случайно да знае дали в Парадайс пускат татковци на прегледите по проследяване на бременност? Simple Smile

# 598
Ще Ви обърнат внимание, ако имате температура. Мен единия ден ме боля глава и веднага ми обърнаха по-специално внимание, измериха ми температура и кръвно. Бах вдигнала малко кръвно и идваха да ми го мерят няколко пъти през деня. Отделно имала съм запушени канали, без да имам температура, първия симптом там е страшна болка в засегнатата гърда, твърда буца, зачервяване. Няма как да имате запушване без да усетите. Поне според моя опит.

# 599
Пускат и придружител

Общи условия

Активация на акаунт