МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 456
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ако няма часове за консултации дали биха могли да ми дадат нейни контакти,за да се свържа с нея? Как стои въпроса с избора й за раждане,предполагам,че след личен контакт трябва да я попитам дали ще има възможност и тя според графика си ще каже,защото знам,че е много заета и не винаги може да обещае.

Ще се видите с нея, ще си поговорите, тя ще прецени как са пада терминът ви спрямо графика ѝ и ще се разберете. Аз в момента също съм бременна, но още съм в шести месец. Мисля в осмия да се свържа с нея.

# 646
Аз в момента съм в 8-ми и трябва до края на годината да я свърша тази работа.А случайно да имате нейни координати,телефон,да ми изпратите на лично?

# 647
  • София
Аз в момента съм в 8-ми и трябва до края на годината да я свърша тази работа.А случайно да имате нейни координати,телефон,да ми изпратите на лично?

Писах Ви лично съобщение.

# 648
Много Ви благодаря Heart

# 649
Здравейте, имам нужда от помощ. Бях на профилактичен преглед (не съм бременна) и сега чакам резултати от цитонамазка, както и вирусология. Обаче в достъпа до резултатите виждам само вирусология, не и цитологично изследване. Дали нещо е объркано?

# 650
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ. Бях на профилактичен преглед (не съм бременна) и сега чакам резултати от цитонамазка, както и вирусология. Обаче в достъпа до резултатите виждам само вирусология, не и цитологично изследване. Дали нещо е объркано?
За цитонамазка се чака обикновено към 3 седмици.

# 651
Разбирам, въпросът ми е, като излезе, ще се появи ли в уеб портала? Защото за вирусологията има отворен документ, ако мога така да се изразя, който също още не е попълнен, обаче все пак го има.

# 652
  • София
Разбирам, въпросът ми е, като излезе, ще се появи ли в уеб портала? Защото за вирусологията има отворен документ, ако мога така да се изразя, който също още не е попълнен, обаче все пак го има.
Да, визуализира се. Ето така се показва:

# 653
  • Wonderland
Фотографът взима 5 лв за снимка, ако ги искате разпечатани. Праща ви селекция по мейл и си избирате. Като влезете в залата автоматично ви подхваща, не пита много искате ли или не снимки 😄
Не бих го препоръчала, ако искате фотосесия, но за 2-3 снимки за спомен е супер, ние толкова си искахме.

# 654
Добър вечер. Някой да има в Надежда настанен в моментА? Имам Насрочено секцио за другата седмица ,но бебето няма да чака ,пътуваме към София ,любопитно ми е кой е на смяна?

# 655
Успех, Кари! Нека всичко мине леко! Не знам кой е на смяна, но там всички са добри, така че не се притеснявай. Да се похвалиш после Simple Smile

# 656
Успех, Кари! Нека всичко мине леко! Не знам кой е на смяна, но там всички са добри, така че не се притеснявай. Да се похвалиш после Simple Smile
Благодаря от сърце❤

# 657
Здравейте! Знаете ли секциото в Надежда по метода Щарк ли се прави или има варианти при различните лекари? Малко се притеснявам да питам следящия ме АГ, защото май се дразни от "ама аз прочетох еди какво" Simple Smile

# 658
  • София
Не съм питала за по принцип, моята АГ не прави по Щарк.

# 659
Snow flake, кой те следи? Някои правят по Щарк, други не.

Общи условия

Активация на акаунт