МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 494
  • 782
  •   2
Отговори
# 120
Някок има ли идея секцио в Надежда по метода Щарк ли се прави или си зависи от лекаря?

# 121
Някок има ли идея секцио в Надежда по метода Щарк ли се прави или си зависи от лекаря?

Зависи от лекаря и също така от някои медицински показатели. При мен заради позицията на плацентата не можеше Щарк, макар и лекарят ми да прави секцио по този метод по принцип.

# 122
Здравейте момичета! Някой знае ли дали има и фейсбук група на пациенти на болница "Надежда"?

# 123
Здравейте момичета! Някой знае ли дали има и фейсбук група на пациенти на болница "Надежда"?
Има да, казва се Пациентките на Мбал Надежда 2, затворена е.

# 124
Не я намирам. И аз бях търсила подобна група.
Вие в нея ли сте? Може ли да добавяте?

# 125

Това е

# 126
Отново не ми излиза. Може ли линк да пуснете? Благодаря Simple Smile

Това е

# 127
аз също не успявам да я открия за съжаление

# 128
  • Пловдив
Групата е направена с опция да не се открива,поверителна е и е невидима за други.

# 129
  • Wonderland
Групата е направена с опция да не се открива,поверителна е и е невидима за други.

Е, много е полезна значи 😵💫😅

Аз знам за друга - Приятели на МБАЛ Надежда

# 130
Здравейте,
В момента се следя пр др Войнова, бих искала да попитам дали тя изражда или само води женска консултация Blush
Благодаря предварително

# 131
Който е в скритата група на Надежда, може ли да ми изпрати линк, за да се присъединя?

И един въпрос - след секцио слагат ли тежест на корема и това помогна ли ви за по-бързо прибиране? С първото ми дете (в друга болница) не слагаха и имах дооооста голям корем на изписването, като в 7-ми месец. Grinning

# 132
  • Wonderland
Който е в скритата група на Надежда, може ли да ми изпрати линк, за да се присъединя?

И един въпрос - след секцио слагат ли тежест на корема и това помогна ли ви за по-бързо прибиране? С първото ми дете (в друга болница) не слагаха и имах дооооста голям корем на изписването, като в 7-ми месец. Grinning

Скрити групи не могат да се пратят, там трябва да е твой приятел и да те покани.

# 133
  • София
Здравейте,
Акта за раждане от къде се взема от района по местожителство или от района , в който се води болницата.

# 134
Ако имате регистрация в София - в района по местожителство, ако нямате - Красна поляна.

Общи условия

Активация на акаунт