След успешно инвитро в Турция, съм се насочила към ЖК в Надежда. Днес звънях, за да се запиша при д-р Павлова или Арабаджикова, но както се очакваше, техните графици са пълни и не поемат нови пациенти...Бях прочела доста мнения и коментари за тях, а се оказах в изходна позиция. От кол центъра ми предложиха да избера между: Милена Стоянова, Зорница Бутева и Красина Личева.
За нито една от тях не знам нищо. Моля, ако някоя от вас се е следила при някоя от тези докторки, да сподели мнение.
Аз също съм много доволна от д-р Патрикова. Вчера бях на първа ЖК при нея, ще си правя и ФМ при нея. Изключително спокойна е, обяснява много подробно, отговоря на всички въпроси, даже ми звънна днес да ми обясни за резултатите от кръвните изследвания, а е събота. Правих си БХС при Чачева в Парадайс и не знам защо, но не ми допадна особено. Не е лоша като лекар, но е леко саркастична и сякаш не обяснява толкова добре. Учудвам се, че за д-р Патрикова няма повече отзиви, на мен лично ми я препоръча приятелка и засега съм много доволна.

Далеч ми е много, имам 6 месеца до тогава, ако сме живи и здрави. Но аз в Надежда само заради нея отивам, иначе бих родила в Токуда, най-вероятно. Харесвам Токуда по принцип, а и съм чела добри отзиви за раждане там (само че не за секцио, а при мен като нищо да се наложи).