МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 384
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте! Имам питанка дали болницата има практика да изпраща листите от прегледите на поща или в профила, в който получавам резултатите от изследванията? Изобщо мога ли да видя някъде дигитално някаква история на прегледи? (Хартиените листи си ги трупам и събирам, обаче сме 2023  някак)

До момента никъде онлайн не съм си ги виждала и не са ми казвали, че мога да ги виждам......

# 631
Здравейте, планово секцио без медицински показания за такова, по-скъпо ли е и колко? Благодаря Simple Smile

# 632
  • София
Не е по-скъпо, цената за оперативно раждане зависи от това дали човек е здравно осигурен, не от друго. Пишете в Гугъл "ценоразпис надежда" Wink

# 633
Здравейте! Някой знае ли дали само 30 дневните болнични, издадени от ЛКК, се таксуват или когато болничният е само за няколко дни не се таксува?

# 634
Момичета,
Рабрах,че фотографа,който е в болницата не е особено добър,но не разбрах каква е цената му за няколко снимки 🙄
Имате ли представа?

# 635
Цената е според броя на снимките. На нас ни взе 90лв. В началото на 2022г. Снимахме се само вътре, защото в деня на изписването беше студено. За мен си струва. Изпраща всички снимки на мейл и изважда някои на хартия, нашите мисля бяха около 20бр. На хартия.

# 636
А вие ли избрахте снимките, които да бъдат извадени на хартия? И като цяло броя на снимките вие ли го определихте? На регистратура ли се заявява фотографа? Извинете за многото въпроси, просто за първи път чувам за тази опция и се интересувам, благодаря! Simple Smile

Цената е според броя на снимките. На нас ни взе 90лв. В началото на 2022г. Снимахме се само вътре, защото в деня на изписването беше студено. За мен си струва. Изпраща всички снимки на мейл и изважда някои на хартия, нашите мисля бяха около 20бр. На хартия.

# 637
По принцип фотографа е там. Когато дойде Вашият ред за изписване, таткото може да му каже, че искате. Ние така направихме, нищо не сме заявявали. Но това беше в първите дни, в които разрешиха да влизат освен таткото и други хора на изписването (след ковид).За снимките, ние определихме колко да снима. Той прецени, на база брой направени снимки, колко да са на хартия и той ги избра. Доста бързо си ги получихме. Изпрати ги почти веднага на мейл и след ден-два си взехме хартиените от болницата. Каза ни цената след като приключи да ни снима и тогава му платихме. Сега не знам дали е по същия начин.

# 638
  • София
Преди 1 месец фотографът струваше 120 лв. Той избира кои и колко снимки да разпечатаме на хартия. Аз също не съм особено доволна, има елементарни неща във фотографията, които той не е спазил и снимките не са се получили добре. При първото ми раждане (2020) беше мнооого по-добър.

# 639
  • София
Devilche, радвам се, че ще ви изписват Hug
Относно фотографа ние платихме по спомен около 90-100 лв май месец, като поискахме само файловете без да се вадят на хартия, после си избрахме и си извадихме на друго място. Аз не съм особено доволна, но просто не харесвам такъв тип позьорски снимки, отделно имаше доста на които сме със затворени очи, но пък на изписването бяха само едната баба и дядо и нямаше кой да снима.

# 640
Момичета,тези от вас,които си следят бременността в болницата знаете ли кога ще излязат графиците за януари,че за първи ще записвам час.

# 641
За някой лекари със сигурност са излезли но не знам дали за всички.

# 642
На мен ми трябва час за консултация с ак.Надежда Стаменова.Вчера звънях,но ми казаха,че графика за януари още не е готов и да се обадя края на тази или средата на другата седмица,та се чудех кога пак да звъня.

# 643
  • София
Зависи за кои лекари става дума.
Графикът за феталните специалисти за януари излезе на 01.12. Графикът за женска консултация още не е готов (обикновено излиза между 10-то и 15-то число), с него излиза и графикът за гинекологични прегледи и запис на тонове.
Относно контакта с ак. Стаменова - с миналата бременност дебнех в продължение на месеци час за индивидуална консултация, но такъв все не излизаше. Накрая обясних по телефона, че искам да се свържа с нея и те ме потърсиха скоро след това, за да ми предложат варианти.

# 644
Ако няма часове за консултации дали биха могли да ми дадат нейни контакти,за да се свържа с нея? Как стои въпроса с избора й за раждане,предполагам,че след личен контакт трябва да я попитам дали ще има възможност и тя според графика си ще каже,защото знам,че е много заета и не винаги може да обещае.

Общи условия

Активация на акаунт