ЛОНДОН - 13

• 48 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря, nani_net*!

# 316
Препоръчайте, моля, място за следобедрн чай, което да ви е допаднало 🌷

Rosewood
Fortum&Mason
Различни, но много хубави преживявания Simple Smile

# 317
  • В две мъжки сърца
Здравейте, много спонтанно запазих полет за мен и сина ми до Лондон за пролетната ваканция. За пръв път ще сме там. Сега обаче виждам, че Лутън е доста далеч и направо се шашнах. На отиване полетът ни е рано и със сигурност ще се придвижим до мястото, където евентуално ще запазя. Няма да бързаме и все ще се справим. Нооо на връщане полетът ни е в 8.00 ч от Лутън. Което значи, че в 6.00 трябва да сме там. Как да се придвижим спокойно до там толкова рано? Наистина се шашнах. С такси сигурно ли ще е и колко горе-долу ще струва?
Благодаря на всички!

# 318
Нашият полет обратно е един час по-рано и резервирахме последната нощувка в хотел до летището.
Или другият вариант - проверете разписанието на влаковете и ако има ранен влак към Лутън - вземете него.

# 319
има автобуси цялата нощ, влакове, те тия неща са предвидени.
а може и да спите до летището последната нощ

# 320
  • софия
В Лондон има Юбер, ако има притеснение за ГТ.
Придвижването не е проблем. Планирайте забавлението 🙂

# 321
  • В две мъжки сърца
Благодаря за отговорите. Не искам нощувка в Лутън, така че отпада този вариант. Разглеждах за влакове, защото четох, че Уиз били пуснали до жп гара П..../забравих й името/ за окоро 30 мин. стигал влакът до летище Лутън. Това ми е добър вариант, а и още не съм запазвала стая, така че мога да търся около тази жп гара.
Другият вариант ми е с Юбер, но нямам представа каква ще е цената за такова разстояние.

# 322
Ако гарата е Paddington, пътуването ще е малко повече от час.

# 323
Влакът Лутън-Лондон спира на St. Pancreas, не на Paddington. Поне ние пътуваме през този маршрут. С такси ще е по-скъпо от влак. Ще е минимум 100 лири, а може и повече. Може да попитате в хотела, в който ще отседнете.
Проверих в приложението на Bold от магазина на Sports Direct na Oxford Street до летище Лутън го дава 80 лири.
Аз не мога да използвам Uber. Охвърля всичките ми карти вече няколко години и затова използвам друга подобна фирма - Bolt.
Тъй като следващата седмица ще има стачки на влаковете се опитвам да резервирам билети с автобус, но на сайта на National Express не ми приема пощенския код при плащане с Paypal.
Много се изнервих.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 19:50 от Stryper

# 324
Uber ще е по-евтино от такси, но не колкото автобуса
може да проверите (влизате в сайта на убер и задавате маршрут), но цените варират според натоварването в момента

пощенския код не играе при плащане с пейпал
задайте някакъв английски пощенски код

# 325
С две ръце препоръчвам това място за вечеря напр. Заслужава си определено! Има един вид салата и само телешки стек с пържени картофки и специален сос. Десертите са 3-4 вида.
https://www.instagram.com/lerelaisdevenise.london?igsh=ZXI1cHN2Y3g0Ympq

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 00:43 от Анонимен

# 326
  • В две мъжки сърца
Да, St. Pancreas имах предвид. И да търся хотел около нея, за да ни е удобно, защото трябва да тръгнем към 5:00 сутринта. Онлайн ли трябва да запазя билетите още от сега? И директно на летището ли спира влакът, или има още прекачване?

# 327
  • София
Здравейте, много спонтанно запазих полет за мен и сина ми до Лондон за пролетната ваканция. За пръв път ще сме там. Сега обаче виждам, че Лутън е доста далеч и направо се шашнах. На отиване полетът ни е рано и със сигурност ще се придвижим до мястото, където евентуално ще запазя. Няма да бързаме и все ще се справим. Нооо на връщане полетът ни е в 8.00 ч от Лутън. Което значи, че в 6.00 трябва да сме там. Как да се придвижим спокойно до там толкова рано? Наистина се шашнах. С такси сигурно ли ще е и колко горе-долу ще струва?
Благодаря на всички!
Нашето семейство също ще е в този полет на отиване. И аз действах спонтанно, без да гледам разстояния. Съобразих единствено на връщане да е вечерен, че да имаме повече време. Мъжът ми проучи някакъв транспорт. Ще нощуваме в Сътън, защото там живеят братовчедите му.
Искам да попитам, 1000лв. за пет нощувки в airbnb добра цена ли е за този район?

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 11:39 от *Elle*

# 328
С влака има прекачване на Luton airport parkway.

# 329
  • В две мъжки сърца
В Париж използвах за трансфер от и до Бове един българин - Иво, който с това се занимаваше. Беше много удобно, закара ни пред хотела и ни взе от пред него. Дали и в Лондон няма някой българин, който предлага тази услуга. За Иво научих пак от тук, от темата за Париж.

Общи условия

Активация на акаунт