Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 133
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
И пак, говорим за обич.
И за уважение.
Трябва да се почне със страст и привличане. Нищо не значи и не винаги се получава, вярно.
Както казваше една бивша колежка - не искам да ме уважават, а да ме желаят. Рускиня, между другото.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 19:11 от pepa57

# 121
Пък повечето искаме и двете Wink

# 122
  • По света и у нас
И пак, говорим за обич.
И за уважение.
Трябва да се почне със страст и привличане. Нищо не значи и не винаги се получава, вярно.
Както казваше една бивша колежка - не искам да ме уважават, а да ме желаят. Рускиня, между другото.
Ти май при Кобилкина си работила 🤔

# 123
То  ако не се породи желание, нататък няма смисъл.

# 124
  • Пловдив
И двете, ама искането не за всички е като получаването. По някой път се задоволяваш с каквото има.

# 125
PriMadonna
Ти май при Кобилкина си работила 🤔
[/quote]
Нищо общо. Презирам я тази.

# 126
Това, че отваря врати и т.н нищо не означава. Това е етикет- не трябва да се влага кой знае какъв смисъл в него!
А това, че няма опит с жените , той ли ти го каза или ти така подозираш? Как се запознахте?

# 127
и аз не мога със стеснителни мъже, защото обичам да са по…игриви, така да се каже
Мъжа трябва да е много разчупен сексуално за мен, ако е някакъв стеснителен ще умра от скука :/

# 128
  • Столичанин ама не в повече :D
Трябва привличане, тръпка, но дори и първоначално да ги нямаш, ако човека показва отдаденост, отношение може и да се получат нещата. Но, без никакво привличане, определено НЕ.
Пък, винаги съм на мнение, че мъж, който се раздава за теб и те обича искрено, секса ви е супер, гледа в теб, като на Господ, няма как да го подминеш.
Е то секса ако е супер означава, че има привличане и то сериозно. Simple Smile
Това ми се върти в главата през последните няколко години откакто може да се каже, че се чувствам съзряла, знаеща какво искам от един човек и затова зададох такава тема. Дали трябва човек да ни удовлетворява на сто процента във всичко или да направим компромис с някои неща и какви. Дали стига уважението, с което се живее или колкото и да е банално и външният вид все пак има значение.
Струва ли си да се чака перфектният.
Даже както сме чели и чували смирените не са интересни и не предлагат тръпка.
Беше ми интересно, не друго. Нещата не са на живот и смърт. 🙂
Такъв човек не съществува, разбира се, че трябва да се правят компромиси, ама всеки трябва да прецени с какво, изключително много жени правят компромиси с определени неща, а с други не (почти винаги материални) и след години когато младостта си е отишла установяват, че това не е бил най-добрия избор. Simple Smile
Как виждате мъж малко над 30, който през свободното си време разцъква игри, не излиза, не обича барове, дискотеки и социални мрежи, но може да готви, отваря ви вратата на колата, интересува се как сте и как е минал денят ви, задържа ви вратата на кафенето да излезете, каквото предложите това правите и натам ходите. Възпитан и добър.
Мен това ме връща назад във времето, а и не съм свикнала да съм доминант...
На хартия добра партия, но не ми се струва да го искаш особено, ти явно искаш по-нахален мъж без задръжки който директно би си поискал и с думи и с очи и с ръце. Sunglasses
Не че е мързелив, ходи му се, излиза му се, ама е много стеснителен. Няма опит с жените. Това май е добре? Досега не ми се е случвало.
Еми ако имаш търпението да си го научиш, защо пък не. Simple Smile Всмисъл тея обяснения, че щом били стеснителен било лошо са глупави, защото всеки човек по едно време е бил стеснителен, но някой друг го е отърсил от това.

# 129
Абе на 16 е нормално да си стеснителен, ама на 30 говори за силни дефицити.

Иначе, да, никой няма как да ни удовлетворява на 100%, но има значение дали те удовлетворява на 10% или на 90%

# 130
  • Столичанин ама не в повече :D
Да но с тея социални мрежи нещата сега са различни, щото фалша където жените и мъжете са красиви и с изваяни тела неминуемо комплексира тези, които не са поживяли в реалността, вече това геймърство на 30+ освен ако не изкарваш пари от него определено си е проблем.

# 131
Аз не говорех за външен вид. Даже това е последното, което визирах.

Геймърството на 30+ з амен не е проблем, защото аз също играя. И двамата с мъжа ми играем. Преди детето играехме много в мрежа двамата. После като се роди,две години забравихме за игрите. Сега вече намираме пак време да играем, като отиде да спи в баба си една вечер в седмицата, или някой уикенд ако заспи по-рано. Абе намираме 2-3 часа в седмицата да играем заедно. Ама това си зависи от хората. Смисъл и двамата да имат еднакви интереси.

# 132
Всичко е до житейска ситуация. Ако стечението на обстоятелствата е неблагоприятно за една жена и не й се е случило да срещне подходящия за нея ( приблизително нещо като  :  той да я привлича , тя да го привлича и да имат някакви сходства все пак  , че да не се изтребят )  или се събира с някой , макар да не изпитва привличане ( ако има желаещ )  или остава сама ( може би и до старост ).  Човек , който има две опции или два пътя само стоят пред него , все трябва да избере между двете / да тръгне по някой от тях.
Логично е хората с друга житейска ситуация и доста повече опции да не го разбират  и приемат това. Не им се и налага.
На някои се случват лоши  неща , на други - хубави. Случайност. Човек няма власт над нея. Без значение какви са му личните качества.

# 133
Търсете си мъже дето се грижат за вас и ви боготворят. На стари години със страст не се живее.
Много е трудно да намериш всичко в един партньор, тия "страстните" обикновено са отровно токсични.
Имам не един куп примери за жени свършили сами просто защото следват само "страстта си" и "оная си работа".
Не можеш да имаш всичко - тия комбинации от секс символ без да е психопат не вървят съжалявам.
Ако искате да си кукувате сами търсете си "принца".

# 134
Точно затова човек трябва и да е практичен. Дори партньорът да не е "голямата любов"и да не чувстваш пърхащи гадинки в корема, но пък да ти е достатъчно хубаво с него - нормално е да дадеш шанс. При някои хора (включително и при мен) обичта, привързаността идват с времето. Трябва да има поне някакъв интерес, разбира се, нещо, което да те грабва в човека отсреща. А ако искаш семейство и деца, важно е и партньорът да има сходни ценности, цели и стремежи. Да гледате по един и същи начин на бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт