Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява оригването и как мога да помогна на бебето си да се оригне?
Какви са някои методи за успокояване на коликите при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява оригването и как мога да помогна на бебето си да се оригне?
Оригването е процесът, при който бебето освобождава въздуха, натрупан в стомаха му. За да помогнете на бебето си да се оригне, можете да го потупате нежно по гърба или корема, докато лежи по корем върху рамото ви. Можете също така да поставите бебето си с лицето надолу върху бедрото си и леко да го масажирате в кръгово движение около пъпчето. Важно е да бъдете търпеливи, тъй като оригването може да отнеме време.
-
Какви са някои методи за успокояване на коликите при бебета?
За да успокоите коликите при бебетата, можете да използвате вода от копър, приготвена от семена от копър, или нежно да масажирате корема на бебето с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка около пъпа. Топлите компреси върху корема също могат да бъдат полезни. Освен това някои майки съобщават за облекчаване на коликите чрез използване на бебешка грейка или специално кремче за корем.
-
Какви са признаците за раждане и как можем да се подготвим за него?
-
Къде се провеждат курсовете за родители и колко струват?
Като се изцедя яде от шише,а днес цял ден пищи-май и колики има.Сега си изяде кърмата,но беше малко(25 мл.) и спинка с тати.Довечера ще му се пробваме да го къпем.По колко ядат вашите бебошоци и през колко време(днес малкия спа и чак след 5 часа яде).А вечер храните ли се?Имам много въпроси и съм много притеснена... 

Имаше страшно много хора, направо претъпкано. Срещнахме много познати, видях Еми - мамите от курса я познават(момичето което ми рисуваше корема) заедно с мъжо й и бебо и едно друго момиче от нейната компания също семейно. А, срещнах и Бойка която много бързаше защото бебо плачеше от глад, Ивонска тя специално те поздравява и пита как си, знаеше че си родила. 
Имам контракции, но не са болезнени и не мога да преценя на колко минути са, не мога да разбера как да ги засичам. То почти постоянно ми е твърд корема. Но болки няма, явно не са родилни.

Целувки на всички.
С теб сме и очакваме новини!