Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 52 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
И мен редовно ме наболява някъде нещо, боде ниско, като стана рязко и прочие. Мисля, че е нормално. Ако нещо усетя по-интензивно пия нош-па. Ако се притесня - бих отишла на преглед...

# 346
  • София
От време на време имам болки. Иначе тези в кръста са си почти постоянни, направо е кошмар, но си имам проблеми с него след първата бременност, та си ги търпя.
Нямаме забрана за секс, но и нямам ниииикакво желание.
Бебето почти всеки ден го усещам. Но вече съм в 18+6 г.с.

# 347
А за какво ви дадоха нош-па и магнезий?

# 348
Магнерот ми изписаха 3"2т
Нош па 3*1,т

# 349
Аз имам от време на време във влагалището и там, където преди ми бяха яйчниците. Сега не знам какво има там, нали се вдигат Grinning Питах АГ онзи ден, каза че всички бодежи са си нормални, да се притеснявам само от подобни на менструалните болки - тогава да пия хапче и да ходя към спешен. Rolling Eyes

Яйчниците си стоят на място, както и матката, като само тя се вдига нагоре и от растежа си избутва стомаха и другите органи. Тези бодежи или остри болки са абсолютно нормални, при някои по осъзнато, при други не толкова и ще си продължат до края. И бебетата като пораснат, още повече ще боли.

# 350
От време на време имам болки. Иначе тези в кръста са си почти постоянни, направо е кошмар, но си имам проблеми с него след първата бременност, та си ги търпя.
Нямаме забрана за секс, но и нямам ниииикакво желание.
Бебето почти всеки ден го усещам. Но вече съм в 18+6 г.с.
Ох мислех че съм единствена без желание за секс.. все чета, че при повечето е обратното и викам при мен ли има нещо сбъркано😂

# 351
При мен усещането за такива бодежи е мноооого рядко, за сметка на това си имам защипан един седалищен нерв и той ми разказва играта. Реших да ида на боуен терапия и да опитам с нея. Имам известно облекчение и ако се наложи, ще повторя пак.

# 352
Бодежи си имам и аз. Най-често едни странни вагинални, все едно игла минава на едно и също място, отделно съм с контракции и се притесних да не се е скъсила шийката. Измериха я 4 см в норма, а бодежите били от хормони. Щели да се появят и в гърдите подобни иглички.
Пия 3х2 но шпа и 3х1 магнерот и повече почивка.
Някой изследвали ли са му магнезиев дефицит, мисля да си пусна с пкк другата сед. В пети месец ми казаха, че се пускат подробните изследвания.

# 353
Бодежи си имам и аз. Най-често едни странни вагинални, все едно игла минава на едно и също място, отделно съм с контракции и се притесних да не се е скъсила шийката. Измериха я 4 см в норма, а бодежите били от хормони. Щели да се появят и в гърдите подобни иглички.
Някой изследвали ли са му магнезиев дефицит, мисля да си пусна с пкк другата сед. В пети месец ми казаха, че се пускат подробните изследвания.

И аз в началото на 15 седмица имах втвърдявания в корема,силни болки в кръста и леки менструални болки и аз се бях шашнала ,да нямам скъсяване на шийката.
Но всичко излезе в норма ,сега гледам малко повече да се щадя.
Уморявам се лесно,а още толкова остана.
Какво ли ни чака до края?

# 354
Едно към едно с описаното съм от вчера следобяд, като само кръста се успокои и малко като че ли омекна корема, но аз днес ставам точно 19г.с. Реших да дойда на преглед, за собствено успокоение, а и все пак, ако има нещо да кажат. Сега чакам и се надявам да мине както при теб 🍀

И аз в началото на 15 седмица имах втвърдявания в корема,силни болки в кръста и леки менструални болки и аз се бях шашнала ,да нямам скъсяване на шийката.
Но всичко излезе в норма ,сега гледам малко повече да се щадя.
Уморявам се лесно,а още толкова остана.
Какво ли ни чака до края?

# 355
Здравейте, малко ъпдейт от мен. Преди малко мина втората ФМ. Всичко е наред с бебето. Много хубаво и окончателно си стои момиченце Simple Smile. Даже се пошегувах с доктора, че отсега си личи че е скорпион защото изобщо не си показа лицето как ли не я побутва не и не. Каза ми някой ден да мина за снимка на лицето, но едва ли ще мога да мина. В крайна сметка важното да е здраво, а като се роди ще го видя хаха. За протокола 350 гр, 20 г.с (досега знаех че съм 19,5 г.с, но два дни къде иди къде дойде.) Няма да си сменям термина обаче.
Сега се сетих, че попитах евентуално за естествено раждане и каза, че за сега няма проблем към края на бременността вече ще се види кое как ще тръгне и случи Simple Smile

# 356
Моят преглед премина, за жалост с малко напрежение. Доктора бързаше, защото е дежурен /а аз отивам по спешност/, пипна ми корема, установи и той, че е твърд, измери дължината на шийката - 4см., при което каза “шийката е що годе добре” и аз изпаднах в ужас, попитах какво значи “що годе добре”, а той каза “може и по-добре ама спокойно, може и по-зле”, аз от там още повече се ошашках, спрях да мисля, не знаех къде се намирам. Питам на какво се дължи, той казва “контракции са това”. Предложи ми да ме приеме в болницата за венозно магнезии и още нещо, питам “а ако не приема”, “ако не приемете вкъщи на хапчета и лежане”. Отказах хоспитализация, излезнах и веднага се обадих на АГ, при която ходя на частно в същата болница, тя каза “шийката си е напълно нормална, той колко каза, че трябва да бъде според него? Обикновено предлагаме престой в болница, заради по-бързото усвояване на лекарствата, когато са венозно. Това са бракстън хикс контракции и е нормално за седмицата.” Сега се прибирам ММ ми е бесен на този как е реагирал и ми е сервирал дължината, на мен, пък че съм се прибрала след съвет от доктора да остана и чудото е голямо. Сега чета, че пък бракстън хикс контракциите не оказвали влияние за скъсяването на шийката, каквато всъщност беше причината да ми предложат да остана. Постът стана малко дълъг, но някоя сблъсквала ли се е, дали трябваше да остана, да се връщам ли за прием…? Много съм се ошашкала….

# 357
Здравей,
И моята втора ФМ мина във вторник. Нашата госпожица я измериха 270гр, но тогава бях в 19+2 г.с.
Казаха, че е дългокрака Grinning То и няма как иначе, защото и двамата с мъжът ми сме високи.
Обаче така беше застанала, че и тя си криеше с краката и едната ръка лицето и ги беше сложила зад главата.
Поради тази причина не успя много добре да види сърцето, но това което успя да види е ок.
И на мен ми каза да мина в края на месеца, за да огледа добре сърцето.
Нормално е в един момент да е по-напред, а в друг по-назад, но нещата най-накрая е важното е в края всичко да е наред.

Здравейте, малко ъпдейт от мен. Преди малко мина втората ФМ. Всичко е наред с бебето. Много хубаво и окончателно си стои момиченце Simple Smile. Даже се пошегувах с доктора, че отсега си личи че е скорпион защото изобщо не си показа лицето как ли не я побутва не и не. Каза ми някой ден да мина за снимка на лицето, но едва ли ще мога да мина. В крайна сметка важното да е здраво, а като се роди ще го видя хаха. За протокола 350 гр, 20 г.с (досега знаех че съм 19,5 г.с, но два дни къде иди къде дойде.) Няма да си сменям термина обаче.
Сега се сетих, че попитах евентуално за естествено раждане и каза, че за сега няма проблем към края на бременността вече ще се види кое как ще тръгне и случи Simple Smile

# 358
В 20 гс съм и при нас мина успешно втората фетална, но от вчера съм в болница. Също и аз заради контракции- втвърдяване на корема. За шийката не ми каза нищо доктора, но ми каза- оставаш. И сега съм на венозно магнезий и още нещо, отделно ми бият и мускулни инжекции. Надявам се скоро да ме изпишат и да овладеем нещата. Моля ви някой ако има сходен опит да сподели. Не знам сега трябва ли да спрат тези контракции или ще си имам по някоя друга занапред.

# 359
С дъщеря ми имах Бракстън - Хикс. Бях на конска доза Магнерот (разбирайте 3×2) и ги овладяхме. Но не бяха чести, бяха само вечер по 2 - 3.

Общи условия

Активация на акаунт