Първокласници- 2023/2024

• 30 011
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Моето ще ходи, няма да ходи по 1-2 седмици от всеки месец, заради почивки. Тя и иска да си ходи, нека играе с децата, докато има тази възможност Simple Smile

# 121
  • София
Дъщеря ми също посещава сборни групи. Ще бъде на градина до края на м. Юли и след това ще почива през Август. Очакват ни новости през Септември Wink

# 122
  • София
Моят ще си ходи с прекъсвания до към средата на август.
Иска ми се да го пратя на лагер от градината (организират такъв за 7 дни), но той не иска и да чуе.
Вашите дечица ходят ли на лагери или още се въздържате да ги пускате?

# 123
  • София
Дъщеря ми не е ходила досега, но те и не са организирали. Имаше май миналата година скаутски лагер, но той беше с отиване и връщане всеки ден, ама тя се беше разболяла ли, какво, не помня вече и не можа да отиде. Ако детето има желание, бих го пуснала. Simple Smile

# 124
  • София
Ако детето има желание, бих го пуснала. Simple Smile

Проблемът е , че мама и тати имат желание да го пратят, че и те са хора все пак Grinning , той не дава и дума да се издума Joy

# 125
  • София
В нашата градина не организират 5 дневни зелени училища. Само еднодневни екскурзии.
Тя е ходила само на екскурзии. И ѝ харесва.

# 126
Никога не бих пратила дете от ДГ  за 7 дена някъде Simple Smile Пускам на зелено училище след 2 клас.

Веднъж направих грешката да ида в съседен хотел на зелено училище на големия син да съм наблизо и ми се изправи косата от ужас. Та просто няма начин малко дете да пратя някъде... възхищавам се на учителите, които поемат тези рискове...!

# 127
  • София
Здравейте! И аз съм с бъдещ първокласник! Все още нищо не съм купила, но вече се заглеждам тук-там. Имаме си и кака, но нейните неща са момичешки и няма да подхождат.
За готовност - готов е, дори повече отколкото трябва. Чете самостоятелно, смята, пише ръкописни букви. Има изключително богат речник и обожава да играе шах. Ще го видим наесен.

# 128
  • София
На екскурзии и той ходи, не е пропуснал.
Въпросът е как да го убедя да иде с преспиване. Обяснявам му колко ще е хубаво на чист въздух , че ще е близо до София и какво ли не ... но не иска Simple Smile
Факт е , че не се е делил от нас, не броя летните седмици при баби и дядовци .
В крайна сметка, може би и аз не трябва толкова да настоявам, като не ще, не ще.

# 129
  • София
Да, според мен, щом не иска - недей. Явно му е рано още. Grinning

# 130
  • Варна
На лагери не, но го пускам на зелени училища от миналата година още.

# 131
  • София
https://cpo.nbu.bg/bg/leten-detski-universitet-po-izkustva-2023? … SV0nkQF3IBYKVdd_Y

Интересен проект за деца над 6- годишна възраст.

# 132
Записвам се и аз, благодаря за поканата - с бъдещ първолак съм, като всичко още ми е съвсем прясно от батко му, който е с две години по-голям. До такава степен съм претръпнала, че смятам да ползва някои неща, останали от баткото - несесер, запазени училищни униформи, и няма да купувам бюро, наличното ще си го поделят Grinning Добре, че нямам трето дете, съвсем ще стана като от вицовете....

# 133
То и аз не намирам смисъл от бюро. Вкъщи нашето не се ползва, детето ми се подготвяше за изпита всяка вечер на масата в трапезарията. Явно ѝ беше най-удобна и ние някак свикнахме. Simple Smile Не е голяма драмата, ще видим дали ще ползва бюрото по предназначение.

# 134
  • София

Звучи много добре. Веднага се зарадвах, но като местоположение не ме устройства. ☹️

Моля за препоръки за място за рисуване за дете на 6г. в района на Дружба, Младост, Слатина за гр.Сафия
Хубаво лято ☺️

Общи условия

Активация на акаунт