Първокласници- 2023/2024

• 30 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Провокирана от поста, току-що се свързах с училището, за да попитам Simple Smile Казаха, че няма проблем, че все още няма да е направено Мантуто, когато го направим, педиатърът ще издаде документ, който ще занесем допълнително.
При баткото имаше леко зачервяване, което измериха и отчетоха резултата за положителен, не се наложи реваксинация.

# 196
  • София
На моята ѝ беше насрочена дата, но ме беше в СФ и пропусна да отиде.

# 197
  • София
Аз периодично звъня на нашата педиатърка за това манту и все ми отговаря, че когато събере 10 деца, щяла да ми се обади.
Естествено, не мога да стоя и да я чакам.
Някъде другаде може ли да се направи? Или само при личната трябва?

# 198
Може би няма да е зле и аз да започна да звъня на моята, че тя е същата такава. Grinning

# 199
На мен вече два пъти ми звъня - първия път бяхме извън страната, а сега имаме планувана почивка извън града. Каза, че следващата група ще е септември - октомври.

# 200
В сайта Данибон са качени резултатите след 4 кл. по БЕЛ, в случай че някой го интересува. На мен лично ми беше интересно, тъй като те са по-скоро оценка за учителите, които реално от септември поемат нашите деца. Simple Smile

# 201
Аз се заинтересувах, обаче не съм доволна от това, което видях 😐 както и да е, децата вече са записани и се надявам нивото им да е над средното.

# 202
А, то това не е кой знае какво мерило, точно за 4 кл. се правят най-големите шашми Grinning

# 203
Нямам никакви притеснения относно това как ще се справя детето в училище. Както може ще напредва и ще върви напред. Имам и по-големи деца и знам, че всички деца са много различни. Моята задача като родител е да помагам с каквото мога / ако не пряко, косвено чрез уроци и занимални / за усвояване на материала, ако се наложи. Първи клас е винаги много интересен, а на първия учебен ден аз направо си рева от вълнение... но не мисля никак за бъдещи матури и изпити.

# 204
Здравейте,
Днес на нас ни казаха, че ще има промяна в започването на първи час. Първи клас ще започват в 9. ( уж да се наспиват)
Еми малко късно ми се струва. Моя син ( както и повечето деца) ще трябва да го оставя в 8-15-20, защото съм на работа Sad

# 205
Леле, това ми се струва ... Как да се изразя по-меко? Излишно.
В кое училище е?

# 206
  • София
При нас имаше проблем с взимането след занималня. До 17.30 работят, за доста родители този час се оказа непосилен. Ще търсят алтернативи с някакъв спорт или език.

# 207
Прозвънихме ЛЛ, не правела Манту и респективно ваксинация с БЦЖ 🙁 Щяла да ни даде някаква бележка и да отидем в Белодробната болница на Сточна гара за да ни я направят.

# 208
  • София
Здравейте, за еднократната помощ не се изисква акт за раждане, нали?

# 209
  • София
Здравейте, за еднократната помощ не се изисква акт за раждане, нали?

Ти по-добре си го носи.

Нас ни поканиха на манту с дата и час Simple Smile
Малкият: Ама какво е това "на манту" ? Аз не искам да ходя ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт