Как се чувстват мъжете ако жената до тях е много умна?

• 12 214
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не е балама, направо във вайбър Joy

Борко, ще стане човек от теб.

# 301
  • Чужбина
Не е балама, направо във вайбър Joy

Борко, ще стане човек от теб.

Аз ако чаках на твоите преценки... Wink

# 302
  • София
Не само на моите, на такива като мен стотици. Четем се, все пак Wink

# 303
  • София
Която търси някой да й каже, стой си вкъщи и раждай, аз ще плащам, тук, поне на теория, готови има Joy Да видим ся и на практика Laughing

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 17:39 от Лъвица

# 304
Да бъдем прецизни - почти всеки може да си остави жената да стои вкъщи, ако готви икономични манджи, пазарува на промоции и си брои стотинките.
Въпросът е може ли хем да я остави вкъщи, хем тя да има да харчи спокойно по същия начин, както ако ходеше на работа, за каквото й душа иска. Blush Ясно, че някои могат, но не всички, затова внимавайте в условията при договарянето. Joy

# 305
Която търси някой да й каже, стой си вкъщи и раждай, аз ще плащам, тук, поне на теория, готови има Joy Да видим ся и на практика Laughing
Има, ама искат жена на 25, не на 40 с две деца от някой друг.

Да бъдем прецизни - почти всеки може да си остави жената да стои вкъщи, ако готви икономични манджи, пазарува на промоции и си брои стотинките.
Въпросът е може ли хем да я остави вкъщи, хем тя да има да харчи спокойно по същия начин, както ако ходеше на работа, за каквото й душа иска.
Повечето жени изкарват 2-3000 лева (в София това е средната заплата). А издръжката на семейство средна ръка мисля я дават някъде 3500 от 'нам-кой институт, който следи инфлацията. Така че ако са 50-50 жената ще дава 1750 за разходи и ще харчи 500-1000 за "каквото й душа иска". Значи ако мъжът поема разходите и й дава 500-1000 за харчене, ще й е все тая.
Вярно, може да се страхува да не я изгони ако я разлюби, но то и шефа може да те изгони, ако дойде рецесия, издъниш се, или просто намери някой в Индия, който е готов да върши твоята работа за по-малко пари. Гаранция няма никъде.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 17:48 от chris78

# 306
  • Далечният изток
Да, и тя на 25-годишната първа мечта в живота е да му роди на чичото две деца и да снове между печката и мивката по пеньоар...

# 307
Чета и не мога да повярвам, че някой може да иска доброволно да се постави в зависима и подчинена позиция. Кво ви топлят джобните дето щял да дава, като ще сте зависими от нечие благоволение и разрешение за нещо си. Да не говорим, че като сте си в къщи, цялата домакинска работа вие ще я вършите и ще трябва да сервирате вечерята в 19ч на провайдъра. Кажете, че това е шега някаква, защото еманципирания ми мозък не може да го асимилира това. Не знам да се прекръстя ли, кво да правя, че мъжа ми е нормален човек. Да, той може да ни издържа и да ми дава джобни, ама аз какво ще съм тогава? Къде ще съм аз като личност? Домакиня и майка, с това ли се изчерпвате? Толкова ниско ли се оценявате? В потрес съм от някои коментари, честно.

# 308
Защо, тамън ще им спести огромните разходи по първите години на отглеждане на децата, особено като видиш цените на памперсите направо си е на далавера да вземеш жена с две тинейджърчета. Ако е някой по-пресметлив чича, ще му е тамън.

# 309
  • По света и у нас
О я стига черногледство. Има домакини и домакини, мъже и мъже. Въпроса е секс да има редовно, а като се омаломощени от работа секса отива на кино.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 18:02 от PriMadonna

# 310
Е, именно, затова трябва да уточните той каква домакиня си представя да бъдеш и ти каква. Grinning

Ако работещият е изморен, домакинята към кого се обръща за секс? Joy

# 311
Не знам, не знам. Не съм учила, влагала усилия и пари, намирала работа, израствала кариерно, осигурявайки си финансова независимост, за да реша да се забия вкъщи до печката и що - щото Мунчо има комплекси, че ще си бия шута с децата, ако не съм зависима от него. Сори, ама не е за мен това.

# 312
  • София

Въпросът е може ли хем да я остави вкъщи, хем тя да има да харчи спокойно по същия начин, както ако ходеше на работа, за каквото й душа иска.
Повечето жени изкарват 2-3000 лева (в София това е средната заплата). А издръжката на семейство средна ръка мисля я дават някъде 3500 от 'нам-кой институт, който следи инфлацията. Така че ако са 50-50 жената ще дава 1750 за разходи и ще харчи 500-1000 за "каквото й душа иска". Значи ако мъжът поема разходите и й дава 500-1000 за харчене, ще й е все тая.
Вярно, може да се страхува да не я изгони ако я разлюби, но то и шефа може да те изгони, ако дойде рецесия, издъниш се, или просто намери някой в Индия, който е готов да върши твоята работа за по-малко пари. Гаранция няма никъде.

Искането е безплатно Joy

Иначе шефът може да те изгони, ама ще те вземе друг, щом имаш умения. А ти казваш, че няма кой да те прибере с челядта на този, дето те е изгонил Wink

# 313
  • По света и у нас
Аз знам тези дето работят колко се “преработват”, че дори им е и платено на всичкото отгоре, обаче като си вкъщи с бебчо си е супер и си поспивате заедно разхождате се. Най-гадното нещо беше очакването от мен да тръгвам и на работа защото трябвало да работя, майка с 3 месечно бебе…. И да дам бебето на някой друг да го гледа, цял живот съм си мечтала за това майчинство и накрая не можах да го изживея както трябваше. Окрадоха ми  щастието.

# 314
Ама чакай малко, никой не говори за майчинство /две години/. Това не е модела жена-домакиня и мъж-провайдър. Това е жена в майчинство, която си има професия и доходи през тези две години и после се връща на работа. Никой не говори за тримесечни бебета, а за тригодишни деца, които каъо тръгнат на градина, ти кво праИш, домакиньо??? По цял ден кво праИш? Освен да бършеш праха и да готвиш петстепенно меню на провайдъра? Щото ако аз издържам здрав, прав човек, с дете над 3г, ще очаквам като се върна от работа всичко да е под конец и аз да казвам какво ще се случва, защото тоя човек ще е напълно зависим от мен и ще трябва да се съобразява ако не иска да изхвърчи на улицата. Сеш ли се къде е уловката? На майките-домакини на пораснали деца, пак да кажа не бебета, а деца над 3г. Да потретя ако трябва, че не говорим за жени в майпинство, защото те не влизат в този модел. Те са просто работещи жени, които две години са платен отпуск по майчинство. Има огромна, колосална разлика.

Общи условия

Активация на акаунт