Варненски зимнотии (13)

• 14 825
  • 288
  •   2
Отговори
# 165
Eееех, че много празнуващи днес newsm44
Честити бебчета на Надин и Анджи! bouquet
Честити месечинки на Лори, Бояна, Митаче и Наташка  Hug
Ние с Вела сме постоянно на разходки и не остава много време за форума Embarassed
Веси, стискам ти палци  Praynig

# 166
  • варна
честито на всички празнуващи!!!!!
нашият батко е болен. има температура, зачервено гърло и хрема. днес пропуснахме разходката. трябваше да се среща с педито. след назначените процедури го претихме при баба му, за да е далеч от бебето. така останах само с едното и от утре отново сме по разходки.
п.п. един ден да съм заета с болести и вие сте изписали 3 страници Wink

# 167
Кали, ние хойкахме из квартала (Възраждане) вчера. Дупето ни вече е здраво розовичко  Heart Eyes . Благодаря за подкрепата!
Честити бебчовци, месечинки и четвъртинки!!!   bouquet
Ха сега и ние да се похвалим, че днес ставаме на 40 дни!  baby_neutral  newsm08
Ходихме на църква и дядо поп ни пя и ни благослови! Изчисти ни от лошотиите така да се каже! Той сигурно затова толкова много слушка днеска (поне до сега де ... време още бол).
Елвина, аз също почти не го усещах да мърда почти през цялата бременност! Само през 6-тия месец беше малко по-активен. Иначе абсолютен мързел! Малко и слабо мърдаше, какво остава да е ритал толкова силно както казват другите мамчета! Така че явно наистина е съвсем различно! Виждала съм други бременни на които корема им не спира да мърда! Детенцето ми е живо и здраво! Така че не се притеснявай!

# 168
Честити бебчета на Надин и Анджи!
Честити месечинки на Лори, Бояна, Митаче и Наташка 

Не мога да пиша Никито ми бута плота с клавиатурата навътре ,аз изкарвам той пак бута hahaha Joy

# 169
Честито бебче Любослав на мама Анджи!

Честити четвърт, цели месечета и 40 дни!

# 170
  • Откъм Варната
Честито на Анджи, нчкой знае ли в кой район живее че не я виждам в списъка

# 171
Честито малак мьж на мама Анджи!
Честито и на всички останали които имат повод!

Аз да се похваля  моя дребния вече е здрав  newsm44  нямаго вече гадния бронхит и утре сме пак на ясла newsm53 smile3521

# 172
Момичета като тръгнахте да раждате дойде ли някои с вас?
Че аз съм сама и няма кои да ми вземе дрехите после Cry

# 173
Благодаря, момичета за подкрепата  newsm10  Друго си е да чуеш някого, че е имал твоите усещания... А иначе днес доки каза, че всичко му е наред на бебо, даже бързо израстнало /пу-пу!/, ама пак да съм брояла движенията му през деня ... Абе гадничко ми е като трябва да насочвам по цял ден вниманието си към евентуален проблем и с глупости да се занимавам /още малко и тетрадка ще ме накарат да си водя!! Twisted Evil/, ама се подготвям да свиквам с такива работи  doctor

Честито и от мен на всички заслужили  smile3541Да растат здрави, умни и красиви като майките си smile3501и да ги радват /и татковците,де/ 

PP тортата и кафенцето бяха великолепни, добре ми дойдоха след този дълъг ден  Laughing Smile

# 174
Веси зависи къде ще раждаш... С мен дойде мъжа ми, но и да не беше дошъл целия си багаж си го оставих в стаята и после не са ми носили нищо допълнително...става въпрос за Майчин Дом...За ОБ знам, че искат да идеш с една торба и после да ти донесат другите неща, но все си мисля, че са хора и ще разберат, ако няма кой да ти го донесе, да си го оставиш предварително там... Rolling Eyes

# 175
  • Варна
Веси, аз раждах в Окръжна, но си взех всичкия багаж още като ме приемаха, т.е. всичко необходимо за първия ден поне. А ако имаш предвид за дрехите с които отиваш /защото като ме приеха си облякох нощница, а дрехите с които отидох ги взе мъжът ми/, сигурно няма да има проблем да си ги сложиш при останалите неща. На мен цялата ми торба беше при мен в предродилна, после като влязох в родилна, остана отвън, но после пак ми сложиха всичко на леглото. Мобилния, портмоне, всичко ми беше там, нямаше проблеми.

# 176
Алекс държа да подчертая, че Монката е всичко друго, но не и калпазанка  Naughty трябва да смениш заглавието на лентичката Mr. Green  Heart Eyes

# 177
  • Варна
Алекс държа да подчертая, че Монката е всичко друго, но не и калпазанка  Naughty трябва да смениш заглавието на лентичката Mr. Green  Heart Eyes
А, моля, моля, да ти я оставя за половин ден, искаш ли?  Hug

# 178
Давай насам с това кроткото дете и за месец можеш да ми я оставиш  Hug Само да ми мине гаденето съм на линия  Joy

# 179
  • Варна
честито на всички останали които празнуват днес   bouquet
ние днес цял ден спим  newsm78 ядем през 4 часа,пропусна обяда, сега пак спим ама ще видим довечера  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт